Ultrapäivien 2016 esiintyjien esittely:
 

Jukka Kuoppamäki

 

 

 

Koko kansan rakastama artisti on kulkenut pitkän henkisen polun.

Synnyin Helsingissä syyskuun 1. päivänä 1942. Isäni oli meriupseeri ja äitini tanssijatar. Minulla oli vanhempi sisar ja nuorempi veli. Isoisäni toimi mm. kansanedustajana ja isoäidinisäni oli lehtimies, sadunkertoja, historianprofessori ja yliopiston rehtori Sakari Topelius.
    Viisitoistavuotiaana sain ensimmäisen kitarani ja 16-vuotiaana olin perustamassa laulukvartettia. 17-vuotiaina lauloimme jo Linnanmäen konserteissa ja levytimme singlemme, joka nousi listoille asti. Kymmenessä vuodessa kiersin Suomea miljoonan kilometrin verran ja elin mukana Folk-aallon, Beatlesin, hippi-ajan ja vuoden 1968 muutokset tajunnassani.
    Vuonna 1962 vein vihille tyttöystäväni Sirpan. Meillä on neljä poikaa, kolme tytärtä ja kahdeksan lastenlasta. Olemme perheihmisiä ja rakastamme suurta perhettämme.
    Vuodesta 1965 lähtien olen säveltänyt ja sanoittanut lauluja ja 60-, 70- lukujen taitteessa olin jo päässyt tunnettujen lauluntekijöitten joukkoon. Tähän päivään mennessä tekemiäni lauluja on pari tuhatta ja albumijulkaisuja on 32. Minulle on sanottu, että moni näistä lauluista ovat jääneet suomalaiseen sielunmaisemaan, kuten esimerkiksi Sininen ja Valkoinen ja Pieni mies. Näillä lauluilla voitin myös Rostockin iskelmäfestivaalin vuosina1971 ja 1972.

Tärkeää minulle ei ole ollut vain musiikki, vaan olen myös aina halunnut ymmärtää tämän maailman ja ihmiselämän salaisuudet. 60- luvun alusta lähtien aloin tutustumaan kirjallisuuteen kaikesta siitä, mikä nykyään tunnetaan lähinnä nimellä New Age. Ajallaan tutustuin myös Teosofiaan ja lopuksi Rudolf Steinerin oppeihin.
    Eräs tuttava vei minut 1975 mukanaan Kristiyhteisöön, jonne kotiuduinkin nopeasti. Vaistoni sanoi, että siellä puhuttu on totta ja puhujat siellä todella tarkoittavat mitä sanovat.
Tämä johti siihen, että aloitin 1977 opinnot Stuttgartin pappisseminaarissa (Kristiyhteisön vapaa korkeakoulu). Vuonna 1980 minut vihittiin papiksi ja lähetettiin aluksi Stuttgartiin, sieltä siirryin Wuppertaliin ja lopuksi nykyiseen kotikaupunkiini Dortmundiin.
    Tultaessa 80- luvun lopulle totesin, ettei tieni pappina johda enää takaisin Suomeen, joten päätin taas jatkaa musiikin tekemistä vapaa-ajallani.

Lähde: http://www.jukkakuoppamaki.net/

Heinäkuun 7. päivä Ultra-päivillä, Kuortaneella julkaistaan Rocket Recordsin tuottamana erikoiskokoelmalevy “Valkoinen lilja”, joka sisältää Jukan 24 esoteerista laulua 70-luvulta mm. Valtatie, Väinämöinen, Valon liekki, Kotka lentää, Itse kulkea täytyy, Idän harharetket, Valkoinen lilja ja Miljoona hikistä kilometriä.


Anu

Meedio Anun Heaven to Earth -ilta tuo "Taivaan Maan päälle". Hoitavaa musiikkia, kanavointia..

Anu Väisänen vaihtoi lähes kymmenen vuotta sitten menestyksekkään uran liike-elämässä työhön meediona, tulkkina ja kanavana kahden maailman välillä. ”Valon palveluksessa”, on Anun  Motto. Hänen alaansa kuuluvat myös kanavoinnit, voimakuvat ja energiahoidot.

Anun kotisivut www.highwaytoheaven.fi

 

Alan Craig

Alan Craig mediumismin "suurmaasta"  Isosta-Britanniasta saapuu Ultrapäivälle pitämään meedioistunnon.

