KIRJAT  CD*MUSIIKKI   DVD*FILMIT   TAROTIT   KORTIT   LÖYTÖJÄ   ULTRAN TEEMAPAKETIT
 OSALLISTU
 
Kirjasuosikki-kilpailuun

 

Liity Ultran
sähköpostilistalle -

Saat tietoa tapahtumista ja tuotteista!


 

 
Vladimir Megren  ANASTASIA-SARJA 

- Nyt uusi hinta!
vain 15 € kpl


Katso tarkemmin >

 

Tervetuloa Ultrapuotiin!


 

 

Myyntiluettelossa yli 200 kirjaa
aakkosjärjestyksessä

 
  Kirjauutuudet
 

  Iso luettelo:  A...N -alkuiset kirjannimet
  Iso luettelo:  O...Ö -alkuiset kirjannimet

 

 
 

Tästä kortit, musiikki, filmit ...
 
Tarot-kortit  
Oraakkelikortit
Musiikki, CDt  
Filmit, DVDt   
Ultra-lehtien teemapaketit

Muuta mukavaa ...
 
 

HUOMASITKO! Rajatiedon mahtavat kokoelmat aihepiireittäin!
Katso:
Ultra-lehtien TEEMAPAKETIT

  Löytöluolassa Harvinaisuuksia, yllätyksiä, poistoja, erikoistarjouksia!

 
Vuoden Rajatietokirja

 
Erikseen luokiteltuja kirjoja

 
Sivun alaosasta löydät luokiteltuina:

Juhani Senne Erkki LehtirantaJukka Nieminen Luule Viilma Marjut MoisalaTapani KoivulaElizabeth Clare ProphetSven-Olof JakobssonEckhart TolleDoreen VirtueJames ja Desiree HurtakChico XavierVladimir MegreSinikka PiippoAllan KardecKryonUFO-kirjallisuuttaAGEAC-kirjat vain Ultrasta!

 

 
 
ULTRAN MESSUTARJOUKSET koko lokakuun ajan

  (Klikkaa kuvasta lisätietoa)

 
 
Tilaa tästä

 

 
UUTUUSKIRJAT

 [Klikkaa nimestä tai kuvasta lisätietoa]

       
Sanni Nevalainen!
 

Nämä Sannin 3 kirjaa nyt yhteishintaan 50 €!

Enkeleiden matkassa 324 s. (ovh 28 €)
Enkelit arjessa 227 s. (ovh 28 €) Uusin!
Rakkauden polulla -muistikirja 100 s. (ovh 15 €)

   

Tilaa tästä

 

 


 

Upeat kalenterit 2020
 


Coelho kalenteri
– Salaisuuksia 2020

15 €

Kalenterikirja.
Vietä vuosi 2020 Paulo Coelhon mietelauseiden kanssa.
Upea Catalina Estradan kuvitus.

 

Ultran luontokalenteri

12 € 

Ultran oma luontokalenteri!

Seinäkalenteri.
Upeat luontokuvat. Kuvaajana ammattivalokuvaaja Petri Nevalainen. 
Kuun vaiheet, pyhäpäivät, rajatiedon tapahtumat, Ultran terveiset, ym.
 

       

Tasapainoinen hormonitoiminta on yksi terveyden merkittävistä kivijaloista ja määrittää pitkälti jaksamisen tason. Parantavat hormonit sisältää syvällistä kokemusperäistä ja tutkittua tietoa elintapojen vaikutuksesta hormoneihin ja terveyteen.
 

Tilaus

 

 

Enkelit -viestikortit ja opaskirja
Bobby Newlyn-Jones & Nicholas Gage
48 kpl kortit ja 72-sivuinen kirja
17

Etsitkö positiivista ja mieltä kohottavaa lähestymistapaa elämän haasteisiin ja mysteereihin? Tämän kiehtovasti kuvitetun Enkelit-pakkauksen viestikortit ja opaskirja kertovat, miten tulkita enkelikortteja ja vahvistaa yhteyttä näihin suojeleviin valontuojiin.
Setti on pakattu lahjapakkaukseen, jonka koko on 16x22x6 cm. Korttien koko on 7x12 cm.

