KIRJAT  CD*MUSIIKKI   DVD*FILMIT   TAROTIT   KORTIT   LÖYTÖJÄ   ULTRAN TEEMAPAKETIT
 

 


CD-sivulla runsaasti tunnelmoivaa, hoitavaa ja rentouttavaa musiikkia

 Liity Ultran
sähköpostilistalle -

Saat tietoa tapahtumista ja tuotteista!
 

Tervetuloa Ultrapuotiin!

 

 
 

Myyntiluettelossa yli 200 kirjaa
aakkosjärjestyksessä

 
  Kirjauutuudet
 

  Iso luettelo:  A...N -alkuiset kirjannimet
  Iso luettelo:  O...Ö -alkuiset kirjannimet

 

 
 

Tästä musiikki, kortit, filmit ...
 
Musiikki, CDt  
Tarot-kortit  
Oraakkelikortit
Filmit, DVDt   
Ultra-lehtien teemapaketit

 
* Vuoden 2018 kauniit ja käytännölliset kalenterit

Ultran perinteinen kalenteri.
Valokuvaaja Petri Nevalaisen upeat luontokuvat

- reilun kokoinen seinämalli
- kuun vaiheet
- pyhäpäivät
- rajatiedon tapahtumia
- ym...

Tarot kalenteri 2018
12,50 €

Englanninkielinen seinäkalenteri, jossa on mm. kuunvaiheet, kansainväliset juhlapäivät sekä reilusti tilaa muistiinpanoille

Seinäkalenteri
Koko 300x300 mm

Astrological kalenteri 2018
12,50 €

*LOPPUUNMYYTY*

Englanninkielinen seinäkalenteri, jossa on mm. kuunvaiheet, kansainväliset juhlapäivät sekä reilusti tilaa muistiinpanoille

Seinäkalenteri
Koko 300x300 mm

Paulo Coelho
Vapaus - Kalenteri 2018

Catalina Estradan kuvitus
15 €

Kalenteri-kirja

Vietä vuosi 2018 nauttien rakastetun kirjailijan mietelauseista. 
Paulo Coelho on vuosisatamme vaikutusvaltaisimpia kirjailijoita. 

"En halua että minua koskaan pidetään uhrina, vaan ihmisenä, joka astui rohkeasti eteenpäin ja maksoi siitä vaaditun hinnan pelotta."

 

UUTUUSKIRJAT

 [Klikkaa nimestä tai kuvasta lisätietoa]

Kaiken teoria – Valaistunut näkökulma
Jed McKenna
176 s.
30 €

Oletko koskaan tullut kysyneeksi itseltäsi, mitä voit odella tietää, mistä voit todella olla varma? Se saattaa olla elämäsi tärkein kysymys ja sysätä sinut matkalle kohti kaikkien olettamusten ja uskomusten näkemistä. Kun kaikki valheellinen katoaa, mitä jää jäljelle?

 

Tilaus

Salaperäinen ihminen
Pekka Ervast
117 s.
18 €

Mitä ovat ns. meediot? Mitkä ovat heidän vaikeutensa? Ja mikä on heidän elämänsä tarkoitus? Tämän Pekka Ervastin "välittäjä"-olentoja käsittelevän esitelmäsarjan ilmestyminen peittää sen aukon, joka on ollut nykyaikaisen kulttuuri-ihmisenkin tietoudessa, sillä tuskinpa missään on osattu näin selvästi ja tyhjentävästi selvittää, mistä pohjimmiltaan johtuu sellaiset "luonnonoikut", että ihminen vielä kypsässä iässä voi muuttua sukupuoleltaan vastakkaiseksi.

Tilaus

Kalevala ja Egypti
Sigurd Wettenhovi-Aspa
155 s.
(ovh 30 €) Tarjous 15 €

Korupainos, kirjanmerkkinauhalla

Kun nyt kaikilla Egyptin suurilla jumalilla, ja juuri kaikkein vanhimmilla, on suomalaiset nimet tai ainakin sellaiset nimitykset, jotka voidaan selittää yksinomaan valtasuomen avulla, olisi toki perin merkillistä, elleivät egyptiläiset luonnonvertauskuvat ilmenisi myös Kalevalan suomalaisissa taruissa.

 

Tilaus

Uskalla parantua
Karita Aaltonen
178 s.
34 €

- Uskomaton tositarina toivosta ja mielen voimasta

Tamperelainen joogaopettaja, hyvinvointivalmentaja ja juontaja Karita Aaltonen voitti erittäin vakavan 4. asteen aivosyövän, jonka paranemisennuste on nolla. Nyt hän on täysin terve ja auttaa muita syöpäpotilaita. Kirjassaan Karita kertoo oman tarinansa ja avaa työkaluja, joiden hän koki auttavan paranemisessa, ja mitä sairaus hänelle lopulta opetti.

Tilaus

Erkki Lehtiranta
275 s.
Hinta 30 e

Löydä omat menestyskoodisi tähtien viisauden avulla. Erkki Lehtirannan astrologinen avaruusluotain tutkii ihmisen ja kosmoksen suhdetta, ajan vaihtuvia laatuja ja henkisiä kasvupisteitämme. Kirjasta löydät tunnetun ammattiastrologin vuosikymmenten työn hedelmiä – valmiiksi poimittuina.
 

Tilaus

Ukon pakka - Kalevalainen Tarot kirja
Susanna Salo
302 s.
Kirja 25 €

Kirja + kortit yht. 48 e

Ukon pakka – Kalevalainen tarot avaa menneiden sukupolvien viisautta ja suomalaista mytologiaa tarotkorttien avulla. Se esittelee kattavasti suuren joukon myyttisiä olentoja, luonnonhenkiä, Kalevalan tapahtumia ja hahmoja sekä vanhaa suomalaisen mytologian mukaista maailmankuvaa.

Katso lisää

Tilaus

Lempeän elämän käsikirja säätäjille
- Anna rakkauden ohjata

Leena Siitonen
214 s.
26 €

Suositun bloggaajan ja henkisen valmentajan Leena Siitosen lämmin ja huumorintajuinen Lempeän elämän käsikirja säätäjille on tarkoitettu kaikille meille suorittajille, säätäjille, stressaantuneille, täydellisyydentavoittelijoille, itsensä vähättelijöille, muiden miellyttäjille ja aidon itsensä hukanneille, jotka vaativat itseltään vähän liikaakin ja kokevat riittämättömyyttä.

Tilaus

Kuoleman salaisuudet
- Seitsemän opetusta henkimaailmasta

Dannion Brinkey & Kathryn Brinkley
174 s.
26 €

Vuonna 1975 Dannion Brinkley kuoli salamaniskuun. Kun hän 28 tuntia myöhemmin heräsi ruumishuoneelta, kaikki oli muuttunut. Kuolemanrajakokemuksensa aikana Brinkley kulki valotunnelin läpi. Toisella puolen hän sai arvokkaita opetuksia henkisyydestä, ja kun hän palasi takaisin, hän oli kokenut hengellisen jälleensyntymän.

Tilaus

Ison järkytyksen jälkeen
J.G. Braco
130 s.
18 €

Erikoisuus!

Bracon suomenvierailulle painettu teos.

Tilaus

Reiki - Eheäksi ihmiseksi
Marko Karilahti
176 s.
28 €

Reiki – Eheäksi ihmiseksi on täysin uudenlainen reikiä käsittelevä kirja. Reikijärjestelmä on paljon enemmän kuin pelkkä energiahoitomuoto. Se on itsensä kohtaamisen menetelmä ja eheytymisen väline. Kirjassa palataan reikin alkujuurille.

Tilaus

Viidennen asteen yhteyksiä - Suomalaisia kertomuksia humanoidikohtaamisista
Pauli Liikala
210 s.
25 €

Olen haastatellut lähes 40 suomalaista henkilöä, joilla on kokemuksia ufojen ja humanoidien kohtaamisista. Voit lukea kirjastani todella mielenkiintoisia kertomuksia tapaamisista humanoidien kanssa.

Tilaus

Todellinen rikkaus - Opas kaiken saamiseen
Yehuda Berg
166 s.
21 €

Tämän kirjan sisältämät strategiat on tarkoitettu henkisen rikkauden saavuttamiseen elämässä. Kaikkein sisimmässään, syvällä kromosomiensa kaukaisimmissa kolkissa, ihmiset eivät oikeasti hae menestystä. He hakevat täyttymystä. Tarkoitan tällä syvää, todellista täyttymystä: ylitsevuotavaa iloa, tyytyväisyyttä, hyvinvointia ja tunnetta siitä, että on ansainnut kaiken saamansa.

Tilaus

Yliluonnollinen kokemus - Tulkinta, merkitys ja vaikutus
Jeena Rancken
371 s.
29 €

Yhteyksiä jumaliin, henkiolentoihin, ruumiista irtautumisia, poltergeisteja, ennenäkyjä ja ihmeitä. Ihmiset ovat kaikkina aikoina kertoneet kokemuksista, jotka he ovat mieltäneet tai tulkinneet yliluonnollisiksi tai ihmeen kaltaisiksi. ”Yliluonnollisena pidetyt kokemukset eivät ole tänäkään päivänä kadonneet mihinkään, vaikka rationaalinen maailmankuva on ottanut vallan.”

Tilaus

Eestiläinen parantaja ja näkijä Lille Lindmäe
kertoo, kuinka valaisemme itse tiemme
kultaiselle aikakaudelle. Kirja sisältää kanavointiryhmän kautta saatuja konkreettisia opetuksia ja ohjausta, jotka liittyvät nykyisen siirtymäkauden tapahtumiin.

Tilaus

Asioita jotka huomaa vasta kun hidastaa
Haemin Sunim
197 s.
26 €

Miten tavoittaa mielenrauha kiireen keskellä?
Maailma on nopea liikkeissään, mutta se ei tarkoita että meidänkin pitäisi olla. Mindfulness-bestsellerissään Haemin Sunim tarjoaa tienviittoja kohti rauhallista mieltä ja tasapainoa maailmassa, joka päivittäin asettaa meille kohtuuttomia vaatimuksia.
 

Tilaus

Jumalallisen Äidin seitsemänkymmentäkaksi Pyhää Nimeä
J.J. Hurtak, Ph.D., PH.D., M.Th.
Desiree Hurtak, Ph.D., MS. Sc.

Kirja ilmestyy syksyllä 2017
Voit tilata sen nyt ennakkoon!

 

Tilaus

Enkelten kosketus
Lorna Byrne
302 s
32 €

Jokaisella on suojelusenkeli

Uusi kirja on jatko-osa suuren menestyksen saaneelle omaelämäkerralliselle Enkeleitä hiuksissani -teokselle. Lorna palaa nuoruuteensa Irlantiin ja kertoo, kuinka enkelit ovat auttaneet ja johdattaneet häntä. Lorna paljastaa ensi kertaa, miten kuolleiden rakkaittemme sielut voivat palata taivaasta avuksemme ja oppaaksemme.

Tilaus

Suuri suomalainen kummituskirja
Ojanen Eero
240 s. - pokkari
11 €

Ihmisiä ovat aina kiinnostaneet tarinat toisesta todellisuudesta, näkymättömästä maailmasta, jonka asukkaat joskus vierailevat keskuudessamme. Yliluonnolliset ilmiöt ja kummitukset elävät edelleen vahvasti suomalaisessa kertomusperinteessä. Kirjailija Eero Ojanen on koonnut hyytävimmistä suomalaisista kummitustarinoista kiehtovan kirjan.

 

Tilaus

Puutarhaponi Rimmruu - Luomakunnan vaalit
Petra Hintikainen, Piia Hintikainen
149 s.
25 €

Mikä on luomakunta? Millainen maailma olisi, jos eläimet saisivat päättää asioista? Onko kasveilla kerrottavaa? Juuristossa pääsiäislomaa viettävä Viola löytää isopappansa vanhasta kirjasta sanan luomakunta. Kun Violalle selviää mitä luomakunta tarkoittaa, hän haluaa antaa eläimille äänen. Pian Juuristossa järjestetäänkin vaalit, joissa ehdokkaina ovat puutarhan ja ikimetsän asukkaat.

Tilaus

Mielen päällä - Työkaluja henkiselle polulle
Jutta Gustafsberg & Harriet Piekkola
201 s.
29 €

Tervetuloa kanssamme henkiselle polulle. Mielen päällä -kirjassaan Jutta Gustafsberg ja Harriet Piekkola opastavat henkiselle polulle.

 

Tilaus


Todellisuuden lukutaito - Vinkkejä valaistumisen varalta
Erkki Lehtiranta
286 s.
30 €

Kirja perehtyy olemassaolon ydinkysymyksiin ja on tutkimusmatka todellisuuden lukutaitoon universalismin näkökulmasta. Turbulentti aikamme haastaa meidät pohtimaan uusilla, raikkailla ja dogmittomilla tavoilla maailmankuvaamme ja suhdettamme todellisuuteen.

Katso kaikki Lehtirannan kirjat

Tilaus

Totuuden etsijän käsikirja
Jukka Kuoppamäki
163 s.
23 €

Jukka Kuoppamäki valottaa kolmannessa kirjassaan meditaatiota uudistetun kristinuskon näkökulmasta. Totuuden etsiminen on ihmissielun luontainen ominaisuus. Moni ei vain tiedä mistä aloittaa. Meditaation avulla voimme kehittää henkistä tietoisuuttamme ja muokata sitä vastaanottamaan maailmankaikkeuden suuria totuuksia. 

Tilaus

2000 vuotta sitten
Francisco Cândido Xavierin välittämänä (Henki)
444 s.
25 €

Kristikunnan toisen vuosisadan historiallisia tapahtumia. Tässä Francisco Xavierin meediokyvyn välityksellä kirjoitetussa teoksessa Emmanuel (Henki) kuvaa yhtä aikaisempaa ruumiillista elämäänsä. Kirjan mielenkiintoiset tapahtumat sijoittuvat ensimmäisen vuosisadan alkukristittyjen aikaan, jolloin Jeesus toi ihmiskunnalle Evankeliuminsa opetukset.

 

Tilaus

50 vuotta myöhemmin
Francisco Cândido Xavierin välitt. (Henki)
329 s.
25 €

Kristikunnan toisen vuosisadan historiallisia tapahtumia. Eräänä aamuna vuonna 131 jKr. joukko jänteviä orjia tunkeutuu Smyrnan torilla parveilevien ihmisjoukkojen läpi kantaen aikakauden maun mukaisesti koristeltua kantotuolia. Sitä seuraa jalkaisin noin 45 vuoden ikäinen mies...