Alan Craig on meedio Skotlannista ja Glasgowsta.
Hän on ollut syntymästään lähtien mukana henkimaailman yhteydessä, sillä hän on saanut nimensä myös spiritualisti-kirkossa ja hänen isovanhemmillaan on ollut oma kirkko. Hän on kasvanut ymmärrykseen omista lahjoista elämänkokemuksiensa kautta.
    Hän on toiminut useita vuosia maallisissa ammateissa ja oppinut henkisyyttä ja ihmisten palvelua näissä tehtävissä. Alan on opiskellut mediaalisuutta Englannissa Arthur Findlay Collegessa ja ollut useita vuosia mukana kehityspiireissä.
    Hän palvelee henkimaailmaa tuoden todistetta heidän olemassa olostaan ja siitä, että elämä jatkuu. Samalla hän myös tällä tavoin auttaa ihmisiä ymmärtämään omaa itseään ja rakkautta, joka jatkuu myös kuoleman jälkeen.

   


   
Dr. Sirkku M. Sky

Ultrapäivien taiteilija

Japanissa ja USAssa monipuolisen uran tehnyt Taide ja Draama Terapia -instituutin perustaja. Hänen aiheensa on Nohkido Katan Yin ja Yang.

Japanissa ja USAssa monipuolisen uran tehnyt Taide ja Draama Terapia -instituutin perustaja. Hänen luentonsa aiheena on Universaali Kristustietoisuus.

Lisäksi hän pitää kaksi workshoppia, joista toinen on Improvisoitu tanssiesitys Meditatiivisen NohKiDo tanssin Jin ja Jang.

Dr. Sirkku M. Sky on myös kesän 2016 Ultrapäivien taiteilija!
Hän tuo Kuortaneelle Meditatiivisten huntumaalausten ja puupiirrosten näyttelyt otsikolla HENKISET TAISTELUT.

 

Lähde: http://ilmatarinstitute.com/fin/elamakerta.html

 

Tibor Gyula Ujlaky

Prananadi - Jumalallinen tiede

Tibor Gyula Ujlaky Unkarista on välittänyt tiibetiläistä healing-tekniikkaa melkein 20 vuoden ajan ja on tullut opettajaksi tuhansille seuraajille, jotka ovat saneet takaisin fyysisen, emotionaalisen ja mentaalisen terveytensä harjoittamalla tätä menetelmää ja hänen opetuksiaan.
    21 vuoden ikäisenä, kokiessaan voimakkaita syviä henkisiä oivalluksia, hän tunsi, että hänen elämänsä oli muuttunut. Tämän muutoksen seurauksena hän päätti auttaa myös muita ihmisiä. Hän on valinnut ohjata heitä initioimalla tähän pyhään menetelmään.
    Opettajan läsnä ollessa monet hänen seuraajistaan ovat saavuttaneet syvän meditatiivisen tilan kokien puhtaan tietoisuuden luonteen.
Henkinen koulu Prananadi vastaa nykyihmisen tarpeisiin ja mahdollisuuksiin, ja se on kehitetty muinaisesta tiibetiläisestä henkisestä traditiosta.
Tätä järjestelmää, jota on muokattu sopivaksi tämän päivän ihmiselle, kutsutaan Prananadiksi. Samalla tavalla kuin ne muinaiset tekniikat, joita käytettiin ja varjeltiin Intiassa tiibetiläisen buddhismin alkuaikoina, vietiin Tiibetiin ja sovitettiin sopiviksi siihen kulttuuri-ilmastoon, tämä nykyinen Prananadi on muokkautunut ja saapunut Eurooppaan.
    Tämä Jumalallinen Tiede on tuhansien vuosien aikana kiertänyt ja sopeutettu eri uskonnollisiin rakenteisiin, ilman dogmatisaatiota.

”Oi munkit ja pyhimykset,
niin kuin kultaseppä hallitsee kultansa
sulattaen, takoen ja muotoillen sitä,
sinun pitää testata sanojani eikä vain hyväksyä niitä
vain siksi että minä sanoin ne.”
-Buddha

Lähde: http://www.prananadi.org/fi
 

Johanna Saari

Auratransformaatio - Uuden aikakauden energiaa
 
Johanna Saari on sairaanhoitaja, perhetyöntekijä ja projektikoordinaattoriuransa jälkeen tarjonnut yrityksensä JoyPackin kautta reilun vuosikymmenen sekä kokonaisvaltaisia kehollisia että energiahoitoja toimien myös kouluttajana ja tapahtumien tuottajana. Johanna asuu tällä hetkellä Porvoossa ja työskentelee ympäri Suomea.