 

Tilaus

Rajajoogan kurssi
Tyyne Matilainen ja Mirja Salonen
toim. Terttu Seppänen
239 s.
43 €

Klassikkoteos henkisen tien kulkijoille.

Perinteinen rajajoogakurssi on nyt toimitettu kirjaksi. Teos soveltaa rajajoogaa aiemmin opiskelleille sekä harjaantuneille itse-opiskelijoille.

Tilaus

Tähdistä tippuneet – Suomalaisten kosmisia kokemuksia
Asta Swan
200 s.
25 €

Näiden kansien sisään on koottu suomalaisten kosmisia kokemuksia. Millaisia yhtäläisyyksiä näillä kokemuksilla on ja miten ne ovat vaikuttaneet ihmisten elämään?
Kirja ei yritä todistella mitään, vaan tuo lukijan ulottuville toisenlaisen kosmisen maailman. Se tempaa mukaansa myös sellaisen lukijan, jolla ei ole omakohtaisia kokemuksia aiheesta.
Teoksessa on vahvasti läsnä henkinen kasvu, oman voiman löytyminen ja ymmärrys siitä, ettemme ole täällä yksin.

 

Tilaus

Aavedata – Aavetutkijan käsikirja
Jupe ja Marko Keskitalo & Christian Rönnbacka
159 s.
29 €

Tuttu tv:stä! Aaveiden jäljillä -sarja MTV Sub-kanavalla keväällä 2019!

Olimme Brinkhallin kartanolla parinkymmenen ihmisen kanssa ja kinectkamera kuvasi tyhjää oviaukkoa. Se muodostaa havainnosta kolmiulotteisen kuvan infrapunan avulla ja esittää sen tikku-ukkohahmona. Sellainen ukko ilmestyikin kameran näytölle. Mukana ollut nainen nousi ja meni seisomaan lähelle sitä kohtaa. Katsoimme näytöltä, kun ukko meni naisen taakse ja kietoi kätensä naisen ympärille. Nainen horjahti ja menetti tajunsa...
 

 

Tilaus


 

Suomen luonnon pyhät paikat
Tuomo Kesäläinen & Aimo Kejonen
304 s.
40 €

Teoksen tavoite on pitää yllä tietoa siitä, mikä aikanaan oli pyhää ja miten pyhän kanssa elettiin. Vanhat pyhät eivät ole kadonneet. Sellaisen luo tullessaan nykyajan ihminenkin kokee jotain.
Kansanperinteentallentaja, geologi Aimo Kejosen ja tietokirjailija, toimittaja Tuomo Kesäläisen teos kunnioittaa maamme 100-vuotista itsenäisyyttä ja esi-isiemme eloa esittelemällä sata luontokohdetta, joita eri aikoina ja eri tilanteissa on pidetty pyhinä.


Tilaus

Frantsila – Luonnon kotiapteekki
Virpi Raipala-Cormier
264 s.
30 €

Luonnonmukaisesti terve ja kaunis!

Opi keräämään, valmistamaan ja käyttämään luonnonlääkkeitä! Luontoäidin kotiapteekin uudistettu, nelivärinen laitos esittelee kattavasti kasvilääkintää ja luontaishoitoja. Ohjeet perustuvat perinteiseen kiinalaiseen lääketieteeseen ja kasvilääkintään. Lisäksi tietoa aromaterapiasta ja homeopatiasta.
 


Tilaus

Totuudenetsijät – Esoteerinen henkisyys Akseli Gallen-Kallelan, Pekka Halosen ja Hugo Simbergin taiteessa
Nina Kokkinen
310 s.
38 €

Eletään kesäkuuta 1893. Illan emäntänä toimii kirjailija Minna Canth, paikalla on taiteilijoita puolisoineen. Pöydälle on asetettu lasi ja kirjaimin koristeltu alusta. On aika kutsua henkimaailma paikalle. Spiritualistinen istunto voi alkaa.

Tilaus

Noita
Marjut Moisala
128 s.
20 €

Pauli vapautuu vankilasta ja pakenee itseään ja menneisyyttään Suomen Lappiin. Kuitenkin se mitä yritämme paeta, löytää meidät aina. Miehen tie vie noidan oppilaaksi ja lopulta löytämään oma totuutensa mielen verkkojen tuoltapuolen.