Katso kaikki Chico Xavier -teokset

Tilaus

Luontaisesti gluteenittomat reseptit
Kirsi Lohtaja
82 s.
27 e

Jokainen resepti on maidoton, soijaton, maissiton ja luontaisesti gluteeniton, eli yhtä aikaa vehnätön, ohraton ja rukiiton, samoin kuin kauraton, tattariton, amarantiton, seesamiton, keltuaiseton ja leivinaineeton. Huolimatta käytettävien raaka-aineiden rajallisuudesta on lopputulos silti maukasta.
 

Tilaus

Keitä Me olemme?
toim. Tapani Koivula, Juha Pennala, Riitta Wahlström
304 s.
25 e

Teoksen 13 tarinaa piirtää kukin omalla persoonallisella tavallaan kuvaa siitä, keitä me todella ihmisinä ja henkinä olemme. Saamme huomata olevamme jotain paljon enemmän - ja pystyvämme paljon enempään. Kirjoittajat kuvaavat matkaa sielunsa syvyyksiin kanavoitujen tekstien innoittamina. 

Katso kaikki Koivulan kirjat
 

Tilaus

Mysteereistä sydämen viisauteen rohkaisee ajattelun vapauteen ja auttaa henkisen kehityksen haasteissa ja karikoissa. Kirjassa käsitellään tietoisuutta, egon ja sielun suhdetta, erottelukykyä ja auktoriteettien asemaa. Siinä tarkastellaan meditaatiota nykyaikaisesta, vapaasta näkökulmasta ja ohjataan käyttämään sitä henkisenä työkaluna.

 


Tilaus

Megaliittikivien arvoitus
Jukka Nieminen
125 s.
22 e

Vuoden rajatietokirja yleisöäänestyksen voittaja!

Niemisen uusimmassa kirjassa perehdytään metsän megaliitteihin, tiettyihin eläin- tai ihmishahmoja muistuttaviin kiviin, jotka sijaitsevat korkealla maastossa tai muinaisten rantaviivojen kohdilla. Nieminen väittää vahvasti, että kyseiset kivet olisivat muinaiskulttuurin jäänteitä.

Katso kaikki Niemisen kirjat

Tilaus

Kvanttifysiikasta energiahoitoihin - Fyysikon matka mieleen ja paranemiseen
Johanna Blomqvist
250 s.
28 €

Mitä energiahoidoissa välitettävä energia oikein on? Tehoavatko energiahoidot, ja jos tehoavat, niin mihin? Mitä tiede sanoo energiahoidoista? Minkälaisia tutkimuksia energiahoidoista on tehty? Näihin kysymyksiin fysiikasta väitellyt tohtori Johanna Blomqvist halusi löytää vastaukset tutustuttuaan energiahoitamiseen.

Tilaus

Puiden salattu elämä – Kasvimaailman kuninkaiden tunteista ja viestinnästä
Peter Wohlleben
257 s.
29 e

Tämän kirjan luettuasi et näe metsää enää samanlaisena. Wohlleben palauttaa metsälle sen sielun. – Süddeutsche Zeitung

Puut kommunikoivat keskenään, ne hoitavat jälkikasvuaan, puuvanhuksiaan ja jopa kaatuneita tovereitaan. Puilla on oma sosiaalinen verkostonsa, Wood Wide Web, jonka avulla ne varoittavat toisiaan vaarasta. Kirjassa Wohlleben kertoo kansantajuisesti ja lähestyttävästi uusimmista tieteellisistä löydöistä.

Tilaus

Pyhä Ihminen
- ANKH avain ylösnousemukseen

Marjut Moisala
121 s.
20 €

Tämä teos on tullut jatkamaan Amenhotep - Valkoisen Lootuksen Laulu - kirjassa kuvattua vihkimysten tietä ja on kirjoituettu yhdessä inspiroituneessa tilassa Armon Mestarin Aketatonin kanssa. Opit mitä Siriuksen aurinkovihkimyksissä tapahtuu sekä saat tietoa Merkaba - valokehosta sekä sen korkeimmista muodoista ja moniulotteisesta DNA:stasi.

Katso kaikki Moisalan kirjat
 

Tilaus

Intiaani Morning Star & Ada
Tapani Koivula & EQ Halminen
35 s.
10 €

Intiaanipäälilikkö Morning Starin ja intiaanityttö Adan vuoropuhelu on kiehtova matka Maa-planeetan, elämän ja universumin mysteereihin. Se perustuu ufotutkija ja kirjailija Tapani Koivulan henkiseen romaaniin "Aamutähti" (2016).
Sarjakuvakirjan ovat koostaneet Tapani Koivula sekä pitkän linjan sarjakuvataiteilija Esa EQ Halminen.

Sarjakuva on valittu myös kuukauden sarjakuvaksi Ilta Sanomiin.

Tilaus

Salainen zen-harjoitus
- Selkää ja niskaa hoitava liikemeditaatio

Tommi Tolmunen
246 s.
26 €

Salainen zen-harjoitus (chan mi gong) on liikeharjoitus, jossa tehdään aaltomaisia, silkkimatoa jäljitteleviä liikkeitä. Tämä meditatiivinen harjoitus on peräisin kiinalaisesta buddhalaisesta perinteestä.

 

Tilaus

Elinvoimaa puista
Sinikka Piippo
286 s.
32 €

Ainutlaatuinen tietokirja siitä, miten ja miksi puut parantavat fyysistä ja psyykkistä terveyttämme. Teoksessa päivitetään viimeinen tutkimustieto puiden terveyshyödyistä ruokana, rohtona ja lääkkeenä.

Katso kaikki Piipon kirjat

Tilaus

Intuitiolla -työkirja
Sisäisen viisauden harjoituksia

Katja Frange
109 s.
18 €

Intuitiolla-työkirja sisältää intuitiota avaavia harjoituksia ja kysymyksiä, hyödyllisiä vinkkejä ja työkaluja sekä inspiroivia ajatuksia. Kuvitettu työkirja kulkee helposti mukana ja sen harjoitusten äärelle on helppo pysähtyä arjen keskellä ja harjoituksia voi tehdä omaan tahtiin.

 

Tilaus

 

Intuitiolla - Kuuletko Sisäisen viisautesi?
Katja Frange
288 s.
27 €

Intuitio on sisäistä viisautta ja monimuotoinen, luonnollinen osa elämää, mutta vain harva silti uskaltaa luottaa siihen. Kaikki vastaukset löytyvät jo meistä itsestämme, mutta kuulemmeko sisäisen äänemme? Intuitiolla eläminen tuo arkeen uudenlaista syvyyttä, rauhaa ja iloa.

 

Tilaus

Arkkienkelien opas ylösnousemukseen
Diana Cooper ja Tim Whild
279 s.
29 e 

Rakastettu enkeliopettaja, Diana Cooper, on kirjoittanut yhdessä ylösnousemusasiantuntija Tim Whildin kanssa arkkienkeli Metatronin opastuksella selkeän oppaan jokaiselle, joka haluaa kohottaa maapallon uusien ja entistä korkeampien energiavärähtelyjen myötä oman värähtelytasonsa viidenteen ulottuvuuteen.
 

Tilaus

Enkeleitä hiuksissani
Lorna Byrne
303 s.
12 e

Irlantilainen neljän lapsen äiti Lorna Byrne on kirjoittanut omaelämäkerrallisen kirjan, missä pääosassa ovat enkelit ja henkiolennot. Hän on kyennyt myös näkemään ennalta erilaisia tapahtumia, ja parantajanakin hän on niittänyt mainetta, mutta salasi kykynsä pitkään. Lukija saattaa odottaa, että Lornan elämä on ollut kaiken tämän vuoksi helppoa ja rikasta, mutta sitä se ei ole ollut taloudellisesti, päinvastoin.

Tilaus

Genesis - Ihmeet ja ennustukset spiritismin mukaan
Allan Kardec
430 s.
25 € 

Tämä kirja on yksi viidestä spiritistisen oppijärjestelmän perusteoksesta. Se käsittelee teemoja, joita uskonto on pitänyt kiistattomina sielun kuolemattomuuden valossa, yhdistäen kristillisen ajattelun ja tieteelliset havainnot.

 

Tilaus

Avan maailma
Ava Havu
198 s.
26 e

Kirja pohjautuu kokemukseen ja sitä kautta heräävään tietoisuuteen. Kertomus ajasta ajattomuuteen, molemman tilan läsnäolosta joka hetki - tiedosti sen tai ei. Kirjan tarkoitus on helpottaa ja inspiroida kanssakulkijaa avaamaan silmät tähän hetkeen.

Tilaus

Metsän salainen elämä
toim. Eeva-Liisa Hallanaro, Saija Kuusela, Aino Juslén, Terhi Ryttäri
395 s.
38 €

Suomalaisten sanotaan olevan metsäkansaa. Mutta kuinka hyvin tunnemme metsämme? Mitä tiedämme niistä tuhansista ja taas tuhansista eliölajeista, jotka elävät lahopuun kuoren alla, sammalen kätköissä ja purojen pohjissa?
 
Hieno monivärikuvitus!

 

Tilaus

Parantavat enkelit -kirja + kortit
Doreen Virtue
44 korttia, 106-sivuinen suomenkielinen kirja 
39 e

Uusi painos ilmestynyt!
Korttien 44 suojelusenkeliä auttavat sinua olemaan yhteydessä kiehtovaan ja kauniiseen valon maailmaan. Kirja kannustaa käyttämään enkelikortteja apuna elämän eri tilanteissa ja opastaa tekemään "enkelitulkintoja” sekä itsellesi että muille.

Katso myös muita kortteja

Tilaus

Elämää kristallilapsen kanssa
Kirsi Lohtaja
144 s.
28 e

Kirsi Lohtajan kirja Elämää kristallilapsen kanssa on tosikertomus Tyttösestä ja hänen elämänsä ensimmäisistä viidestä vuodesta. Niihin sopii niin hauskuutta, haasteita kuin yllätyksiäkin.

Tilaus

Terveysmeedio auttaa
Anthony William
336 s.
29 € 

 

Kansainvälisesti tunnettu terveysmeedio Anthony William kertoo, kuinka jokainen voi parantaa omaa terveyttään! Anthony William kykenee diagnosoimaan ällistyttävän yksityiskohtaisesti ihmisten sairauksia. Nyt hän antaa selkeitä neuvoja, joilla meistä jokainen voi elää terveemmin.

Tilaus

Ikuisuuden äärellä - Viestejä valosta
Kanavoinut Janne Karvo
341 s.
17 €

Janne Karvo avaa tässä suoraan Jumalalta vastaanotetussa tekstikokoelmassa tietä teidän jokaisen omaan sydämeenne. Vain Elämä ja vain Jumala ovat. Kaikki muu on kuvitelmaa. Rakkaus ja armo on läsnä viesteissä, jotka ohjaavat lukijaansa oivalluksiin kivusta ja vapaudesta sekä Jumalan tahdosta.

 

Tilaus

Kristuksen aika - Viestejä valosta
Kanavoinut Janne Karvo
357 s.
17 €

Kanavointeja Kristuksesta henkioppailta. Opastusta henkiseen kasvuun ja uuden ajan vastaanottamiseen. Teoksen henkimaailmasta välittänyt henkiparantaja Janne Karvo tuo tietoa siitä, miten maailma valmistautuu Kristuksen ja hänen palvelijoidensa uuteen tulemiseen.  

 

Tilaus

Hyvyyden voimien palveluksessa
Tuula Uusitalo
234 s.
29 e

Tämä kirja on kokoelma Tuula Uusitalon artikkeleita, jotka  on julkaistu Uusi Safiiri -lehdessä 2009 ja 2011 eteenpäin. Pohjana ovat olleet Kirjeopisto Vian perustajaopettajan Tyyne Matilaisen ja hänen oppilaidensa kysymys-vastauskeskustelumateriaalit vuosilta 1975-85. Yli 40 vuoden ajan Tuula Uusitalo on miettinyt, jäsentänyt ja tulkinnut tätä aineistoa ja löytänyt filosofisesti perustellut pohjavirrat,  mm. teemoihin tajunta, bio-luonnonlogiikka ja anteeksipyynnöt.

 

Tilaus

Uforaportti 22-23
toim. Anna K. Greus & Jaakko Närvä
237 s.
32 €

Kirjoittajina mm. Anna K. Greus, Jaakko Närvä, Sanna Saarinen, Heikki Kulju, Olli Pajula, Hannamari Mäkelä, Anni Salminen, Kirsi Hänninen, Tapani Koivula.
Teemoina mm. Ufot, tieteen rajaseudun kesyttämättömät taivaanhaltijat;
Ufohavainnot; Kontakteja ja parailmiöitä; Ufologian ulottuvuuksia; Ufoja kukkeammin ja historiallisemmin; Tiennäyttäjä.

Katso lisää UFO-kirjallisuutta

Tilaus

Rakastu elämääsi!
– 7 viikon kiitollisuusohjelma

Marika Borg
n. 200 s.
27 e

Onko oikotietä onneen oikeasti olemassa? Kyllä. Se on kiitollisuus. Kiitollisuus on ällistyttävän tehokas työkalu, jolla voi saavuttaa kaiken tavoittelemansa: onnea, iloa, jaksamista, stressittömyyttä, merkitystä, vapautta ja tietenkin rakkautta.

 

Tilaus

Näe metsä puilta – Esseitä, kolumneja ja pakinoita matkan varrelta
Erkki Lähde
225 s.
26 e

Kovaa faktaa ihmisistä ja luonnosta herkän pehmeällä fiktiolla terästettynä!
Syväekologiassaan professori Erkki Lähde ottaa tiukasti kantaa länsimaisen ihmisen piittaamattomuuteen ja lyhytnäköisyyteen ahneeseen toimintaan. Sen seurauksena tulevaisuutemme on vakavasti uhattuna.

 

Tilaus

Kuu - Naisen voima
- Itämaista viisautta luonnollisen kuukautiskierron vahvistamiseen ja naiselliseen itsetuntemukseen
Terhi Hirvikallio
133 s.
24 e

Terhi Hirvikallio on opiskellut Saksassa ja Kiinassa, ja hoitaa asiakkaitaan Suomessa kiinalaisen lääketieteen, akupunktion ja luontaishoitojen avulla. Kirjassa hän kertoo mitä missäkin kuunkierron vaiheessa kannattaa tehdä: ruuat, reseptit, tunteiden ymmärtäminen, kehon tarpeet, ja jopa neuvoja miehille miten tukea ja ymmärtää naista kierron eri vaiheissa.

 


Tilaus

Ihminen kriisitilassa
J.G. Bennett
272 s.
20 e

Klassikon uudistettu painos!

Tämä ihmiskunnan kriisiä käsittelevä kirja antaa vastauksen ainakin kahteen kysymykseen: miten kriisi on syntynyt ja miten se on ratkaistavissa. Aikamme kriisin syyt ovat Bennettin mukaan niin jokapäiväiset ja meitä lähellä, ettemme osaa kiinnittää niihin huomiota. Hyväksymme tiettyjä perusolettamuksia, jotka kuitenkin lähemmin tarkasteltuina paljastuvat tosipohjaa vailla oleviksi.