Johanna on työskennellyt tiiviisti vuodesta 2011 alkaen AuraTansformaation™ -kehittäjän Anni Sennovin kanssa ja hän toimii tällä hetkellä sertifioituna auravälittäjäohjaajana Suomessa ja Virossa.
    AuraTransformaatio™ on kerran elämässä tehtävä energiahoito ennen vuotta 1987 syntyneille aikuisille. Myös nuoret aikuiset, jotka ovat syntyneet vuosien 1987 - 1994 välillä hyötyvät tästä hoidosta.
    AuraTransformaatio™ on ns. “siirtymäajan” hoitomuoto ja ensisijaisesti työkalu oman energiatason pysyvään nostamiseen ja laajentamiseen. Hoito aktivoi ja mahdollistaa perinteisen energiajärjestelmän “päivittymisen” uuden ajan energioihin, jotka vuonna 1995 ja sen jälkeen syntyneillä lapsilla ja nuorilla jo on.
    Uuden ajan indigo-, kristalli, kristalli-kultaenergioiden sekä muiden uusien, vielä tulossa olevien energioiden vapaa, mutta hallittu virtaaminen käynnistyy hoidon myötä keho-aurasysteemissä.

"AuraTransformaatio™ -uuden aikakauden energiaa” - luennolla Johanna Saari kertoo AuraTransformaation™ näkökulman siihen, millä tavalla lapset ja nuoret toimivat, ajattelevat ja ymmärtävät maailmaamme tällä hetkellä. Siirtymäajan vuoksi meillä jokaisella on monia mahdollisuuksia kehittyä ja mennä eteenpäin elämässämme. Luennolla läpikäydään myös sitä, mitä AuraTransformaatio™ tarkoittaa meille aikuisille ja millaisia asioita voimme odottaa elämässämme tapahtuvan hoidon jälkeen.

Lähde: http://www.joypack.fi/

 

Airi Oja

Rajatiedon monitaituri luennoi numerologiasta ja pitää workshopit taroteista ja unista.

Numerologia on tuhansia vuosia vanha tapa katsoa numeroihin ja kirjaimiin ja selvittää siten ihmisen elämän suunnitelmaa ja tarkoitusta. Alkuidea on syntynyt joko Egyptissä tai Kiinassa, joskin siitä ei täyttä varmuutta ole olemassa. Nykyaikaisempaan muotoon numerologiaa on kehittänyt kreikkalainen filosofi ja matemaatikko Pythagoras, joka eli n. 500-luvulla eKr.
    Koko maailmankaikkeutta hallitsevat matemaattiset lait ja ne hallitsevat myös ihmistä. Numerologian kautta voi nähdä tämän lainalaisuuden ja se lisää luottamusta siihen, että ihminen on osa suurempaa kokonaisuutta, ja että jokaisella elämällä on tarkoitus. Numerologia perustuu jälleensyntymisen ajatukseen. Jokaisen elämän aikana sielu kehittyy lähemmäs täydellistä rakkautta voidakseen lopulta irrota kokonaan tästä elämän pyörästä. Tutustumalla omiin numeroihin voi nähdä tämänkertaisen "kierroksen" tärkeimmät asiat ja opinpaikat ja edistyä ehkä helpommin, kun tietoisuus omasta kasvusta on selkeämpi.

Tarot-korttien kuvat peilaavat sieluamme. Mitä kauemmin katsomme sisäänpäin, sitä paremmin pääsemme selville itsestämme ja elämästämme. Kortit heijastelevat henkistä tilaamme. Näemme sisäisen todellisuutemme uudesta näkökulmasta. Kuvat ovat täysin puolueettomia, ne yksinkertaisesti tarjoavat meille johtolankoja ja vihjeitä. Voimme tutkia niitä tekemättä valintaa sen välillä, tarkastelemmeko niitä huolellisesti vai vain ohimennen, jätämmekö ne omaan arvoonsa vai käytämmekö niitä.
    Monia ihmisiä pelottaa kohdata sisäinen todellisuutensa. He saattavat löytää itsestään epämiellyttäviä piirteitä ja teeskentelevätkin tuntevansa itsensä. He tuhlaavat energiansa harhakuvien ylläpitämiseen. Opimme hyväksymään itsemme ja rakastamaan itseämme vasta, kun emme enää yritä piilottaa sisäistä todellisuuttamme. Voimme muuttaa itsessämme vain ne piirteet, jotka olemme perinpohjin tutkineet ja joiden olemme huomanneet tarvitsevan muutosta.
    Uusi näkökulmamme asioihin voi horjuttaa vanhoja tapoja ja asenteita ja ravistella perinpohjin kaikkea sitä, mihin uskomme. Kuitenkin nämä ovat oleellisia askeleita missä tahansa voimakkaassa muutosprosessissa.
    Joka kerta kun tiedostamme jonkin harhakuvitelmamme ja päästämme siitä irti, tulemme lähemmäksi omaa todellista itseämme.