Tilaus

Planetaarinen muunnosvaihe
Manoelo Philomeno de Miranda (Henki)
Divaldo Franco
206 s.
15 €

Ultrapäivien 2019 suosikki!

Ihmiskunta on parhaillaan suuren muunnosvaiheen kynnyksellä, jonka kuluessa maapallomme tulee muuttumaan koetusten ja hyvitysten planeetasta uudistavaksi maailmaksi. Tämä muutosprosessi on ollut osa taivaallista suunnitelmaa jo pitemmän aikaa.

 

Tilaus

Maailma muutoksessa - ja muita viestejä henkisen tiedon lähteeltä
199 s.
25 €

Tähän teokseen kootut Maetreyii Nolanin välittämät intuitiiviset viestit kattavat laajan aihealueen; tarkastellaan maailman nykyistä kriisitilannetta ja sen ratkaisua, tulevaisuuden visioita ja avaruusystäviemme vaikutusta. Kokoelma käsittelee myös luonnonympäristön merkitystä, jumalattaria ja naiseutta, taidetta, äänen hienosyistä maailmaa sekä ihmisen henkistä ulottuvuutta. Varhaisimmat viestit ovat 1990-luvun alkupuoliskolta ja uusimmat vuodelta 2019.

 

Tilaus

11 päivää toukokuussa
J. D. Messinger
260 s.
28 €

Ultrapäivien suosikki!

Kertomus niskansa murtaneen, ruumiistaan irtautuneen ja siihen palanneen miehen profeetallisista näyistä ja henkisestä valaistumisesta. Teos käsittelee viisaasti perustavia kysymyksiä: Kuka minä olen? Mistä olen tullut? ja miksi olen täällä?
 

Tilaus

Pyytettömän rakkauden puutarha
Juha Korhonen
120 s.
24 €

Valaistumisen opas!
Teos tarkastelee kaikkialla maailmankaikkeudessa vallitsevaa järjestystä, jota ylläpitää Pyyteetön Rakkaus. Ihmiskuntamme on edennyt evoluutiossa siihen vaiheeseen, jossa se kantaa myös itse vastuuta, jolloin myös ohjauksemme on suurempi. Elämme juuri nyt aikaa, jossa meitä ohjataan vahvasti.
 

Tilaus

Suomen sammalet
Sinikka Piippo, Timo Koponen
424 s.
28 €

Laajin saatavilla oleva lajiopas Suomessa kasvavista sammalista. Kirja esittelee 400 maassamme kasvavaa sammallajia. Jokaisesta lajista annetaan tarkat tuntomerkit ja kasvupaikkatiedot. Tunnistusta helpottavat Sinikka Piipon erinomaisen yksityiskohtaiset valokuvat. Tästä kirjasta on helppo löytää etsimänsä, sillä teos ryhmittelee sammallajit kasvupaikkojen ja kasvualustan mukaan.

Kaikki Sinikka Piipon kirjat
 

Tilaus

Perhosvaikutus - Kuinka spiritualismin siivenisku muutti maailmaa
Tea Holm
316 s.
26 €

Kirjan punaisena lankana on kuolemanjälkeinen elämä, jonka salaisuutta monet maallikot ja tiedemiehet ovat yrittäneet saada selville sekä meidän aikanamme että historian saatossa. Se sivuaa sellaisia teemoja kuin jatkosota, pakolaisuus, Suomen historia, kummittelu, parapsykologia ja tietoisuustutkimus sekä yliluonnollisina pidetyt ja kummat kokemukset.
 

Tilaus

New Age – opas uushenkisyyteen
Teo Mäkelä
248 s.
26 €

*VUODEN RAJATIETOKIRJA 2018 *

New Age tuli tunnetuksi 1980-luvulla, mutta sen filosofiset juuret ulottuvat kauas historiaan. Nykyisin monet uushenkisyyden käytännöt ja ajatukset ovat integroituneet osaksi yhteiskuntaa ja jokapäiväistä elämää. Teo Mäkelän kirja tarjoaa lukijalleen ruohonjuuritason näkökulman uushenkisyyteen, yhdistettynä uusimpiin tutkimuksiin.