Tilaus

Kiputus – Fibromyalgiasta vapauteen
Hanna Huttunen
239 s.
32 e

Hanna Huttunen on selättänyt fibromyalgian. Hän tuo esiin kirjassaan Kiputus. Fibromyalgiasta vapauteen uusia näkökulmia fibromyalgian hoitoon. Huttunen uskaltaa paljastaa omia ajatuksiaan ja päätelmiään pelkäämättä kyseenalaistaa fibromyalgian totuttuja hoitomuotoja.

Tilaus

Henkiparannuksen ihmeet
– Uutta tietoa Casa De Dom Inactiosta

Merja Sankelo
183 s.
32 e

Kirja Brasilialaisessa henkiparannuskeskuksessa käyneiden kokemuksista on kotimainen mielenkiintoinen uutuus, joka tarjoaa lukijalle monipuolista tietoa siitä, mitä Casassa oikein tapahtuu ja minkälaisia vaikutuksia siellä olemisella on ihmisten elämään.

 

Tilaus

Obsessio
Divaldo Franco

18 e

* Vihdoin saatavana!

Manoel Philomeno de Mirandan hengen sanelema teos. Tositapahtumiin perustuva kirjakäännös Obsessio tuo ennen julkaisematonta tietoa henkien negatiivisesta vaikutuksesta nimenomaan tuonpuoleisesta elämän näkökulmasta.
 

Tilaus

Anasta
Vladimir Megre
280 s.
25 e

Anasta, ”Venäjän soivat seetripuut”
-kirjasarjan 10. kirja on huikaisevan upea päätös kirjoille, jotka ovat elähdyttäneet ja innostaneet tuhansia ihmisiä eri puolilla maailmaa. Se on ylistyslaulu ihmisen ajatuksen ja sydämen voimalle, joka kykenee siirtämään vuoria.

Muita Megren kirjoja

Tilaus

Silta virran yli – Viestejä elämästä kuoleman jälkeen
F. Herbert Hillringhaus (julk.)
101 s.
20 e 

Kirja sisältää 1. maailmansodassa 1915 kaatuneen nuoren saksalaisen säveltäjän Sigwart von Eulenburgin viestejä elämästään kuoleman jälkeen rajan toiselta puolelta. Näitä viestejä otti vastaan hänen sisarensa vuosien 1915–1945 välisenä aikana. Kiinnostava tieto on se, että Sigwartin perhe halusi näyttää viestejä Rudolf Steinerille, joka tutki niitä useamman viikon ajan. Hän katsoi niiden olevan täysin autenttista ja epätavallisen korkeatasoista tietoa.
 

Henkinen kehitys 1
White Eagle
123 s.
24 e

White Eagle on korkealta ja puhtaalta tasolta ihmiskunnalle puhuva henkinen opettaja ja Vanhempi Veli. Hänen opetuksensa auttavat meitä ymmärtämään paremmin omaa kehitystietämme sekä maallisten ja yliluonnollisten tasojen vuorovaikutusta.
 

Tilaus

Pihvin puolustus - Kohti kestävää lihantuotantoa
Nicolette Hahn Niman
287 s.
29 e

Vuosikymmenien ajan on pidetty päivänselvänä, että lihansyönti on pahaksi terveydelle, että eläinten pito pilaa ympäristöä ja että lehmien metaanipäästöt aiheuttavat ilmaston lämpenemistä. Mutta ovatko asiat todella näin yksinkertaisia ja selviä? Ympäristöaktivisti, asianajaja ja kasvissyöjä Nicolette Hahn Niman syventyi asioihin ja osoittaa kirjassaan Pihvin puolustus, että monet totuuksina esitetyt asiat eivät pidä paikkaansa.

 

Tilaus

Tie sisäiseen ihmisyyteen - harjoituksia tietoisuuden kehittämiseen
Jeremy Qvick
256 s.
26 e

Tie sisäiseen ihmisyyteen on matka kohti läsnäolon voimaa. Tämä voima auttaa tiedostamaan ja ymmärtämään, mitä mielessäsi ja ulkoisessa elämässäsi tapahtuu. Kirjan tietoisuusharjoitusten kautta opit selkeää ajattelua ja intuitiivista tuntemista, joilla voit muuntaa vanhoja ajatus- ja tunnetottumuksiasi tehokkaasti.

Tilaus

 

Stressikupla - Hyvää elämää ilman ahdistusta
Miia Huitti
205 s.
26 e

Rakkaassa ystävässäni Miiassa yhdistyy harvinaisesti älykkyys ja syvä empatia muita kohtaan. Suosittelen lämpimästi hänen kirjaansa. Se tuo sinulle iloa ja toivoa, ja tämä ilo leviää kaikkiin, joista välität.

Tilaus

   

Karamellikuninkaat ja unien valtakunta
Tuula Pelttari
270 s.
29 e

Pirkkalaiskirjailija Tuula Pelttarin neljäs romaani Karamellikuninkaat ja unien valtakunnat on juuri ilmestynyt. 15-vuotiaana aloitettu käsikirjoitus jatkaa kirjailijan esikoisteoksen, Anuba, jumalten tytär (1981), teemaa. Pelttarin elämän johtotähtenä on ollut lapsuudesta lähtien muinainen Egypti ja myöhemmin myös Maya-kulttuuri.

Tilaus

Sielun taival – Opastavat kortit
James Van Praagh
Kirja + 44 korttia
38 e

Sielun taival –pakan mukana tulevan opaskirjan avulla opit, kuinka tehdä ”sielujako” ja kuinka jokaisen kortin nostamisen kautta korkein minäsi tuo sinulle sielunviisautta ja opastusta. James Van Praagh ammentaa 30-vuotista kokemustaan hengen kanssa kommunikoinnista ja konsultoinnista.

Tilaus

Henkimaailman näkökulma 1
– Kanavoitu opas elämään

Lotta-Josefiina Mansikka
140 s.
25 e

Ihmissuhteet – Terveys – Numerologia – Chakrat – Jumaluus – Enkelit – Maailmantilanne - Tulevaisuus. Rakkaudellinen henkimaailma on aina rakentava. Rakennusaineena se käyttää totuutta, iloa, valoa ja rakkautta, sanoo parantaja Lotta-Josefiina Mansikka. Hän kanavoi rakkaudellisen henkimaailman välittämiä viestejä. Niistä on syntynyt myös tämä opas.
 

Tilaus

Kun miehen sydän avautuu
Klaus Rahikainen
173 s.
20 e

”On määrättömästi kaikenlaisia elämäntaidon oppaita, mutta tämä sinun kirjoittamasi on erilaista. Syvän henkilökohtaista.” Aino K.

Sama vika Rahikaisella! Sama unohduksen taakka sydäntä rasittamassa! Elämä on ihme. Se haastaa meidät jokaisena hetkenä, aina kun sydän lyö. Elämä haastaa meidät avautumaan vapauteen ja viattomuuteen, luopumaan kaikesta sydäntä rasittavasta.

Tilaus

Samsara on Nirvana
Marjut Moisala
204 s.
22 e

Samsara on Nirvana -kirja kuljettaa Sinut Himalajan huipuilta Pariisin sykkivään sydämeen valastaan luopuneen munkin ja kabareetytön rakkaustarinan myötä. Samsaran pyörä pyörii kuin tuulimyllyn siivet Mouling Rougen katolla heittäen sieluja kokemaan maailmailmiön makeita, mutta ohimeneviä nautintoja punaisten lyhtyjen kaduilla.

Muita Moisalan kirjoja

Tilaus

Kristalli-ja Indigoenergiat
- ja kokonaisvaltainen tasapaino

Anni Sennov
213 s.
37 e

Tämä kirja antaa sinulle hyvän yleiskäsityksen siitä, millaisia yksilöitä uuden aikakauden indigo- ja kristallilapset ja -aikuiset ovat, ja kuinka indigo- ja kristallienergiat nyt ja tulevaisuudessa vaikuttavat meidän kaikkien arkipäivään ja elämänarvoihin yleensä. 

Tilaus

 

Karmasta vapaana uuteen aikakauteen
Anni Sennov
52 s.
15 e

Työ maapallon henkisessä perustassa on aina ollut useimmille ihmisille suuri salaisuus. Sielunenergian aikana kaikkea hallitsi Karman laki, minkä vuoksi ihmiset kykenivät vaikuttamaan elämänsä kulkuun vain vähän ja tyytyivät siksi hyväksymään kohtalonsa suurempiin muutoksiin pyrkimättä.

 

Tilaus

Astu omaan voimaasi! – Energiaopas lapsille, nuorille ja vanhemmille
Anni & Carsten Sennov
32 s.
13,50 e

Moni aikuinen on miettinyt pitkään, voiko lapsille ja nuorille opettaa oman energiakentän huoltamista. Anni ja Carsten Sennov vastaavat kysymykseen KYLLÄ! He ovat olleet kiinnostuneita energiasta jo pitkään ja työskentelevät sen kanssa päivittäin. Tämän vuoksi energiaan liittyvien asioiden selittäminen on heille helppoa ja luontevaa.

Tilaus

Kabbalan voima – 13 periaatetta haasteiden voittamiseksi ja täyttymyksen saavuttamiseksi
Yehuda Berg
230 s.
17 e

”Kabbalan voima opettaa sinua paljastamaan sielusi kauneuden ja vie sinut itsetuntemuksen ja muodonmuutoksen matkalle” Deepak Chopra

 

Tilaus

Aamutähti – Unikuvia nykyhetkestä, arjesta ja universumista
Tapani Koivula
189 s.
25 e

Sairastuttuaan Tapani Koivula päätti kirjoittaa romaanin, joka sisältäisi kaiken tärkeän elämästä - ja kuolemasta. Unimatkoillaan hän kohtaa nuotiotulen äärellä vanhan intiaani Morningstarin, joka paljastaa elämän ja universumin salaisuudet. Mukaan nuotiolle ilmestyy myös sielunkumppani, intiaanityttö Ada. 

Muita Koivulan kirjoja

Tilaus

Puutarhaponi Rimmruu
– Kasvutarinoita Juuristosta

Petra Hintikainen & Piia Hintikainen
Kuvitus Minna Hankanen
250 s.
28 e

Kevät on saapunut ja puutarhaponi Rimmruu ystävineen valmistautuu uuteen kasvukauteen. Tänä vuonna jotain on kuitenkin toisin, sillä eräs vanha tuttu palaa juurilleen. Kesän tullen maanalainen, maanpäällinen ja sisäinen kasvu voimistuu ja hakee uusia muotoja. Syksy tuo mukanaan suuria oivalluksia ja vielä suuremman yllätyksen.

Tilaus

Yhtenäisyys moninaisuudessa
Benjamin Creme
164 s.
18 e

Aikamme tarvitsee uuden ja toivorikkaan näkemyksen tulevasta ja tämä kirja tarjoaa juuri sen: tulevaisuuden joka näkee koko ihmiskunnan elämässä rauhassa, sopusoinnussa ja yhtenäisyydessä kuitenkin samalla antaen itse kunkin yksilöllisten avujen ilmetä haluttuina ja tervetulleina.

Tilaus

Parantava ruoka
Taija & Jani Somppi
293 s.
12 e

* Vuoden rajatietokirja -voittaja
* NYT EDULLISENA POKKARINA!

Parantava ruoka sisältää tämän hetken tärkeimmät tiedot ravitsemuksesta, vitamiineista ja rasvahapoista. On selvää, että sokeri ja vitamiinitasoiltaan alhainen tärkkelyspainotteinen ruokavalio altistavat kansansairauksille. Tiellä parempaan tarvitaan ammattilaisten tukea. Taija ja Jani Sompin tavoitteena on hyvinvoiva, toipunut, terveytensä takaisin saanut ihminen.

Tilaus

Omat lampaat – Pienlampurin käsikirja
Kirsti Hassinen ja Jukka Tobiasson
144 s.
(34 e) Tarjous 29 e

Pienlampolan onnelliset lampaat lumoavat!
Lammas on monipuolinen kotieläin, jonka seurasta nauttivat niin lapset kuin aikuisetkin. Omat lampaat käy läpi keskeiset asiat lampaiden hoidosta ja antaa vinkkejä kuinka käyttää lampaita esimerkiksi maisemanhoidossa.

Tilaus

Taikavoima
Rhonda Byrne 
254 s. 
22 e

*JÄLLEEN SAATAVANA!

Rhonda Byrne on The Secret - Salaisuus kirjan ja elokuvan myötä noussut yhdeksi aikamme seuratuimmista henkisistä opastajista.
Rhonda Byrnen uusin Taikavoima -kirja on omistettu sen lukijalle, jotta hän saisi uuden maailman ja iloa elämään.
 

Tilaus

Salaisuus (Secret)
Rhonda Byrne
215 s.
(33 e) Tarjous 26 e

*JÄLLEEN SAATAVANA!
 

Aikaisemminkin on ollut tarjolla kirjoja, jotka tarjoavat unelmia tosiksi, mutta Secret on kuitenkin erilainen. Oikea ajattelu ja asenne ovat kaiken onnistumisen avaimia. Pieniä suuria asioita voi harjoitella päivittäin ja opetella elämää uusiksi.

Tilaus

Ilosanoma
Chico Xavier
207 s.
25 e

Tämä Francisco Candido Xavierein meediokyvyn välityksellä kirjoitettu teos sisältää syvällisiä kuvauksia Jeesuksen elämästä Hänen ensimmäisten seuraajiensa kanssa. Mitä ihmeellistä sielun voimavaroja Ilosanoma saakaan kukoistamaan ihmisten sydämiin Jeesuksen kaikkiin yltävän rakkauden vaikutuksessa.

Tilaus

 

Vihermehujen vallankumous! Monipuolisin värikuvin ja ohjeineen kirja antaa loistavia vinkkejä maittaviin smoothieihin.

 

Tilaus

 

Sinne ja takaisin – Matka Euroopan sydämeen
Jukka Kuoppamäki
256 s. + CD
15 e

”Sinne ja takaisin - matka Euroopan sydämeen” on koskettava elämäkerta Jukka Kuoppamäestä - miehestä suomalaisten rakastamien ikivihreiden kappaleiden takana. Kuoppamäen tarina etenee lapsuusajan tunnelmista Helsingissä kohti tunnustetun viihdetaiteilijan uraa.

 

Tilaus

Kristallilapset – Uuden sukupolven selvänäköiset ja herkät lapset
Doreen Virtue
112 s. (uusi painos)
20 e

Fil.tri Doreen Virtue toimi edelläkävijänä indigoilmiölle: hän on julkaissut useita teoksia indigolapsista ja siitä kuinka heitä tulisi hoitaa ja ruokkia, jotta heidän erikoislaatuiset lahjansa pääsisivät kukoistamaan. Tutkiessaan indigoilmiötä ympäri maailmaa, hän alkoi yhä useammin kohdata tapauksia, jotka poikkesivat huomattavasti aiemmasta indigo-sukupolvesta. Näitä ovat uudet kristallilapset.