Lähde: http://www.airioja.fi/

 

Erik Gullman

Erik Gullman
Pe 8.7. klo 15.00
Mustonen, Kassinen, Ervast... Todelliset Valonkantajat.

Erik Gullman  on 1970-luvulta asti perehtynyt Pekka Ervastin elämään ja ajatteluun. Uskonnontutkijat tuntevat hänet Ervastin seuraajana, arkistotietojen tarkkana kirjaajana ja henkisen polun kulkijana. Hän on perehtynyt suomalaiseen esoteriaan sekä sala- ja rajatieteeseen.

Erik Gullmanin luento tarjoaa ajatuksia henkisestä kasvusta, henkisestä kehityksestä ja siitä, minkälaista on kulkea henkistä polkua. Muutama vuosi sitten hän nousi kansalliseen tietoisuuteen shamanistisilla runo-esityksillään Talent-ohjelmassa.

Erik Gullman wikipediassa: https://fi.wikipedia.org/wiki/Erik_Gullman

 

Helena Nuutinen

 

Ohjelmanmuutos:
Ennakkotiedoista poiketen Helena Nuutisen Myyttinen metsäretki ei toteudu kesän 2016 Ultrapäivillä

 

Kalevan Nainen johdattaa Myyttiselle metsäretkelle

Filosofian maisteri, logonomi, lehtori evp.
Kalevan Nainen kaivaa muinaisista kätköistä vanhaa suomalaista valoa elämässä kulkemisen helpottamiseksi. Viisautensa hän on saanut verenperintönä karjalaisilta esivanhemmiltaan ja hän kantaa sydämessään vuosisataista runonlaulajien, itkijöiden ja näkijöiden perinnettä – ikiomaa suomalaista viisauttamme.

Helena Nuutinen on 64-vuotias kolmen lapsen äiti, yrittäjä ja vuoden 2014 alusta jäänyt eläkkeelle äidinkielen opettajan virasta.  Luonto kertoi hänelle jo aivan nuorena, että oli tullut aika jatkaa esi-isien viitoittamalla polulla.
    ”Arvostan ikää ja toivon itselleni sen tuomaa viisautta, lämpöä ja hiljaista ymmärrystä elämän tärkeimmistä asioista. Kansanperinteen koen arvokkaaksi aarteeksi, jota aika ja ikä vain jalostavat. Odotan malttamattomasti lisää ryppyjä ja harmaita hiuksia! Tämä ei ole pikkutyttöjen vaan elämää kokeneiden Naisten, Akkojen työtä.”
    ”Vanha viisaus on tie, joka on valinnut minut. Haluan johdattaa ihmisiä elämän perusasioiden kohtaamiseen, pyhään yksinkertaisuuteen. Siitä hiljaisesta tiedosta, joka on aina ollut, voimme edelleen ammentaa jaksamista, iloa ja voimaa.”

   

Lähde: http://www.mielenkieli.com/


Harri Virolainen

Mielen voima

Harri Virolainen on suorittanut yhden tohtorin tutkinnon lisäksi neljä akateemista maisterin tutkintoa. Hän on perehtynyt mielen voimaan sekä monipuolisesti mielen ja kehon väliseen yhteyteen 20 vuoden ajan. Harri Virolainen on pitänyt aiheesta esitelmiä lukuisissa tilaisuuksissa Suomessa ja ulkomailla. Lisäksi hän on toiminut urheilupsykologina huippu-urheilijoille ja valmentajille, kouluttanut yritysjohtajia ja eri alojen asiantuntijoita mielen voimasta ja pitänyt erilaisia workshoppeja kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin liittyen.

Identtisen kaksoisveljensä Ilkan kanssa Harri on julkaissut kolme kirjaa: Yliluonnollisten ilmiöiden ensyklopedia, Anteeksianto – tie rauhaan ja vapauteen ja uusimpana keväällä 2016 Mielen voima - mielen vaikutus terveyteen ja hyvinvointiin.

 

Marjut Moisala

Siriuslainen tähtivihkimys Akenatonin ja Sekhemin mestareitten kanssa

Marjut Moisala toimii hyvinvointiyrittäjänä Oulun seudulla. Hän tekee hoitoja, kuten selvänäköiset chakrakartoitukset, Reiki, Sekhem, Tarot-konsultointi sekä henkisen kasvun ohjausta, sekä ohjaa kursseja ja ryhmiä, mm. meditaatio, kundaliini, Reikin ja Sekhemin kaikki tasot, Jumalatarkurssit naisille sekä Yhteys Korkeampaan minuuteen ja Avaudu kanavaksi –kurssit.
Marjut työskentelee henkioppaitten ja enkelitason energioitten kanssa. Hän on kirjoittanut useita kirjoja henkisen kasvun teemoista, mm. Atlantiksen perintö, Adamonin aika -kaikkien unien loppu, Amenhotep ja uusimpana Muinaiset.

Marjut on pitkään tiedostanut muistavansa aiempia - tai samanaikaisia - inkarnaatioitaan, joiden perusteella hän on kirjoittanut joitakin kirjoistaan.
Atlantis-kirjassaan hän kertoo elämästä Atlantiksen loppuvaiheitten aikana kivitemppelin papittarena. Tässä elämässä hän käyttää samoja Atlantiksella ja Egyptissä oppimiaan taitoja mm. chakrajärjestelmän kartoittamisessa. Tätä hoito/konsultaatiomuotoa Marjut on soveltanut jo yli tuhannen asiakkaan kanssa.

Marjutin kotisivut http://solarel.nettisivu.org/

 

Aira Sahakangas

Ihmeiden oppikurssi käytännössä -luennot ja IOK-piirit

Aira aloitti opettajan työnsä ohella itsensä johtamisen opinnot, jotka perustuivat elämäntaidonopettaja Olavi Tähtelän jo 70-luvulla kehittämään persoonallisuuden kehittämiskoulutukseen.
- Olavi oli todella aikaansa edellä. Voi vain ihmetellä, miten vuotta vaille kansakoulun käynyt, ilman rippikoulua elämäntaipaleelle lähtenyt suomalainen pioneeri tiesi jo tuolloin, mistä kaikesta tässä on kyse.
- Sain ohjaajakseni Olavin työn jatkajan Heleena Välkkiön, jolle olen todella kiitollinen siitä, että olen vihdoinkin löytänyt itseni. Heleenan avulla paneuduttiin todella huolella ihmiseen ja siihen, miten mielen ristiriidat voidaan oppia avaamaan ja päästämään niistä irti anteeksiannon avulla.
Aira opiskeli itsensä johtamista kaikkiaan yhdeksän vuotta. Siinä ajassa hän sai myös valmiudet ohjata toisia ja lopulta myös kouluttaa ohjaajia.
- Tarvitsin kaikki nuo vuodet, jotta kykenin vihdoinkin nöyrtymään näkemään, millainen minä olen. Siitä päivästä lähtien, kun aloitin koulutuksen, olen työstänyt itseäni yötä päivää.
- Ei se suinkaan ole ollut helppoa, ei alussa eikä keskivaiheillakaan. On tosi vaikeaa myöntää, että kaikki inhottavimmatkin asiat, joita näen toisessa, onkin todellisuudessa minussa itsessäni. Nyt ymmärrän, että koulutus on ollut minulle aivan selkeä esikoulu IOK:lle.

2000-luvun puolivälissä Aira sai käsiinsä Eckhart Tollen kirjan Läsnäolon voima – tie henkiseen heräämiseen (Basam Books, 2002). Kirjan lopussa Tolle viittaa Ihmeiden Oppikurssiin. Nähdessään tämän Aira kiinnostui heti IOK:sta.
- En tiennyt siitä yhtään mitään, mutta ajattelin, että koska Tollen kirja oli niin hyvä ja koska siinä mainittiin IOK, myös siihen minä haluan tutustua.
Aira tilasikin IOK:n kirjakauppaan. Mennessään hakemaan kirjaa hän koki yllätyksen.
- Ajattelin, että ohhoh, noin paksu kirja, näkeeköhän kukaan, että olen ostamassa sitä. Häpesin kirjaa sen vuoksi, että sen paksu ulkomuoto muistutti minua Raamatusta. Sujautinkin IOK:n äkkiä laukkuuni ja päätin ottaa selvää, oliko se joku uskovaisten kirja, Aira naurahtaa.
- Olin jo vuosia aiemmin eronnut kirkosta ja tuntenut suurta vapautumista. Sitä paremmalla syyllä päätin, että mikäli IOK on uskonnollinen kirja, se ei ole minua varten.
Aira oli kuitenkin jo siinä elämänvaiheessaan ymmärtänyt, että uskontoja on monia ja että kaikki me pohjimmiltamme etsimme itseämme, kuljimmepa mitä polkua tahansa. Tieto tästä antoi hänelle rauhan syventyä tarkemmin IOK:n opetuksiin.