 

Tilaus

Näkyvän takana – Maailma jonka etsivä löytää
Jukka Kuoppamäki
156 s.
20 e

”Näkyvän takana” on kirja maailmoista, joita silmä ei näe, mutta joiden yhteyteen ihminen voi päästä ajatuksen, tunteen tai tahdon välityksellä. Kirjoittajan tarkkanäköisestä pohdinnasta osansa saavat jälleensyntymä, karma, rajakokemukset ja kristillinen infrastruktuuri. Elämä on löytöretki, joka johdattaa etsijän uusiin tuntemattomiin ulottuvuuksiin.
 

Tilaus

Valkoisen kissan kirja
Marjo-Kaisu Niinikoski
184 s.
28 e

Tämä on kerrassaan valloittava satukirja aikuisille. Se on portti toiseen maailmaan, joka tarjoaa sinulle valinnan: haluatko nähdä unta, joka ei ole totta? Vai herätä todellisuuteen, jossa voit päästää irti unikuvistasi? Valkoisen kissan kirja on henkis-filosofinen satukokoelma.

Tilaus

Villivihannekset - Terveyttä pihoilta, niityiltä ja metsistä
Sinikka Piippo
280 s. 
32 e

Syötäväksi, mausteeksi tai rohdoksi kelpaavia kasveja tunnetaan Suomesta jopa satoja lajeja. Tässä kirjassa esitellään niistä tärkeimmät.
Villivihannekset ovat oiva ravinnonlisä. Villivihannesten terveellisyys johtuu niiden sisältämistä monista aineosista, joita ne sisältävät viljeltyjä kasveja enemmän.

Lisää Sinikka Piipon kirjoja

Tilaus

Onnellinen elämä
Joanna de Angelis (Henki)
Divaldo Francon välittämänä
281 s.
15 e

Onnellinen elämä sisältää elämänohjeita, jotka meedio 
Divaldo Franco on välittänyt
tuonpuoleisesta hänen elämäntyötään
johdattaneelta henkioppaaltaan Joanna de Angelikselta.

Tilaus

Anna - Magdalenejen Ääni
Claire Heartsong ja Catherine Ann Clemett
398 s.
32 e

Erikoislaatuinen nainen, joka synnytti henkisen linjan, joka jatkuvasti auttaa ihmiskuntaa tänä päivänä. Anna – Marian äiti ja Jeesuksen isoäiti – kertoo vuosistaan eteläisessä Ranskassa ja Britanniassa.

 

Tilaus

Anna – Jeesuksen Isoäiti
Claire Heartsong (suom. Marketta Mylläri)
365 s.
33 e  
*PAINOS LOPUSSA*

Anna – erikoislaatuinen nainen, joka synnytti henkisen linjan, joka muutti maailman!
Annan vakuuttava sanoma siitä, että feminiinisen prinsiipin tuominen jokapäiväiseen henkiseen elämääsi toteuttaa ”vihkimyspolkusi” tämän päivän opetuslapsena.
 

Tilaus

Yhteydessä Jumalan henkimaailman kanssa
- sen lait ja tarkoitus

Johannes Greber
490 s.
20 e

Tämä teos antaa siitä uskonnosta, joka käy spiritualismin nimellä, selvemmän selostuksen kuin mikään muu kirja. Se on, niinkuin tekijä itsekin sanoo, korkean hengen sanelema ihmisille opetukseksi ja opastukseksi Jumalan luo.
 

Tilaus

Tuhon siemenet – Miksi viljat, hiilihydraatit ja sokerit tuhoavat aivosi
David Perlmutter & Kristin Loberg
350 s.

Nyt edullisena pokkarina!
11 e

Tuhon siemenet käy läpi, mitä aivoissa tapahtuu kun elimistön läpi kulkee viljatuotteiden ja hedelmien ainesosia. Terveellisiksi mielletyt hiilihydraatit saattavat aiheuttaa muun muassa muistihäiriöitä, ADHD:ta, ahdistusta, kroonista päänsärkyä ja masennusta.

Tilaus

Käytännön henkisyyden taito
Elizabeth Clare Prophet ja Patricia R. Spadaro
111 s.
15 e

Tämän käytännöllisen ja oivaltavan oppaan tarjoamien ohjeiden avulla voit pysyä virittäytyneenä henkeen arkisen touhun ja kiireen keskellä. Opit miten kuunnella omantunnon ääntä sisimmässäsi ja kuinka elää nykyhetkessä.

Lisää Prophetin kirjoja

Tilaus

Parantavat energiat – Myyttistä ja tutkittua tietoa täydentävistä hoidoista
Pauliina Aarva
434 s.
29 e

Voiko energia parantaa? Ovatko vaihtoehtohoidot huuhaata vai aitoa auttamista? Parantavat energiat on tietokirja, jossa kerrotaan mitä vaihtoehtoiset eli täydentävät hoidot ovat. Teos murtaa ennakkoluuloja ja valottaa, millaista näyttöä energia- ja muiden täydentävien hoitojen terveysvaikutuksista on saatu tieteen keinoin.
 

Tilaus

Varjominä – Löydä kätketty voimasi
Deepak Chopra, Debbie Ford & Marianne Williamson
243 s.
10 e

Tässä kirjassa New York Timesin bestseller-kirjailijat Deepak Chopra, Debbie Ford ja Marianne Williamson kirjoittavat onnellisuuden mahdollisesti suurimmasta esteestä: varjosta, eli siitä persoonallisuutemme osa-alueesta, joka pitää sisällään kielteisiksi mieltämiämme piirteitä.

Tilaus

Uusi maa. Uusi ihminen
Ritva Ahola
312 s.
35 e

– Kertomus Aleksanteri Ahola-Valon elämästä nuoressa Neuvostoliitossa vuosina 1917-1933

Lapsuutensa ja varhaisnuoruutensa Pietarissa ja Viiritsassa elänyt nuorukainen otti järkyttävän lapsuudenkokemuksensa pakottamana elämäntehtäväkseen paremman maailman luomisen taiteen ja oikeanlaisen kasvatuksen avulla.

Tilaus

Suomalainen metsäsota – Miten jatkuva kasvatus voitti avohakkuun
Lähde Erkki
370 s.
29 e

Suomen metsäpolitiikka on nojannut yhteen totuuteen, jota ei ole saanut kyseenalaistaa. Tässä kirjassa professori Erkki Lähde kertoo osallisuudestaan 60 vuotta kestäneeseen ”metsäsotaan”, joka lopulta päättyi jatkuvan kasvatuksen hyväksymiseen.

 

Tilaus

Uudistuva maailmankuva – Dramaattisen Universumin johtoajatukset
J. G. Bennett & Marian Kaminski
151 s.
20 e

Uudistuva maailmankuva koostuu kysymyksistä ja vastauksista, jotka selventävät Bennettin tärkeimpiä ideoita kuten ajan kolmea laatua, sattumanvaraisuuden universaalisuutta, ihmiselle varattua korkeata sallimaa sekä ihmiskunnan kohtaloa ohjaavia ja korjaavia korkeita älyolentoja.

Tilaus

Uusi sivilisaatio 2, Rakkauden riitit
8. kirja osa 2
Vladimir Megre
264 s.
25 e

Rakkauden riitit - 8. kirja, osa 2 «Venäjän Soivat Seetripuut» kirjasarjan 10 kirjasta, jatkaa kertomusta Anastasiasta, ihmeellisestä ja uskomattomasta naisesta, jonka venäläinen liikemies Vladimir Megre tapasi vuonna 1995 kauppamatkallaan siperialaista Ob-jokea myöten.

Muita Megren kirjoja

Tilaus

Astrological Oracle Cards
Taiteilija Antonella Castelli
22 korttia (88x125mm) + engl.kirja 192 s.
(ovh 22 e) Tarjous 18 e

Astrological Oracle on enemmän kuin ennustuskortit ja enemmän kuin inspiroivat kortit. Ne piirtävät yllemme tähdet auttamaan jokapäiväisessä elämässä. Art Nouveau -tyyliset kortit opastavat sinut tunteen ja intuition avulla oikealle polulle.

Katso lisää ennustuskortteja
 

Tilaus

Sielun seikkailut
James Van Praagh
182 s.
26 e

Tervetuloa matkalle, joka pakottaa sinut katsomaan elämää ja kuolemaa täysin erilaisessa valossa! Sielun seikkailut on käsikirja jokaiselle, joka on joskus kyseenalaistanut sen, mistä he tulevat, miksi he ovat täällä ja minne he menevät kuoleman jälkeen.
 

Tilaus

Herätä valoisa mieli
Tenzin Wangyal Rinpoche
156 s. kirja + CD-lvey
35 e

Sisäiseen turvapaikkaan on kolme ovea: ruumis, ääni ja mieli.  Löydä tie omaan sisäiseen turvapaikkaasi. Dzogchen-opettaja Tenzin Wangyal Rinpoche ohjaa Tiibetin bönperinteen ikivanhojen opetusten, ruumiin, energian ja mielen ”kolmen oven”, harjoituksiin.
 

Tilaus

Henkikumppanuus – Uuden aikakauden suhde
Anni & Carsten Sennov
42 s.
15 e

Useimmat meistä ovat kuulleet sielunkumppaneista tai sukulaissieluista. Suurin osa ei ehkä kuitenkaan vielä tiedä, että sielunkumppanin käsite viittaa tietoisuuden tasoon, joka on kokonaan häviämässä maapallolta tehden siten tilaa sielunenergian yläpuolella olevalle henkienergialle.

Tilaus

Pendulum (kirja + heiluri + 4x taulu)
Taiteilija ja kirjoittaja Roberto Gadini

22 e

Heiluri yhdistettynä neljään tauluun, josta voit lukea tunteita, automaattikirjoitusta jne. Ohjekirjan avulla voit opetella löytämään vastaukset kysymyksiisi ja tuntemaan energiat.
Sis: Heiluri, 192 s. kirja ja 4 lukutaulua, Kotelo 132x208x32 mm (kirja englanniksi).

Katso lisää kortteja

Tilaus

Ihmisen kultainen kirja
Juha Korhonen
30 e

Kirja opastaa matkalla kohti Korkeinta minääsi ja Jumalkipinääsi. Kirja sinulle, joka tahdot laajentaa tietoisuuttasi ja yhdistyä Pyyteettömän Rakkauden tajuntaan.

Tilaus

Rakkauden voima elämässä
Merja Sankelo
160 s.
29 e

Terveydenhuollon tohtori Merja Sankelo on kirjoittanut kirjan universaalisesta rakkaudesta ja rakkauden eri ilmenemismuodoista sekä sen merkityksestä yksilön elämälle ja henkiselle kehitykselle. Vuosien meditoinnin seurauksena Sankelo sai yhteyden henkimaailmaan sekä siellä oleviin enkeleihin ja henkioppaisiin.

Tilaus

Kummituslennot - Vakoilijoita vai ufoja?
Atso Haapanen
160 s.
27 e

Suomen ilmatilassa, etenkin Pohjois- ja Itä-Suomessa, tehtiin 1930-luvulla suuri määrä selittämättömiä ääni- ja näköhavaintoja. Ilmiöt olivat laajalti esillä sanomalehdissä ja kansalaisten puheissa, ja niitä kutsuttiin kummituslennoiksi. Tapauksia on luultavasti ollut useita satoja, joista vain pieni osa tuli aikanaan viranomaisten tietoon. 

Tilaus

Elämä rakastaa sinua
Mona Leo
96 s.
22 e

* VUODEN 2014 RAJATIETOKIRJA

"Elämä rakastaa sinua. Se ei tahdo sinulle mitään pahaa."
Elämä rakastaa sinua on tarina ihmisyyden pimeydestä ja tietämättömyydestä, sen valosta ja ymmärryksestä. Mona Leon toisen maailmansodan kynnyksellä ruotsiksi kirjoittama kirja on näky elämän eheyttävästä voimasta, jota ihmisten vääristyneet halut eivät kykene koskaan tukahduttamaan.
 

Tilaus

Pehmeä kuin kukka, kova kuin timantti
Kirsi Ranto
215 s.
(34 e) Tarjous 24 e 

Voimaannuttavaa omaelämäkerrallista kerrontaa. Kirsi Ranto jatkaa edellisen kirjansa tarinaa ja vie lukijat mukanaan sisäiselle matkalle, jolla hän tällä kertaa huomaa sukeltavansa keskelle pimeyttä, kuolemaa ja erityisesti naisia koskevia myyttejä. Omalla pelottomalla elämänjanollaan Kirsi rohkaisee myös lukijaa vapautumaan menneisyyden rooleista, vanhoista, kahlitsevista uskomuksista ja käyttäytymismalleista.

Tilaus

Oletko maaenkeli
Doreen Virtue 
208 s. 
28 e

* VUODEN 2014 RAJATIETOKIRJA
YLEISÖÄÄNESTYKSEN VOITTAJA *

Oletko sinä Maaenkeli, muita auttamaan lähetetty valotyöntekijä? Doreen Virtue kutsuu ”Maaenkeleiksi” ihmisiä, jotka elivät aikaisemmin enkeleinä taivaassa tai jossain muussa todellisuudessa. Heidät on sieltä lähetetty auttamaan ihmisiä ja ratkomaan heidän välisiään kiistoja. Tämä ei kuitenkaan onnistu, ellei Maaenkelillä ole sisäistä lujuutta, jonka avulla hän luovii täällä maailmassa.

Tilaus

Rakkauden periaate
Alexander Loyd
342 s.
29 e 

Huippu-uutuus supersuositun Paranemisen avain - The Healing Coden tekijältä!
Positiivista ajattelua ja tahdonvoiman hyödyntämistä tarjotaan usein takuuvarmoina keinoina menestyksen saavuttamiseen, mutta ne eivät toimi kovinkaan hyvin, koska ne eivät keskity todelliseen ongelmien aiheuttajaan: stressiin.

Alexander Loydin Paranemisen avain voitti vuonna 2013 Vuoden Rajatietokirja
-yleisöäänestyksen

Tilaus

Taivasyhteys - Kertomuksia kuolemanrajakokemuksista ja poismenneiden läheisten kohtaamisista
Eben Alexander
173 s.
32 e

Maailmanlaajuiseksi ilmiöksi noussut Totuus taivaasta saa jatkoa! Koskettavia kertomuksia kuolemanrajakokemuksista ja poismenneiden läheisten kohtaamisista. Totuus taivaasta valittiin 2014 Vuoden rajatietokirjaksi.