 

Jan-Mikael Maros

Jan-Mikael Maroksen Kivikahvilassa ohjelmaa ja tunnelmaa aamusta yöhön

Järjestän eri puolilla Suomea alkemistisia kursseja, luentoja ja henkilökohtaisia tapaamisia. Voit myös itse koota ryhmän asiasta kiinnostuneista ystävistäsi tai tuttavistasi, niin tulen kutsusta pitämään yhden, kahden päivän alkemiakursseja tai tapaamaan henkilökohtaisissa merkeissä kolmenkymmenen vuoden kokemuksella.

ESITELMÄT - KURSSIT - ALKEMIAHOIDOT
- Elämmekö unessa
- Sielulliset kehitysmahdollisuutesi
- Alkemistinen Jalokivi-, Aura- ja Tsakraterapia
- Jälleensyntymis- eli Inkarnaatioterapia
- Sisäisen lapsen kohtaaminen
- Selvänäkökartoitus nykyisestä Elämäntilanteestasi

Lähde: www.esoteerisetalkemistit.fi

 

Aulikki ja Seppo Plaami

 

Kaariporttiystävien Parantavan voiman välitystä sekä Abbedissan ja Tri Hermannin sanomia, viestejä ja hoitoa

Aulikki ja Seppo Plaami toimivat vuosia kotimaassa esiintyen myös eri maiden radio- ja tv-kanavilla. Vuonna Plaamit muuttivat 1992 Yhdysvaltoihin ja vuonna 1999 edelleen Havaijille. Takaisin Suomeen he palasivat vuonna 2004, mutta käyvät edelleen Keski-Euroopassa Gate of Heaven Chapel -kirkon nimissä.
    Tänä vuonna tulee kuluneeksi 27 vuotta siitä, kun Aulikin mediaalinen tehtävä eli transsityö alkoi. Aulikki on monipuolisesti mediaalinen. Hän tekee parannustyötä, maalaa ja piirtää. Parhaiten hänet tunnetaan kuitenkin mediaalisista konserteistaan, joissa henkimaailmaan siirtyneet laulajat käyttävät häntä instrumenttinaan. Seppo on selväkuuloinen musiikille. Hän kirjoittaa kuulemansa musiikin nuoteille ja lisää niihin Aulikin kautta välittyneet sanat. Näin syntyy musiikillinen kokonaisuus, jonka kuuntelemisesta ihmiset ovat saaneet jo kauan nauttia.
    Asuessaan Yhdysvalloissa kahdentoista vuoden ajan he perustivat Gate of Heaven Chapel -kirkon. Perustamisen perimmäinen tarkoitus on tukea ja kannustaa ihmisiä kasvamaan voimakkaiksi omassa uskossaan. Kirkon puitteissa he saivat myös oikeuden henkiparannustyöhön. Suomeen, Miehikkälään, perustetussa Kaariportti Kappeli ry:ssä he jatkavat Amerikassa aloittamaansa työtä. Tukijoukkona toimivat Kaariporttiystävät -yhdistyksen jäsenet ja monet ystävät. Kaariporttiystävät -yhdistyksen jäseniksi voivat liittyä kaikki halukkaat. Lisätietoja kappelitoiminnasta ja Kaariporttiystävistä löytyy kotisivuilta:

Lähde: http://www.gateofheavenchapel.com/kaariporttiystavat/

 

Erkki Kanto

 

Juontaja "miehemme Hollywoodista" on tällä kertaa luvannut myös laulaa!

Erkki Kanto on suomalainen tenorilaulaja, toimittaja ja mediatuotantoyrittäjä, joka on asunut 1980-luvun puolestavälistä Yhdysvaltain Hollywoodissa. Hän on Golden Globen -palkintoja myöntävän Hollywood Foreign Press Associationin jäsen ja on toiminut yhdistyksen johtokunnan jäsenenä.
    1970–1980-luvuilla Suomessa Kanto tunnettiin romanttisen viihdemusiikin laulajana taiteilijanimellä Enrico Canto, jonka hän kertoo saaneensa lauluopiskelijoiltaan Britanniassa 1970-luvulla. Tenoriääninen Kanto levytti monia albumeja usein suurten viihdeorkesterien solistina, piti Nykypostissa romantiikka-aiheista vakiopalstaa ja teki Yleisradiolle musiikkiohjelmasarjaa Romantiikan ystäville.
    1980-luvun puolenvälin paikkeilla Erkki Kanto muutti vaimonsa Ilonan kanssa pysyvästi Hollywoodiin, josta käsin hän on kirjoittanut elokuva- ja viihdeaiheista suomalaisiin lehtiin. Me Naiset -lehdessä hän piti Hello Hollywood -palstaansa läpi 1990-luvun. Hän on säännöllinen Ultra-lehden avustaja ja "Amerikan kirjeenvaihtaja".