> Saatavana myös Totuus taivaasta, 19 e

Tilaus

Sankari
Rhonda Byrne
239 s.
32 e 

Sinä olet oman tarinasi sankari!
Elämä on matka. Kaikki mitä tarvitset saavuttaaksesi unelmasi, on sinulla jo olemassa. Tee ja toimi, voita esteet, toteuta ja täytä sinulle annettu tehtävä. Intohimo omaan tekemiseen antaa energiaa, jonka avulla voit muuttaa maailmaa. Unelmien toteuttaminen on mahdollista kaikille.Rhonda Byrne jatkaa miljoonia myyneen Salaisuus-kirjansa aloittamaa tietä, ja opastaa meitä löytämään itsestämme menestystarinoiden Sankarin.

 

Tilaus

Sonja-Enkeli - intuitiivisia viestejä enkeleiltä
Hanna-Leena Sabelström
Opaskirja 132 s. ja 72 korttia

(38 e) Tarjous 29 e

Kotimaiset enkelikortit!
Sonja-Enkeli oraakkelikorteilla voi ennustaa tulevien tapahtumien energioita, mutta lisäksi ne toimivat tukena omalle ajattelulle ja pohdinnalle antamalla uutta näkemystä ja avartamalla tietoisuutta. Lumoava kuvitus on omaleimainen ja tuo enkelit koskettavasti lähelle jokaista ihmistä.

Tilaus

Tarja Senne – toinen jalka taivaassa
Juhani Senne
168 s.
27 e 

Juhani Senne on kirjassaan ”Tarja Senne – toinen jalka taivaassa” ikuistanut kahden ainutlaatuisen ihmisen rakkaustarinan, lahjakkaan taiteilijan elämänkerran ja ylistyslaulun universumin mystiselle kauneudelle. Lukijansa monella tasolla haastava kirja on myös upea kuvataideteos ja esittelee laajasti Tarja Sennen taiteellista tuotantoa.

Tilaus

Paranemisen avain
Alexander Loyd & Ben Johnson
320 s.
28 e

Paranna 6 minuutissa terveyteen, menestymiseen tai ihmissuhteisiin liittyvän ongelmasi syy. Vuonna 2001 tohtori Alexander Loyd keksi, miten aktivoidaan kehon oma mekanismi, joka poistaa jopa 95 % kaikkien sairauksien ja sairastamisen syistä. Aktivoinnin jälkeen kehon immuunijärjestelmä saa tehdä rauhassa työtään.


Tilaus

Kehosi salattu kieli – Opas terveyteen ja hyvinvointiin
Inna Segal
336 s.
pokkari
13 e

Tässä uraauurtavassa teoksessa australialainen Inna Segal kertoo, miten voimme oppia ymmärtämään kehomme salattuja viestejä ja tulkitsemaan oireita, joiden taustalla vaikuttavat emotionaaliset ja energeettiset syyt. Segal selittää, miten ajatuksemme, energiamme ja tunteemme vaikuttavat terveyteemme. Hän esittelee teoksessa yksinkertaisen mutta tehokkaan menetelmän, jonka avulla on mahdollista palauttaa kehon luonnollinen tasapaino ja hyvinvointi.

Tilaus

Taivas ja helvetti
Allan Kardec
526 s.
25 e

Tässä teoksessa Allan Kardec käsittelee jumalallista oikeudenmukaisuutta spiritistisen opin näkökulmasta. Ensimmäinen osa sisältää eri uskonkäsityksiä vertailevan analyysin koskien taivasta ja helvettiä, enkeleitä ja paholaisia, rangaistuksia ja palkitsemisia. Kirja perehdyttää lukijaa myös ikuisten rangaistusten oppiin ja osoittaa sen mahdottomuuden luonnon lainalaisuuksiin perustuen.

Muut Kardecin kirjat

Tilaus

Kuun vaikutus rakentamiseen
Johanna Paungger & Thomas Poppe
132 s.
34 e

Vuorovesivoima rakentamisessa.
Johanna Paunggerin ja Thomas Poppen toinen suomennettu kirja. Tarkat ohjeet millä kuunvaiheella ja miksi pitää tehdä rakentamisen eri työt. Alkaen perustuskuopasta ja salaojituksesta, jatkuen betonivaluun ja perustuksiin, puurakenteisiin, jne. Vaihe vaiheelta talon rakentamisen eri työvaiheet ja mihin asioihin kuu vaikuttaa.

Tilaus

Ajatuksen biologia
– Tietoisuuden, aineen ja ihmeiden avaimet
Bruce H. Lipton
330 s.
27 e

Ajatuksen biologia  on jo klassikkoaseman saavuttanut uusbiologian teos, joka muuttaa lähtemättömästi ymmärryksemme ajattelusta ja mielestä. Tohtori Bruce H. Liptonin ja monien muiden johtavien tiedemiesten tekemien tutkimusten myötä on tehty ällistyttäviä havaintoja siitä, kuinka keho ja mieli toimivat yhdessä ja millä tavalla solut vastaanottavat ja varastoivat informaatiota.

Tilaus

Tiettömällä tiellä
- Matkaseuraa totuuden etsijälle

Orvo Raippamaa (Siivola Markku toim.)
359 s.
21 e

Tähän tekstikokoelmaan on koottu valtaosa Orvo Raippamaan säilyneistä teksteistä, osa lehtikirjoituksista, yleisöluennoista sekä julkaisemattomia tekstejä. 
Kun kaikki tiet totuuteen ovat osoittautuneet ovat umpikujiksi, jää etsijälle jäljelle vain mahdollisuus: ei mitään mahdollisuutta.

Tilaus

Uutta valoa enkeleiltä
Diana Cooper
192 s.
28 e

Kyllä, enkeleitä on olemassa. Enkelit ovat korkeavärähteisempiä olentoja kuin ihmiset ja siksi ne ovat meille näkymättömiä. Monet enkelit ovat kuitenkin tarjoutuneet avuksemme ja tulevat tueksemme hoitaakseen ja opastaakseen meitä – kunhan vain pyydämme sitä!

Tilaus

 

ERKKI LEHTIRANNAN KIRJOJA
 

Todellisuuden lukutaito - Vinkkejä valaistumisen varalta
Erkki Lehtiranta
286 s.
30 e

Kirja perehtyy olemassaolon ydinkysymyksiin ja on tutkimusmatka todellisuuden lukutaitoon universalismin näkökulmasta. Turbulentti aikamme haastaa meidät pohtimaan uusilla, raikkailla ja dogmittomilla tavoilla maailmankuvaamme ja suhdettamme todellisuuteen.
 
Astrologia ja Henkinen Tie - Pyhiinvaellus tähtien valossa
Erkki Lehtiranta
295 s. 
30 e

"Suhteemme Jumalaan näkyy suhteessamme lähimmäisiimme! Muiden auttaminen ja palveleminen siirtää huomion keskipisteen pois omasta navastamme." "On tärkeää palvella ilolla, saada käyttöön ilon energia! Ilon avulla on mahdollista voittaa vanhan kaavan mukainen kärsimyksen kautta kasvaminen, joka kuuluu menneisyyden energioihin." "...Voimme tehdä elämästämme ikään kuin kauniin pitkän laulun, jonka kantavana energiana on rakastava palveleminen ja kertosäkeenä jumalallinen ilo. Henkinen Tie voi näin ollen olla myös ilon tie."

Aurinkokunnan historia ja salatut mysteerit - Mestari Hilarionin viisautta 5
Fred Rubenfeld 
Suom. Erkki Lehtiranta & Leena Niemelä
249 s.
23 e

Fred Rubenfeld on amerikkalainen värähtelylääkinnän asiantuntija, jonka Pegasus Products on värähtelyuutteiden keskeisiä valmistajia maailmassa. Hän toimii myös kouluttajana.

Kirja on viides osa kirjasarjassa, joka sisältää Mestari Hilarionin viisautta. Mestari Hilarion on viidennen säteen suuri Mestari eli Chohan, joka kanavoi tämän jumalallisen säteen energioita planeetallemme. Viides, smaragdinvihreä, säde on konkreettisen tiedon, tieteen ja henkisen tutkimuksen säde.

 

Musiikin korkeammat oktaavit
Erkki Lehtiranta
215 s.
19 e

Musiikki merkitsee eri asioita eri ihmisille. Joillekin se on vain "soivaa seinätapettia", kiireisen elämän levotonta taustakohinaa. Joillekin musiikki
on elämän suola ja sokeri, toisille taas äänten leikkiä aineen maailman ja henkisen todellisuuden kosketuspinnalla. Joka tapauksessa musiikki kantaa edelleen mukanaan monia mysteereitä. Miksi aineettomin taidemuoto voi
koskettaa meitä niin syvästi, ehkä syvemmin kuin mikään muu taiteenala. Missä ja miten ääni muuttuu musiikiksi? Mikä on musiikin ydin, sen todellinen olemassaolomuoto nuottien takana?

Musiikki, henkisyys ja hyvinvointi – Kuinka musiikki voi muuttaa elämääsi
Erkki Lehtiranta
324 s.
26 e

Musiikki on aineettomin taidemuoto, mutta niin paljon muutakin. Tutkimus on osoittanut sen moninaiset vaikutukset hyvinvointiimme. Hengen kohottajana ja tietoisuutemme avartajana musiikki on suoraviivainen ja tehokas. Se voi muutamassa minuutissa saada aikaan saman kuin pitkäkestoinen mietiskelypraktiikka.
 

Suomen luonnon valkoista magiaa
Erkki Lehtiranta & Leena Niemelä
243 s. 
25 e

Kirjan sisältö on jaettu Kiitoksiin, Hilarionin esipuheeseen, Kirjan lähtökohtiin, Värähtelylääkintään. Kolmannessa osassa on luetteloitu 50 suomalaista kukkauutetta vaikutuksineen – monia kukista pidetään jopa haitallisina rikkaruohoina, jotka pyritään kitkemään pois.

Universaalit lainalaisuudet ja henkinen kehitys
Erkki Lehtiranta
256 s.
25 e

Tämä on kirja kaikille niille, jotka ovat ikinä halunneet syvemmin ymmärtää tätä suurta kaikkeutta henkisin silmin ja myös opetella rakentavasti käyttämään kaikkia näitä lainalaisuuksia, lisätäkseen yleistä hyvinvointia ja rakkautta niin omassa elämässään kuin koko maailmankaikkeudessa. Yhtälailla kuin tämä teos kertoo universaaleista laeista, se kertoo myös voimasta, jota on meissä kaikissa, ja kuinka tuota voimaa me elämässämme toteutamme aivan jokaisena hetkenä.

Astrologiset syklit ja elämänhallinta - Elämän tähtihetket syklien valossa Erkki Lehtiranta & Sven Stenberg
237 s.
27 e

Kahden ammattiastrologin ja elämän oppineen kirjauutuus on odotettu ja toivottu kutsuvieras astrologian harrastajien keskuudessa. Mutta kuten kirjassa sanotaankin, kirja ei ole tarkoitettu ainoastaan astrologian harrastajille vaan kaikille, jotka ovat kiinnostuneita planetaaristen syklien luonteesta ja niiden merkityksestä ihmiselämässä. Kirjan sanoma on erittäin selkeästi kerrottu ja hyvin perusteltu ja se antaa kipinän oman elämän tutkimiseen planetaaristen aikasyklien valossa.

     

Tien päällä ja taivaan alla – kirjoituksia etsijän polulta
Erkki Lehtiranta 
n. 450 s. 
30 e 

*LOPUSSA*

Erkki Lehtirannan teos on kokoelma kirjoituksia henkijän etsijän taipaleelta. Useimmat kirjoitukset on julkaistu lehdissä ja yhdessä ne muodostavat kiinnostavan matkan henkiseen tarkoitukseen sekä myös maailman eri kolkkiin.

     
 

 

     

MARJUT MOISALAN KIRJOJA
 

Tämä teos on tullut jatkamaan Amenhotep - Valkoisen Lootuksen Laulu - kirjassa kuvattua vihkimysten tietä ja on kirjoituettu yhdessä inspiroituneessa tilassa Armon Mestarin Aketatonin kanssa. Opit mitä Siriuksen aurinkovihkimyksissä tapahtuu sekä saat tietoa Merkaba - valokehosta sekä sen korkeimmista muodoista ja moniulotteisesta DNA:stasi.

Samsara on Nirvana
Marjut Moisala
204 s.
(22 e)
Nyt 10 e

Samsara on Nirvana -kirja kuljettaa Sinut Himalajan huipuilta Pariisin sykkivään sydämeen valastaan luopuneen munkin ja kabareetytön rakkaustarinan myötä. Samsaran pyörä pyörii kuin tuulimyllyn siivet Mouling Rougen katolla heittäen sieluja kokemaan maailmailmiön makeita, mutta ohimeneviä nautintoja punaisten lyhtyjen kaduilla.

 

Isäni Taivas, Äitini Maa
Marjut Moisala
267 s.
21 e

Katsoo Kauas on intiaaninainen, jonka elämä särkyy hetkessä nuoruuden traagisten tapahtumien myötä. Elämän uni kutoo raskaita kuvioitaan, mutta jokainen askel on tärkeä nuoren naisen kulkiessa kohden omaa todellista voimaansa ja rooliaan kansansa tietäjänä, naisena, joka nimensä mukaan omaa kyvyn katsoa kauas.

 

Pelosta rakkauteen
Marjut Moisala
152 s.
21 e

On aika astua pelosta rakkauteen. Ajasta ikuiseen nykyhetkeen. Egosta sydämen ohjaukseen. On vain kaksi ääntä joita voit seurata. Toinen puhuu pelon äänellä, toinen on Pyhän Henkesi ääni, Rakkaus. Lähde Sinäkin Marjutin ja Adamonin opastamana löytöretkelle omaan Pyhään Sydämeesi.

Muinaiset
Marjut Moisala
21 e

Muinaisten myötä hyppäät aikakoneeseen kulkemaan Mayapoluille Tikatalin pyramidien varjoihin ja kirkkaaseen Isä Auringon loisteeseen.

Adamonin aika – kaikkien unien loppu
Marjut Moisala 
131 s. 
23 e 

Atlantiksen perintö -kirjan tekijän uutuuskirjassa Henkiopas Adamon puhuu egoa armahtamatta suoraan meissä olevalle hengelle. Adamonin aiheina ovat rakkaus, vapaus ja todellisen itsen löytäminen.

 

Amenhotep – Valkoisen lootuksen laulu
Marjut Moisala 
149 s. 
20 e

Moisalan kautta tapasin minullekin ja monelle muulle lukijalle tutun hahmon historiasta: farao Ekhnatonin ja hänen opetuksensa. Millaista on elää ykseydessä ja yksilönä yhtä aikaa, olemista ja ei-olemista. Ajaton aika,
paikaton paikka, sydämen pyhyys.