Teoksia:
-Kasvot kertovat. Opi uutta itsestäsi ja ystävistäsi kasvojen kautta. Karisto 2000.
-Miten Hollywood valloitetaan. Suomalaisella sisulla menestystä tavoittelemassa – tositarinoita showmaailman mekasta. Karisto 2001.

 

Juha Korhonen

Sydänykseys - pysyvän rauhan saavuttaminen

Juha kertoo miten saavuttaa rauhantila tässä hetkessä, huolimatta
kiireestä ja haasteista. Hän myös välittää tietoisuutta siitä, kuinka maailmanrauha voidaan saavuttaa ja luo visioita siihen, miltä maailma tämän jälkeen näyttää. Tähän liittyy koko ihmiskuntaa koskeva murroskausi, jonka vaikutukset heijastuvat kaikille elämän osa-alueille. Lisäksi Juha opastaa sitä, kuinka voidaan luoda täydellinen sydän ykseys ihmiskuntaan. Juha pitää myös workshoppeja ja meditaatioita.

Juha Korhonen – Henkinen etsijä

Juha Korhonen kirjoitti ensimmäisen kirjansa Ihmisen kultainen aika ja astui
julkisuuteen lopullisesti kesän 2015 Ultra-päivillä.

- Olen 39-vuotias tavallinen ihminen täältä maapallolta. Olen syntynyt
Jyväskylässä ja käynyt hieman erikoisen tien. Lapsena olin hyvin villi ja
iloinen ja pursusin elämää, mutta sitten jossain vaiheessa sain hyvän
opetuksen. En enää pärjännytkään ihmisten kanssa. Opetus tuli
koulukiusaamisesta. Minulla oli luokkakaverini kanssa yhdeksän vuoden sota. Meillä oli sellaiset karmat, oli monia sotilaselämiä taustalla. Tajusin
olevani liian herkkänahkainen enkä huomannut antaa itselleni anteeksi ja
ottaa hieman kevyemmin.

Juha Korhonen kertoo taustaansa. Hän tunsi kaiken olevan niin vaikeaa, että ajatteli jopa itsemurhaa.
- Olin silloin 18-19-vuotias. Kävin pohjalla. Sieltä nousi esiin, että ”Juha
sä olet niin kova jätkä, että et voi tehdä sitä”. Silloinhan antaisin
periksi. Sanoin sen itselleni. Silloin päätin, että rupean aina ajattelemaan
positiivisesti. Olin taipuvainen negatiiviseen ajatteluun, vaikka olin jo
15-vuotiaasta tutkinut henkisiä asioita. Kun päätin ruveta ajattelemaan
asioita positiivisesti, maailma muuttui. Kaikki alkoi valaistua ja kirkastua.

Juha Korhosen kotisivut www.rakkauden.ajatukset.fi


Yumi Ogawa

Aromaterapialla kohti terveellistä elämää

San Diegossa asuva shiatsuterapeutti Yumi Ogawa on kiertänyt kymmenissä maissa, joissa hänet tunnetaan energisenä ja voimaannuttavana kouluttajana. Hänellä on uskomaton taito motivoida ihmisiä arjessaan ja toimia rakkaudellisten energioiden välittäjänä. Hänen elämänfilosofiansa perustuu muiden auttamiseen, jossa hän hyödyntää asiantuntemustaan aromaterapiasta. Ainutlaatuinen luonto ja edelliset elämät ovat tuoneet hänet Suomeen, jossa hän vieraili ensimmäisen kerran viime kesänä Helsingin yliopiston järjestämässä kansainvälisessä tietoisuuskonferenssissa.

Yumin kotisivut löytyvät osoitteesta http://www.yumiogawa.fi

 

Klaus Rahikainen

Luento: Kun miehen sydän avautuu
Workshop: Kuka minä olen? eli kysymys joka voi parantaa maailmasi tuskan

Klaus Rahikainen on pitkän linjan ihmettelijä, kirjailija, historiaa opiskellut filosofian maisteri ja elämäntutkija, joka asuu Ahvenanmaalla. Hän on julkaissut kaksi teosta Basam Booksin Viisas Elämä -sarjassa: Alussa on ajatus (2013) ja Rakkauden ja kuoleman kohtaaminen (2014) Hänelle niin kirjoittaminen kuin puhuminenkin on loputtomasti uudelleen avautuva ihme, tutkimusväline, joka muistuttaa yhä uudestaan siitä ikuisesta rakkaudesta, joka jokaisessa sydämessä odottaa heräämistään ja toteutumistaan. Rahikaisen syksyllä 2016 Viisas Elämä -sarjassa ilmestyvä uusi teos Kun miehen sydän avautuu on täynnä muistutuksia sinun omasta rakastavasta voimastasi, elämän ikuisesta ihmeestä meissä kaikissa.

   

 

Aleksandra Ionowa
Ultrapäivien
taiteilija

ALEKSANDRA IONOWA Toisenlaisen todellisuuden kuvaaja.

Jokaisella taiteilijalla on oma linjansa kuvata maailmoja, niin näkyvää kuin näkymätöntäkin. Keskeinen aihe Ionawalla on ihminen sisäisenä olentona ja hänen varsinainen teemansa keskittyy ihmisen olemuksen muuttamiseen -
metanoiaan - ja ajatukseen ihmisestä itseään luovana olentona. Elämän tarkoitus voi olla meille hämärän peitossa, mutta sisäisesti saatamme kuitenkin tuntea, ettei olemassaoloa, missä nyt fyysisesti elämme, ei ole tarkoitettu tai annettu pelkästään yksityisten tavoitteidemme ja itsekkäisten persoonallisten tarpeittemme tyydydyttämiseksi.

Aineen ja hengen, näkyvän ja näkymättömän vastakohtana on ihmisluontoon kuuluva erottamaton paradoksi; vastavoimien lakkaamaton mittely on "järkähtämätön elämän laki" ja taiteilijan mittana on hänen kykynsä rakentaa silta tämän voimajännityksen ylle. Ionowan töissä yhteys luodaan näkymättömän piiristä; aineetonta ideaa symboloivalla kuvalla Ionowa haluaa synnyttää katsojassa ideaa vastaavan sieluntilan. Jos tämä onnistuu, katsoja voi saada kosketuksen Ionowan sanomaan.

Jos taiteen alueena pidetään ajan ja paikan rajoissa toimivaa sielunelämää, silloin taiteen tehtävänä on elämän vaihteluiden, sen monien tilanteiden ja ihmissuhteiden kuvaaminen. Ionowan taiteen olemukseen on tässä katsottu kuuluvan ajattomien arvojen välittäminen. Arvot ovat aineellisen ja henkisen synteesi. Ionowan omaleimaisuus aiheutuu siitä, että arvojen alkulähde on toinen kuin elämänilmiöitä kuvaavassa taiteessa.
Jokainen taiteilija pyrkiessään täydelliseen taideteokseen pyrkii ajattomuuden alueelle, mutta moni lähtee siitä, mikä on aistein havaittavissa tai koettavissa sielullisena elämyksenä, ja hänen työnsä on osa hänen persoonallisuuttaan. Ionowalla sen sijaan on esteetön yhteys näkymättömiin rakenteisiin ja alkukuviin on riippumaton hänen persoonallisuudestaan.

Ionowa sai välittömästi - Kierkegaardin sanoilla "silmänräpäyksessä, joka on ikuisuuden atomi" - yhteyden näkymättömään ideaan ja sitä vastaavaan kuvaan, joka yhtä välittömästi hahmottuu viivoina, väreinä tai musiikkina. Miten tämä on ollut mahdollista ei selity aistitiedon eikä loogisen älyn pohjalta. Luomistapahtumana se on  charisma artis - karismaattinen taiteen lahja.

Lähdeaineistoa
Aleksandra Ionowa, Toisenlaisen Todellisuuden Kuvaaja
Tekijä Väinö Kopponen


Koko ohjelma keväällä Ultra-lehdissä ja tällä sivulla www.ultra-lehti.com
Ilmoittautumisia otetaan vastaan huhtikuusta alkaen!

 

 

 

Ultrapäivillä on oma kaikille avoin

 


Katso tästä millaiset olivat Ultrapäivät 2015
Kuortaneen Urheiluopiston kotisivut ja ajo-ohje www.kuortane.com

KATSO KUORTANEEN MAISEMIA ILMAKUVISSA (klikkaa kuvaa)

 
 

 

 

toimitus@ultra-lehti.com
tilaukset@ultra-lehti.com

Ultra-lehti, Salojärventie 36, 17950 KYLÄMÄ 
Puh.  (03) 5558101  Gsm 0456796920

| Ajankohtaista | Tapahtumia | Ultrapäivät | Kolumnit | Ultra-lehdet |
| Kirjamyynti | Hakemistot | Galleria | Info | Linkit |

ALOITUSSIVULLE