Jumalattaren paluu
Marjut Moisala
156 s. pehmeäkantinen
21 e 

Uinuttuaan vuosisatoja Pyhä Äiti eli Jumalatar on palaamassa, oletko valmis? Pelko ohjaa vielä askeltemme kulkua menemisen ja tulemisen valtateillä, mutta nyt Jumalattaren palatessa huomaat kuinka Jumalatar ja Jumala sinussa yhtyvät kadoten toisiinsa ja samalla yhtyvät kaikki vastakohtaparit, joita mielesi on koskaan keksinyt muodostaa.

 

 

     

JUKKA NIEMISEN KIRJOJA
 


Vuoden rajatietokirja yleisöäänestyksen voittaja!

 

Megaliittikivien arvoitus
Jukka Nieminen
125 s.
22 e

Niemisen uusimmassa kirjassa perehdytään metsän megaliitteihin, tiettyihin eläin- tai ihmishahmoja muistuttaviin kiviin, jotka sijaitsevat korkealla maastossa tai muinaisten rantaviivojen kohdilla. Nieminen väittää vahvasti, että kyseiset kivet olisivat muinaiskulttuurin jäänteitä.
 

Vaiettu muinaisuus
Jukka Nieminen 
206 s. 
30 e

Läpikattava teos maamme muinaishistoriasta, joka ei jätä lukijaansa kylmäksi. Kirja kritisoi monia vallitsevia näkemyksiä. Se kyseenalaistaa niin jääkauden kuin Suomeen tehdyt ristiretketkin, mutta esittelee myös entuudestaan tuntemattomia kokonaisia muinaismuistotyyppejä.

Cibolan seitsemän kaupunkia
Jukka Nieminen
108 s. 
14 e

Teoria Amerikan eristyneisyydestä on hylätty Atlantin toisella puolen aikaa sitten, ja nyt on tullut aika korjata tässä asiassa myös suomalaisten yleissivistystä.

Geomantia
Jukka Nieminen 
89 s. 
20 e

Miksi muinaismuistot tuntuvat asettuvan samalle suoralle, mitä ovat muinaiskansojen luotisuorat tieverkostot, ja miksi jopa meidänkin kirkkojamme on vielä keskiajalla rakennettu viivasuoraan linjaan toisiinsa nähden?

Tavastia - Muinais-Hämeen kuningaskunta
Jukka Nieminen
104 s. 
20 e

Myyttisen Kainuun kuningaskunnan romahdettua tanskalaishyökkäykseen 700-luvun alussa Suomeen nousi tilalle Tavastia – Muinais-Hämeen kuningaskunta.

Zombievyöhyke
– Suomalaista horroria

Jukka Nieminen
113 s.
5 e

Nooa, Jukkis, Marina ym. kokevat zombiet omassa elämässään, ne verenhimoiset zombiet jotka himoitsevat raakaa ihmislihaa ja saavat muutkin muuttumaan samanlaisiksi puremalla heitä.

 

Alefin salaisuus
Jukka Nieminen
165 s.
15 e

Juutalainen lukumystiikka, Rabbiinien perimätieto kertoo alkukielisessä Vanhassa testamentissa olevia salattuja tietoja. Nämä tiedot vihjaavat konkreettiseen salakirjoitukseen, jonka ovat tunteneet myös Uuden testamentin kirjoittajat.

Salaseurojen aika 1775–1839
Jukka Nieminen
194 s.
22 e

Tekemättä hajanaista vaikutelmaa kirja ulottuu käsittelemään tuoreesti yllättävän monia salatieteiden, historian ja teologiankin erityisalueita. Eräs kirjan kohokohdista on, kun Tampereen 1839 valmistuneen vaakunan esoteeriset salaisuudet avataan.

 

Suomalaisten tuho 10 000 eKr
Jukka Nieminen
144 s.
15 e
*LOPUSSA*

Jokainen meistä näkee ympärilleen vilkaisemalla, jälkiä muinaisesta katastrofista, joka on pilkkonut kallioita, lennättänyt talon kokoisia kiviä ja repinyt maaston riekaleiksi muodostaen harjuja, hiidenkirnuja, pirunpeltoja yms. Tähän saakka nämä on selitetty jääkaudella, mutta nykytiedon valossa jääkausiteoria on ollut lähinnä harhapoluille johtanut tulkintavirhe.

 

Muinaissuomalaisten kadonnut kuningaskunta
Jukka Nieminen
126 s.
25 e
*PAINOS LOPPU*

Vuoden rajatietokirja 2010  yleisöäänestyksen voittaja

Tämä kirja todistaa ympärillämme olevan geometrisen verkoston, jossa kaikki vaikuttaa kaikkeen. Se näyttää meille viivasuoraan asetellut keskiajan kivikirkot, joiden välillä voi maantieteellistä etäisyyttä olla satojakin kilometrejä. Eikä siinä kaikki...

Luomiskoodi
Jukka Nieminen
131 s.

20 e

Varsin tiiviissä muinaiseen kabbalaan perustuvassa paketissa tekijä sukeltaa syvälle antiikin mysteeriokieliin ja niiden avaimiin. Etenkin Raamatun luomiskertomuksen salaisuuksiin. Näitä salaisuuksia avaavat erilaiset koodit, kuten mm. numero-kirjaimiin perustuva gematria, kirjainten paikanvaihtoja käyttävä athbas ja tasavälein koodaava ELS.

Suomen mysteerit
Jukka Nieminen
177 s.
30 e

*PAINOS LOPPU*

Kirja on todellinen syväluotaus pinnanalaiseen Suomeen. Sen kaikkiin kummallisiin arvoituksiin ja outoihin tapahtumiin, joita ei ole kaikkia aiemmin edes tiedostettu. Teos on kymmenvuotisen tutkimustyön tulos. Siinä ei kaihdeta aiheita nykypäivänkään osalta.
 

   

TAPANI KOIVULAN KIRJOJA
 

Keitä Me olemme?
toim. Tapani Koivula, Juha Pennala, Riitta Wahlström
304 s.
25 e

Teoksen 13 tarinaa piirtää kukin omalla persoonallisella tavallaan kuvaa siitä, keitä me todella ihmisinä ja henkinä olemme. Saamme huomata olevamme jotain paljon enemmän - ja pystyvämme paljon enempään. Kirjoittajat kuvaavat matkaa sielunsa syvyyksiin kanavoitujen tekstien innoittamina. 

 

Kilimanjaron lumo - Suomalaisten seikkailuja Itä-Afrikassa, osa 1
Tapani Koivula
268 s.
25 €

"Kilimanjaron lumo" on kirja, joka pohjautuu Tapani Koivulan omakohtaisiin Afrikan kokemuksiin. Mukana on vuosikymmenien aikana koottuja tositapauksia Suomen ja YK:n kehitysyhteistyöstä — suomalaista lähetystyötäkin sivuten. Kehitysprojektien perusongelmana on aina ollut erilaisten kulttuurien ja tavoitteiden yhteentörmäyksessä. Suomi on kuitenkin usein nauttinut hyväntekijän mainetta köyhien kehitysmaiden silmissä.

 

Aamutähti – Unikuvia nykyhetkestä, arjesta ja universumista
Tapani Koivula
189 s.
25 e

Sairastuttuaan Tapani Koivula päätti kirjoittaa romaanin, joka sisältäisi kaiken tärkeän elämästä - ja kuolemasta. Unimatkoillaan hän kohtaa nuotiotulen äärellä vanhan intiaani Morningstarin, joka paljastaa elämän ja universumin salaisuudet. Mukaan nuotiolle ilmestyy myös sielunkumppani, intiaanityttö Ada. 

Kampin enkeli ja salaiset tehtävät
Tapani Koivula
304 s.
29 e

Uusi esoteerinen romaani Tapani Koivulalta! Ilmestyy Hengen ja Tiedon messuilla

Kampin kahvilapöytään istuutuu punatukkainen nainen, joka väittää olevansa enkeli. Hän antaa tehtäviä, joiden tarkoitus on edistää henkistä kehitystä - ja pelastaa planeetta. Koivulan henkinen romaani johdattaa elämän perusasioihin, universumin salaisiin mysteerioihin ja onnellisen elämän avaimiin mukaansa tempaavan juonen siivittämänä.

 

   

Elannon portilla - Kertomus virkamiehen valaistumisesta
Tapani Koivula 
208 s. 
29 e

Rajatiedon piirissä Tapani Koivula on tunnettu ja työstään arvostettu ”ikiliikkuja”, joka osaa suoltaa erehtymättömästi tietoa rajatiedon kysymyksistä ja saanut itsekin kokemuksia niin monesta mielenkiintoisesta asiasta, että harva pystyy siihen. Lukijakunta myös tietää ne muutamat muut osaajat ja tietäjät, joita uudessa kirjassa mainitaan ja hyvässä lykyssä on heihin tutustunutkin.

Kosminen kosketus
Tapani Koivula 
336 s. 
39 e

Tapani Koivulan Kosmisen kosketuksen nimi tulee elämänfilosofisesta näkökulmasta. Koivula tarkoittaa kosmisella kosketuksella henkistä tietoa, joka ilmenee esimerkiksi parapsyykkisinä ja ykseyden kokemuksina, lähimmäisenrakkautena, johdatuksena ja niin sanotusti merkityksellisinä sattumina.
 

   

  

Elizabeth Clare Prophetin kirjoja
 

Käytännön henkisyyden taito
Elizabeth Clare Prophet ja Patricia R. Spadaro
111 s.
15 e

Tämän käytännöllisen ja oivaltavan oppaan tarjoamien ohjeiden avulla voit pysyä virittäytyneenä henkeen arkisen touhun ja kiireen keskellä. Opit miten kuunnella omantunnon ääntä sisimmässäsi ja kuinka elää nykyhetkessä.

Miten voit pyytää enkeleitä suojelemaan itseäsi ja rakkaitasi
Elizabeth Clare Prophet 
84 s. 
11 e

Mikaelia kunnioitetaan juutalaisissa, kristillisissä ja islamilaisissa pyhissä kirjoituksissa ja perinteessä suurimmaksi ja kunnioitetuimmaksi enkeliksi. Elisabeth Clare Prophet on tehnyt kirjan, jossa hän kertoo miksi.

Seitsemän energiakeskustasi
Elizabeth Clare Prophet & Patricia R. Spadaro
192 s.
15 e

Seitsemän energiakeskustasi sisältää kehon hienovaraisen energiajärjestelmän tieteeseen perustuvia vaikuttavia näkemyksiä ja työkaluja eheyteen. Kirja ammentaa maailman henkisten perinteiden viisaudesta.

Sinun sielusi tarina – Todellisen olemuksesi helmen löytäminen
Elizabeth Clare Prophet 
90 s.
14 e

Sinä olet sielu ja tulinen henki…

Sielua on verrattu helmeen, joka on heitetty aineellisen maailmankaikkeuden mereen. Meidän elämämme päämäärä on etsiä tätä helmeä ja löytää oma todellinen identiteettimme.
 

Violetti liekki
Elisabeth Clare Prophet
83 s. 
11 e

"Violettiliekki etsiytyy hoitamaan eripuraa aiheuttavia ongelmia, jotka juontuvat varhaislapsuudesta ja aikaisemmista inkarnaatioista ja ovat iskostaneet tietoisuutemme niin syvään juurtuneita tapoja, että niitä on ollut vaikea horjuttaa elämä toisensa jälkeen." Saint Germain

Kuinka työskennellä Enkeleiden kanssa
Elizabeth Clare Prophet
47 s.  
10 e

Kuinka työskennellä enkeleiden kanssa kertoo, miten voit ystävystyä enkeleiden kanssa ja saada heiltä käytännöllistä ja henkilökohtaista apua. Enkelit voivat suojella, lohduttaa ja innoittaa sinua. He voivat myös parantaa sinut.Mitä taitavammaksi tulet työssäsi enkeleiden kanssa, sitä enemmän he voivat auttaa sinua.

  

SVEN-OLOF JAKOBSSONIN SALAINEN ASIAKIRJA -SARJA
 


> Lue esittely


> Lue arvostelu


> Lue arvostelu


> Lue esittely

Salainen asiakirja No 2
- Terveyden vaarat

Sven-Olof Jakobsson
207 s.
29 e

*PAINOS LOPUSSA*

Tietoa lääkinnästä ja terveydestä, josta vaietaan.

Salainen asiakirja No 3
- Viimeinen tippa

Sven-Olof Jakobsson
175 s.
(27 e) Tarjous 20 e

Maailman käyttövoima ei ole raha vaan energia. Ihmiskunta on valtavan muutoksen kynnyksellä.

 

Salainen asiakirja No 4
Kunnon salat

Sven-Olof Jakobsson
175 s.
27 e

Salattua tietoa sairauksien syntyyn ja niiden käsittelyyn liittyvistä asioista.
Vuoden 2009 Rajatietokirja

 

Mielen vaarat
-Salainen asiakirja nro 5
Sven-Olof Jakobsson
176 s.
28 e

Biopsykiatria on syvässä kriisissä. Miksi ihmiset eivät parane vaikka lääkkeitä syötetään enemmän kuin koskaan?
Tästä kirjasta tullaan puhumaan!
 

 

AGEAC-KIRJAT VAIN ULTRASTA
 


> Lue arvostelu


> Lue arvostelu

Unitulkinta ja symbolismi, avain tietoisuuteen
Samael Aun Weor
125 s.
10 e

Gnostiselta seuralta ilmestynyt Unitulkinta ja symbolismi – avain tietoisuuteen on kokoelma tekstejä unitulkinnasta ja valveunista sekä niiden symboliikasta. Kirjassa on heti alussa käytännön ohjeita miten käytännön tasolla unissaan pystyy heräämään, ja mitä unimatkaajan tulisi tietää unityöstä ja sen merkityksestä korkeamman tajunnan kehittymiselle.

Vallankumouksellinen psykologia
Samael Aun Weor
75 s.
10 e

Samael Aun Weorin 1975 kirjoitettu ja vasta nyt suomeksi ilmestynyt kirja Vallankumouksellinen psykologia tarkastelee ihmisen psykologiaa esoteerisesta ja henkisestä näkökulmasta katsottuna. Kirjassa korostetaan itseanalyysiä ja kehitystä egokuoleman avulla, mikä käytännössä tarkoittaa psyyken puhdistamista kaikista niistä ei-toivotuista elementeistä, jotka estävät tietoisuuden kasvamista.


> Lue esittely

> Lue esittely

Carmenin neitsyen kirja
Samael Aun Weor
61 s.
5 e

Tämä pieni kirja oli aikanaan ja on edelleen yksi niistä monista paljastuksista, joita Vesimiehen Avatar meille antoi koskien Jumala-Äidin mysteerejä.

Seitsemän sanaa
Samael Aun Weor
71 s.
5 e

Tässä teoksessa Vesimiehen Avatara selittää meille hyvin selkeästi astraalikulkuvälineen kristifikaation, joka tapahtuu niissä vihityissä, joiden henkisessä maaperässä Pyhä Tuli eli helluntaituli on tehnyt ihmeitänsä.

 
 

 

 

CHICO XAVIERIN TEOKSIA
 

2000 vuotta sitten
Francisco Cândido Xavierin välittämänä (Henki)
444 s.
25 €

Kristikunnan toisen vuosisadan historiallisia tapahtumia. Tässä Francisco Xavierin meediokyvyn välityksellä kirjoitetussa teoksessa Emmanuel (Henki) kuvaa yhtä aikaisempaa ruumiillista elämäänsä. Kirjan mielenkiintoiset tapahtumat sijoittuvat ensimmäisen vuosisadan alkukristittyjen aikaan, jolloin Jeesus toi ihmiskunnalle Evankeliuminsa opetukset.

 

Tilaus

50 vuotta myöhemmin
Francisco Cândido Xavierin välitt. (Henki)
329 s.
25 €

Kristikunnan toisen vuosisadan historiallisia tapahtumia. Eräänä aamuna vuonna 131 jKr. joukko jänteviä orjia tunkeutuu Smyrnan torilla parveilevien ihmisjoukkojen läpi kantaen aikakauden maun mukaisesti koristeltua kantotuolia. Sitä seuraa jalkaisin noin 45 vuoden ikäinen mies...

Tilaus

Ja elämä jatkuu…
- Elämää henkimaailmassa

Chico Xavier
261 s.
25 e

Tässä kirjassa kuvataan eräs mahdollisuus, kuinka me voimme kohdata rakkaimpamme myös henkimaailmassa. Ernesto ja Evelina löysivät toisensa työskennellessään maan päällä henkinä niiden ruumiillistuneiden parissa, jotka ovat suorittamassa täällä omaa osaansa.

 

Toiminta ja seuraamukset
– Elämää henkimaailmassa

Chico Xavier
295 s.
25 e

Andrén ja Hilarion opiskelut jatkuvat Druson ja Silasin ohjauksessa Mansao Pazan instituutissa, joka sijaitsee välitason pimeillä alueilla.

 

Meediotyöskentelyn ulottuvuuksia
– Elämää henkimaailmassa

Francisco Candido Xavier
280 s.
25 e

Tämä on ainoita mediumismia käsittelevistä kirjoista, joka kertoo meediotyöskentelystä henkimaailman näkökannasta, sen mukanaolosta ja myös hyvin korkean henkitason ohjaajien avunannosta meediotyöskentelyssä.
 

Nosso Lar – Elämää henkimaailmassa
Francisco Candido Xavier (Chico Xavier) 
320 s.
25 e

Nosso Lar on henkisiirtokunnan nimi. Siellä asuva henki nimeltä Andre Luiz esittelee sitä meille tässä suuren suosion saaneen kirjasarjan ensimmäisessä osassa. Tässä mukaansatempaavassa kertomuksessa kirjailija kuvailee vaikutelmiaan ja huomioitaan henkimaailman elämästä kuoleman jälkeen.

 

Sanantuojat – Elämää henkimaailmassa 
Francisco Candido Xavier  

318 s. 
25 e

Tämä kirja kertoo siitä, että fyysisen kehon kuolema paljasta jatkuvasti kehittyvän henkielämän. Kirja sisältää viisikymmentä kappaletta kuvauksia ja kertomuksia siitä, kuinka henget jälleensyntymistään varten suunnittelevat tapahtumat etukäteen, jotta heidän oma henkisyytensä kehittyisi.

 

Seksi ja kohtalo - Valintojen vaikutuksia ja seurauksia
Chico Xavier
407 s.
25 e

Kirjan aiheita ovat seksi ja kohtalo, rakkaus ja omatunto, vapaus ja sitoutuminen, syyllisyys ja takaisinmaksu, koti ja jälleensyntymä, jotka ovat syntyneet jokapäiväisen elämän todellisuuden takomossa. Loistelias kertomus avaa meille rakkauden, maailmankaikkeuden perusolemuksen merkityksen, ja kuvaa loisteliaasti henkimaailman vaikutusta jokapäiväiseen elämäämme.

 

Ilosanoma
Chico Xavier
207 s.
25 e

Tämä Francisco Candido Xavierein meediokyvyn välityksellä kirjoitettu teos sisältää syvällisiä kuvauksia Jeesuksen elämästä Hänen ensimmäisten seuraajiensa kanssa. Mitä ihmeellistä sielun voimavaroja Ilosanoma saakaan kukoistamaan ihmisten sydämiin Jeesuksen kaikkiin yltävän rakkauden vaikutuksessa.

   
       
DOREEN VIRTUEN KIRJAT      

Oletko maaenkeli
Doreen Virtue
208 s.
28 e

Oletko sinä Maaenkeli, muita auttamaan lähetetty valotyöntekijä? Doreen Virtue kutsuu ”Maaenkeleiksi” ihmisiä, jotka elivät aikaisemmin enkeleinä taivaassa tai jossain muussa todellisuudessa.

Ohjausta enkeleiltä KORTIT+KIRJA
Doreen Virtue
44 korttia, 114-sivuinen kirja
39 e

Nämä kauniit ja käytännönläheiset enkelikortit auttavat pitämään yhteyttä enkeleihin päivittäin. Enkeleiden kannustavat viestit puhuttelevat syvällisesti ja lempeästi ja ohjaavat kuuntelemaan omaa sisäistä viisauttamme.

 

Kristallilapset – Uuden sukupolven selvänäköiset ja herkät lapset
Doreen Virtue
112 s. (uusi painos)
20 e

Filosofian tohtori Doreen Virtue toimi edelläkävijänä myös indigoilmiölle: hän on julkaissut useita teoksia indigolapsista ja siitä kuinka heitä tulisi hoitaa ja ruokkia, jotta heidän erikoislaatuiset lahjansa pääsisivät kukoistamaan. Tutkiessaan indigoilmiötä ympäri maailmaa, hän alkoi yhä useammin kohdata tapauksia, jotka poikkesivat huomattavasti aiemmasta indigo sukupolvesta. Näitä ovat uudet kristallilapset.

 

Parantavat enkelit - kirja + kortit
Doreen Virtue
44 korttia, 106 s. suomenkielinen kirja 

39 e

Uusi painos ilmestynyt!

Korttien 44 suojelusenkeliä auttavat sinua olemaan yhteydessä kiehtovaan ja kauniiseen valon maailmaan. Kirja kannustaa käyttämään enkelikortteja apuna elämän eri tilanteissa ja opastaa tekemään "enkelitulkintoja” sekä itsellesi että muille. Pidä mielesi avoimena kortteja tulkitessasi, sillä enkeleiden viestit voivat saapua myös tunteiden ja fyysisten aistimusten muodossa, tai oivallusten, ideoiden, näkyjen tai unikuvien kautta.
Parantavat enkelit voivat tuoda valoa ja iloa elämääsi, kun vain pyydät heitä tekemään niin. Enkelit ohjaavat sinua oikeaan suuntaan ja kannustavat löytämään omat vahvuutesi ja kuuntelemaan intuitiosi ääntä.

Viestejä enkeleiltä (kirja + kortit)
Doreen Virtue
Kirja 111 s. + 44 korttia
37 e

 

Pyydä korteilta neuvoja, opastusta ja opi kuuntelemaan intuitiotasi. Enkelien mukaan nimetyt hienot kortit. Tee tulkintoja itsellesi ja muillekin.

 

   
     

DEIR-KIRJAT

   

Vapautuminen: DEIR
Dmitri Sergejevitsh Verishtshagin
198 s.
25 e

Oletko koskaan aistinut, että kaiken sinussa tapahtuvan takana on jokin selittämätön tietoisuus? Oletko koskaan miettinyt, että sattuma ei olekaan sattumaa ja että koko elämä voisi olla täysin toisenlaista? Kirjassa paljastetaan energia- ja tietoisuusmaailman lakien salaisuudet.

Eheytyminen: DEIR
Dmitri Sergejevitsh Verishtshagin
180 s.
25 e 

Jokainen kantaa itsessään menestyksen siemeniä. Miten usein kuitenkaan menestystä ei tulekaan ja kuinka usein sitä jää miettimään, että olisi pitänyt tehdä toisin. Ihminen voi auttaa itseään tässä asiassa. Hän voi auttaa alitajuntaansa ja menestyä sataprosenttisen varmasti!

Ohjaaminen: DEIR
Dmitri Sergejevitsh Verishtshagin
162 s.
25 e

Kolmas DEIR-kirja!
Jokainen meistä aistii toisten ajatuksia ja jokainen meistä vaikuttaa toisiin. Joku vain osaa tehdä tämän tietoisesti. Osittainen telepatia, ohjelmien luominen, aikomusten lukeminen ja toiveiden lähettäminen ovat Verishtshaginin käytännön harjoitteita.
 

Kypsyys: DEIR
Dmitri Sergejevitsh Verishtshagin
113 s.
25 e

Neljäs DEIR-kirja!
Jokaisella on suuria ajatuksia, upeita tunteita ja voimakkaita aistimuksia, jotka eivät välttämättä aina ole harmoniassa keskenään. Ihmisen sisäisestä eheydestä riippuu, kuinka eheää ja laadukasta hänen koko elämänsä on.

 

 

VLADIMIR MEGREN KIRJASARJA

     

Anastasia - 1. kirja
Vladimir Megre
229 s.
25 e

Tämä on kertomus ihmeellisestä ja ainutlaatuisesta naisesta, joka kykenee rakkaudellaan parantamaan ihmisen sielun ja ruumiin. Vladimir tapasi hänet 1995 kauppamatkallaan siperialaista Ob-jokea myöten.

Venäjän soivat seetripuut - 2. kirja
Vladimir Megre
237 s.
25 e

Vakuutan teille, hyvät lukijani, että vaikka kuvaan kirjassani hyvin eriskummallisia ja ihmeellisiä tapahtumia, niin olen aivan tavallinen ihminen. Yritän itse teidän laillanne ymmärtää noita tapahtumia ja saada niistä selkoa.

Rakkauden tila – 3. kirja
Vladimir Megre
263 s.
25 e

Kolmas kirja «Venäjän Soivat Seetripuut» -kirjasarjan 10 kirjasta, jatkaa kertomusta Anastasiasta, ihmeellisestä ja uskomattomasta naisesta, jonka venäläinen liikemies Vladimir Megre tapasi vuonna 1995 kauppamatkallaan siperialaista Ob-jokea myöten.

 

 

 

Kanssaluominen - 4. kirja
Vladimir Megre
277 s.
25 e

Kanssaluominen - 4. kirja «Venäjän Soivat Seetripuut» -kirjasarjan 10 kirjasta, jatkaa kertomusta Anastasiasta. Kanssaluominen on kirjasarjan keskeisin teos, ja se kutoo eteemme uskomattoman sykähdyttäviä eläviä kuvia maailmankaikkeuden luomisesta ja ihmisen paikasta tässä suurenmoisessa luomistyössä.

Keitä me olemme? - 5. kirja
Vladimir Megre
285 s.
25 e

Keitä me olemme? kuvaa kirjailijan yrityksiä löytää todellisia ja vakuuttavia todisteita Anastasian suuren vision ja unelman tueksi. Vihdoin pitkällisen ja turhauttavan etsinnän jälkeen hän löytää upeita ja eläviä todistuksia, ja mistäpä muualta kuin Venäjältä.

Suvun Kirja - 6. kirja
Vladimir Megre
296 s.
25 e

Suvun kirja on kuudes kirja Venäjän soivat seetripuut -kirjasarjan 10 kirjasta. Se jatkaa kertomusta Anastasiasta, ihmeellisestä ja uskomattomasta naisesta, jonka venäläinen liikemies Vladimir Megre tapasi vuonna 1995 kauppamatkallaan siperialaista Ob-jokea myöten.

Vladimir Megre

25 e

Elämän energia - 7. kirja «Venäjän Soivat Seetripuut» kirjasarjan 10 kirjasta, jatkaa kertomusta Anastasiasta. Elämän energia -kirjassa kirjailija nostaa esille ihmisen ajatuksen voiman ja sen suuren vaikutuksen meidän omaan elämäämme ja koko planeettamme ja Maailmankaikkeuden kohtaloon.

 

 

Uusi sivilisaatio
(8. kirjan 1. osa)

Vladimir Megre
25 e

Uusi sivilisaatio – “Venäjän soivat seetripuut” -kirjasarjan kahdeksas osa. Jatkaa kertomusta Siperian syvissä metsissä asuvasta Anastasiasta, jolla on sanoma koko ihmiskunnalle.

 

Uusi sivilisaatio 2, Rakkauden riitit
(8. kirjan 2. osa)

Vladimir Megre
264 s.
25 e

Rakkauden riitit - 8. kirja, osa 2 «Venäjän Soivat Seetripuut» kirjasarjan 10 kirjasta, jatkaa kertomusta Anastasiasta, ihmeellisestä ja uskomattomasta naisesta, jonka venäläinen liikemies Vladimir Megre tapasi vuonna 1995 kauppamatkallaan siperialaista Ob-jokea myöten.
 

 

Anasta
(10. kirja)

Vladimir Megre
280 s.
25 e

Anasta, ”Venäjän soivat seetripuut”
-kirjasarjan 10. kirja on huikaisevan upea päätös kirjoille, jotka ovat elähdyttäneet ja innostaneet tuhansia ihmisiä eri puolilla maailmaa. Se on ylistyslaulu ihmisen ajatuksen ja sydämen voimalle, joka kykenee siirtämään vuoria.
 

   

SINIKKA PIIPON MAINIOT TIETOTEOKSET


    * UUTUUS *

 

Elinvoimaa puista
Sinikka Piippo
286 s.
32 e

Ainutlaatuinen tietokirja siitä, miten ja miksi puut parantavat fyysistä ja psyykkistä terveyttämme. Teoksessa päivitetään viimeinen tutkimustieto puiden terveyshyödyistä ruokana, rohtona ja lääkkeenä.

Syötäväksi, mausteeksi tai rohdoksi kelpaavia kasveja tunnetaan Suomesta jopa satoja lajeja. Tässä kirjassa esitellään niistä tärkeimmät.
Villivihannekset ovat oiva ravinnonlisä. Villivihannesten terveellisyys johtuu niiden sisältämistä monista aineosista, joita ne sisältävät viljeltyjä kasveja enemmän.
 

 

Elinvoimaa mausteista - Terveelliset maustekasvit ja niiden käyttö
Sinikka Piippo
336 s.
30 e

Mausteet tutuiksi tavallista syvemmällä tasolla. Kirjassa kerrotaan mausteiden alkuperästä, viljelystä ja käyttötavoista niin ruokana kuin lääkkeenä, niiden sisältämistä vaikuttavista aineista ja siitä miten ne vaikuttavat niin kehomme kuin mielemme terveyteen.

Mielen ruokaa
Sinikka Piippo
286 s.
29 e

Mielen ruokaa kertoo, miten ruoka ja sen eri ainesosat vaikuttavat mieleemme. Se selvittää, miten aivot, hermosto ja muisti toimivat ja millaisia ruoka-aineita ja lisäravinteita tarvitsemme ylläpitääksemme ja parantaaksemme muistiamme ja kognitiivisia kykyjämme. Kasvit ja ravinto vaikuttavat terveyteemme kokonaisvaltaisesti. Teos esittelee suuren määrän mieleen positiivisesti vaikuttavia marjoja, yrttejä, mausteita ja monia muita ruoka-aineita.

 
 
   
JAMES JA DESIREE HURTAK  

Ultrasta saatavana James ja Desiree Hurtakin suomennettua tuotantoa.
Kysy tilaukset@ultra-lehti.com tai 03-555 8101

Tulevaisuuden Tieteen Akatemian cd:itä Ultrasta!

 

 

 

UFO-ALAN KIRJALLISUUTTA
 

     

Uforaportti 19
Toimittanut Björn Borg
256 s.
29 e

Lyhyen ajan sisällä Suomen Ufotutkijoilta ilmestyy jo kolmas uforaportti. Joka sisältää uusimmat tiedot Suomen ufohavainnoista ja lisäksi mielenkiintoisia tekstejä ufologiasta.

Uforaportti 20
272 s.
31 e 

Suomen ufotutkijoiden uforaportti nro 20. Runsas sisältö. Katso lisää >

Uforaportti 21
toim. Björn Borg
288 s.
31 e

Kirja sisältää mm. artikkelit: Piiloluonnollinen tietokanta ja huippukokous Pariisissa, Made in Sirius, Viestejä avaruusolennoilta Helsingin yliopistossa, Länsi-Suomen Juhannussikariufo 2005 ja kuvien kera paljon muuta...

 

 

Uforaportti 22-23
toim. Anna K. Greus & Jaakko Närvä
237 s.
32 €

Kirjoittajina mm. Anna K. Greus, Jaakko Närvä, Sanna Saarinen, Heikki Kulju, Olli Pajula, Hannamari Mäkelä, Anni Salminen, Kirsi Hänninen, Tapani Koivula.
Teemoina mm. Ufot, tieteen rajaseudun kesyttämättömät taivaanhaltijat;
Ufohavainnot; Kontakteja ja parailmiöitä; Ufologian ulottuvuuksia; Ufoja kukkeammin ja historiallisemmin; Tiennäyttäjä.

Todellinen mysteeri MIB
Nick Redfern
240 s.
30 e

Brittiläissyntyinen Nick Redfern on tämän hetken tunnetuin selittämättömiin asioihin perehtynyt kirjailija. Mustapukuisista miehistä kehittyi supertähtiä vuonna 1997 ilmestyneen The Men in Black -elokuvan myötä. Tosielämän mustapukuiset miehet ovat jo 1950-luvulta lähtien pyrkineet vankkumattomasti hiljentämään henkilöitä, joiden tielle on sattunut ufoja ja paranormaaleja ilmiöitä.

Kummituslennot - Vakoilijoita vai ufoja?
Atso Haapanen
160 s.
27 e

Suomen ilmatilassa, etenkin Pohjois- ja Itä-Suomessa, tehtiin 1930-luvulla suuri määrä selittämättömiä ääni- ja näköhavaintoja. Ilmiöt olivat laajalti esillä sanomalehdissä ja kansalaisten puheissa, ja niitä kutsuttiin kummituslennoiksi. Tapauksia on luultavasti ollut useita satoja, joista vain pieni osa tuli aikanaan viranomaisten tietoon. 

 

 

 

Tieteellisiä ufotutkimuksia
toim. Lasse Ahonen
n. 300 s. + mustavalkokuvitusta
30 e

UFO Finlandin uutuuskirja, joka perehtyy ufotutkimukseen tieteelliseltä pohjalta.

Kosminen kosketus
Tapani Koivula 
336 s. 
39 e

Kosminen kosketus jatkaa siitä, mihin Ufojen kosminen viesti jäi. Koivulan Ufojen kosminen viesti vuodelta 1988 on suomalaisen ufokirjallisuuden klassikoita ja vihdoin se saa odotettua jatkoa.

Outojen ilmiöiden maa
Piotr Cielebias
252 s.
30 €

Ufot ja paranormaalit ilmiöt ovat todellisuutta kaikkialla maailmassa. Siitä hyvänä osoituksen on tämä kirja, joka on ainutlaatuinen syväluotaus Puolan ufotapauksiin ja niihin liittyviin paranormaaleihin ilmiöihin. Kirjassa tarkastellaan ufojen laskeutumisia, outoja olentoja, kolmioufoja, sieppaustapauksia, sota-ajan ufoja, vedenalaisia ufoja ym.

 

 

kir-uforap8.JPG (29075 bytes)  

Ufohauta
Juhani Olutkoski
315 s.
29 e

Romaani. Vuosina 1969–72 Pudasjärvellä mellasti massiivinen ufoaalto. Nyt ilmiöt alkavat yllättäen uudelleen. Paikallislehden toimittajat kuin myös muutama koulupoikakin kiinnostuvat asiasta. Ilmaantuu myös monia tahoja, jotka tuntuvat tietävän ilmiöstä jotakin – aina kunnan tulisieluisesta pastorista omituiseen ufokerhoon. Hämäräperäistä kuoppaakin aletaan kaivaa erään kylähullun pihaan.

 

Tähti-ihmiset ja Enkeli-ihmiset
Asger Lorentsen 
208 s. 
33 e

Yhä useammat ihmiset saavat nykyään sisäisiä kokemuksia, jotka paljastavat heidän tulleen maaplaneetalle muualta maailmankaikkeudesta. Jotkut saavat muistoja elämistä planeetoilla, jotka ovat kaukana etäisissä aurinkokunnissa, toiset saattavat kokea olleensa Venuksella tai muussa valon sivilisaatiossa ennen Maahan tuloaan. Näiden lisäksi on monia, jotka kokevat tulleensa valoa väreilevistä maailmoista, joissa elämä ei ilmene fyysisenä ulottuvuutena.

HUOM! Vanhempia Uforaportteja myös  saatavana alkaen numerosta 5

Katso tästä lisää

 

 

KRYON-SARJA

 

*PAINOS LOPUSSA*

Kultaisen ajan odotus - Metafyysistä tietoa kosmoksesta
Hannu Tuulasvaara
233 s.
24 e

Kirjassa kerrotaan mukaansatempaavalla ja kansanomaisella tavalla mm. keskusteluista Jumalan kanssa, kuolemanrajakokemuksista, enkeliolento Kryonista, jälleensyntymästä, energiaparantamisesta, meedioista ja paljon muusta rajatietoon liittyvästä.


kir-kryon.jpg (22148 bytes)    

Kryon kirjat ovat kanavoitua sanomaa, rakkauden ja tiedon viestiä ihmiskunnalle.
(Kryonit 2 ja 5 loppuunmyyty)

Kryon 1 - Lopun ajat, Lee Carrol, 171 s.  15 e
Kryon 3 - Ihmishengen alkemia, Lee Carrol  15 e
Kryon 4 - Kryonin tarinoita, Lee Carroll. 176 s.  15 e

Kryon 6 - Kumppanuus Jumalan kanssa, Lee Carrol, 15 e

Kryon 7 - Kirjeitä kotoa, Lee Carrol  15 e
Kryon 8 - Merkkipaalun ohitus, Lee Carroll 368 s. 15 e
Kryon 9 - Uusi alku, Lee Carrol  20 e

Kryonit 1-8 hinta à 15 e
Kryon 9 hinta à 20 e

Koko Kryon-sarjan esittely

 

 

ALLAN KARDECIN KLASSIKKOSARJA
 
     

Taivas ja helvetti
Allan Kardec
526 s.
25 e

Tässä teoksessa Allan Kardec käsittelee jumalallista oikeudenmukaisuutta spiritistisen opin näkökulmasta. Ensimmäinen osa sisältää eri uskonkäsityksiä vertailevan analyysin koskien taivasta ja helvettiä, enkeleitä ja paholaisia, rangaistuksia ja palkitsemisia. Kirja perehdyttää lukijaa myös ikuisten rangaistusten oppiin ja osoittaa sen mahdottomuuden luonnon lainalaisuuksiin perustuen.

Henkien kirja
Allan Kardec
23,50 e

Allan Kardecin Henkien Kirja on virstanpylväs spiritualistiselle filosofialle, joka vielä Suomessa on lähes tuntematon, mutta ulkomailla jo miljoonien omaksuma. 1800-luvun puolessavälissä kirjoitettu klassikko vihdoin suomenkielellä. Kirja sisältää spiritistisen opin eli spiritismin kokonaisuudessaan.

Spiritismi lyhyesti
Allan Kardec
74 s.
5 e

Hyvin harvoilla suomessa on tietoa siitä, mitä spiritismi tai ts. spiritistinen oppi itse asiassa tarkoittaa ja miten se vaikuttaa ihmisten ajatteluun.

 

 

 

Evankeliumi Spiritismin mukaan
Allan Kardec
454 s.
23,50 e

Evankeliumi Spiritismin Mukaan syventyy opin moraaliseen näkökulmaan. Se tulkitsee Jeesuksen elämänohjeita ja antaa niihin loogisen selityksen ja liittää niihin kunkin aihepiirin mukaisia kommunikointeja.

 

Meedioiden kirja
Allan Kardec

27,50 e

Sen jälkeen kun Allan Kardecin julkaisema Henkien Kirja oli tullut tunnetuksi, lukijat lähettivät Kardecille kirjeitse lukemattomista kohteista kysymyksiä havaintoihinsa ja ongelmiinsa liittyen. Pystyäkseen vastaamaan niin usealta taholta esitettyihin kysymyksiin, Allan Kardec julkaisi teoksen – Meedioiden Kirja, joka oli edeltäjänsä tavoin laajuudessaan ja järjestelmällisyydessään ennennäkemätön merkkiteos.

 

UUTUUS

Genesis - Ihmeet ja ennustukset spiritismin mukaan
Allan Kardec
430 s.
25 € 

Tämä kirja on yksi viidestä spiritistisen oppijärjestelmän perusteoksesta. Se käsittelee teemoja, joita uskonto on pitänyt kiistattomina sielun kuolemattomuuden valossa, yhdistäen kristillisen ajattelun ja tieteelliset havainnot.

 

 

ECKHART TOLLEN KLASSIKOITA
 

Miltonin salaisuus
Eckhart Tolle – Robert S. Friedman
40 s.
17 e 

Maailman suosituin henkinen opettaja Eckhart Tolle tuo vihdoin opetuksensa lapsille!
Miltonin salaisuus esittelee Tollen ydinajatuksen kiehtovasti kuvitetussa muodossa, ja se sopii paitsi Tollen aikaisempien kirjojen ystäville myös vanhemmille, jotka haluavat tutustuttaa lapsensa läsnäolon voimaan. Läsnäolo on nopein tie peloista ja kärsimyksestä vapautumiseen.

 

Läsnäolon voima
Eckhart Tolle
250 s.
29 e

Kovakantinen 20-vuotisjuhlapainos!
Täysin uusi suomennos.

Ajattelun ulottumattomissa on valtava määrä älykkyyttä. Ajatus on vain sen pienen pieni osanen. Oivallat, että kaikki todella merkitsevä - kauneus, rakkaus, luovuus, ilo, sisäinen rauha - nousee mielen tuolta puolen. Alat herätä.

HUOM!

Ultrasta löytyy myös yksittäiskappaleita Tollen muista kirjoista, kannattaa kysyä!
 

     
 
 
     

LUULE VIILMAN KIRJAT

Edesmenneen virolaislääkärin, parantajan ja näkijän koskettavan suorasanaiset teokset ovat ajatonta tietoa terveydestä, ihmissuhteista ja elämäntilanteiden kiemuroista. Ohjeet pätevät edelleen.

Klikkaa kirjan nimestä tai kuvasta lisätietoja ja arvosteluja.
 

kir-etoleyksin2.JPG (26189 bytes)  Et ole yksin I, Luule Viilma, 322 s.  25 e 
Et ole yksin II, Luule Viilma, 321 s.  25 e  
Et ole yksin III, Luule Viilma, 330 s.  25 e  
Et ole yksin IV, Luule Viilma, 259 s.  25 e
Et ole yksin V, Luule Viilma, 289 s.  25 e
Et ole yksin VI, Luule Viilma, 224 s.  25 e
Et ole yksin VII, Luule Viilma, 264 s.  25 e
Et ole yksin VIII, Luule Viilma, 120 s.  20 e
 

Paras lääkäri I, Luule Viilma, 245 s.  20 e
Paras lääkäri II, Luule Viilma, 278 s.  20 e
Paras lääkäri III, Luule Viilma, 223 s.  20 e

 

 

kir-etoleyksin.JPG (25535 bytes)kir-etoleyksin2.JPG (26189 bytes)
Taas ajankohtainen!


Luule Viilman lääkärintieto, selvänäköisyys ja henkinen ymmärrys loivat upeat kirjasarjat. Syvää, ravistelevaa viisautta terveydestä, ihmissuhteista ja muista elämänalueista.

Katso lisää
 


Ylilääkintä ja lääkkeiden koukutus puhuttaa ja järkyttää!


Mielen vaarat
-Salainen asiakirja nro 5

 
Sven-Olof Jakobsson
176 s.
28 e

Miksi ihmiset eivät parane vaikka lääkkeitä syötetään enemmän kuin koskaan? Jos historiamme lahjakkaimmat nerot, kuten Einstein, Beethoven, Churchill, DaVinci, Disney... olisi testattu, olisivat he saaneet diagnoosin ADHD ja lääkkeeksi amfetamiinia! Onko tänä päivänä lahjakkaimmat ja luovimmat lapsemme huumattu? Biopsykiatria on syvässä kriisissä.

Salainen asiakirja -sarja ja tekijä
 

 
Myyntiluettelossa satoja kirjoja!


  Sivu 1:  A...N -alkuiset kirjannimet
  Sivu 2:  O...Ö -alkuiset kirjannimet

  Musiikki, CD:t
  Elokuvat, DVD:t
  Tarotit ja muut kortit

 

tilaukset@ultra-lehti.com
Ultra-lehti, Salojärventie 36, 17950 KYLÄMÄ 
Puh.  (03) 5558101  Gsm 0456796920

| Ajankohtaista | Tapahtumia | Ultrapäivät | Kolumnit | Ultra-lehdet |
| Kirjamyynti | Hakemistot | Galleria | Info | Linkit |

ALOITUSSIVULLE