Tilaus

Hän oli siinä – Kokemukset yhteydestä kuoleman jälkeen
Markku Siltala
287 s.
26 €

Kokemus yhteydestä läheiseen, joka on kuollut, on yllättävänkin yleinen. Väitöstutkimukseen koottujen kokemusten perusteella läheinen voi ilmestyä uneen, tulla vierelle yhteisessä kodissa, jättää jälkiä tai olla läsnä vahvana aistimuksena, elämyksenä tai tuntemuksena, jonka kokija kuitenkin selvästi tunnistaa nimenomaan menehtyneen läheisen yhteydenotoksi.
 

Tilaus

Luonnon näkymätön kauneus
Sinikka Piippo
189 s.
28 €

*VUODEN RAJATIETOKIRJA 2018 YLEISÖÄÄNESTYKSEN VOITTAJA*

Istu hiljaa. Ole tuuli. Unohda huolet ja unohda tuo joku jonka kuvittelet olevan sinä. Anna ajattomuuden viedä ja koe, koe ilman ennakkoluuloja. Astu toiseen maailmaan ja kuule mitä se kertoo sinulle. Astu maahisten, keijujen ja lohikäärmeiden maailmaan.
Sinikka Piippo on opettanut ja kirjoittanut lääkekasveista, yrteistä, villivihanneksista, mieltä ja kehoa kuntouttavista kasveista jo pitkään.  Tässä kirjassa tutustut uuteen Sinikkaan. Häneen, joka aidoimmillaan istuu puun alla ja kuuntelee.

Kaikki Piipon kirjat

Tilaus

Alienyhteys
Lou Baldin
205 s. 
30 € 

On kiistaton tosiasia, että vuoden 1947 heinäkuussa Roswellissa, New Mexicossa tapahtui jotain erikoista. Taivaalta putosi tuntematon esine. Siitä mikä tuo esine oli, ei ole tähän päivään mennessä päästy yksimielisyyteen. Kirjailija Lou Baldin kertoo tässä kirjassa oman näkemyksensä asiasta ja sen, mitä tapahtui sen jälkeen kun alienien ohjaama avaruusalus oli syöksynyt maahan. Tiedemiehille tarjoutui ainutlaatuinen mahdollisuus tehdä yhteistyötä muukalaisten kanssa.

 

Tilaus

Metsässä - Uppoudu metsään, itseesi ja elämään
Jarko Taivasmaa
240 s.
30 €

4-värikuvat. Deeppiä metsäajattelua!
Löydä rauha ja voima metsästä.

Metsä on täynnä ikiaikaista voimaa, josta ihminen voi ammentaa ja kasvattaa hyvinvointiaan. Kirja kertoo metsään uppoutumisen menetelmästä, jossa läsnäolon ja luontoyhteyden kautta voi purkaa stressitilaansa ja löytää elämään uutta energiaa.

Katso myös Metsä ja meditaatio -kortit

 

Tilaus

Kasvien maaginen maailma
Sinikka Piippo
463 s.
29 € 

Tutustu kasvien taikavoimiin! Paranna muistiasi rosmariinilla, taistele pahoja voimia vastaan nokkosella. Kasvien maaginen maailma on kiehtova tietopaketti kasvien salaisista voimista. Kasvit ovat terveellistä ravintoa, mutta ne vaikuttavat myös mieleen ja kehoon. Kasvien maaginen maailma esittelee 110 kasvilajia tai sukua, jotka edustavat monipuolisesti maagisia suuntauksia ja käyttötapoja.

Kaikki Sinikka Piipon kirjat

Tilaus

Uusittu painos loppuunmyydystä Kasvien salaiset voimat -kirjasta

Vihreä noita – Kattava opas yrttien, kukkien, eteeristen öljyjen ja muiden taikavoimien maailmaan
Arin Murphy-Hiscock
286 s.
29 €

Vihreät noidat ovat sydämeltään viisaita parantajia, jotka luottavat luonnon parantavaan voimaan. Vihreä noita -kirjan avulla opit hyödyntämään yrttejä, kasveja ja kukkia parantamisessa.
 

Tilaus

Salaisuuden (The Secret) ilmestymisen 10-vuotisjuhlakirja! Tosielämän käännekohtia, kokemuksia ja tarinoita Salaisuuden järisyttävästä voimasta. Lue ja inspiroidu, miten tavallisten ihmisten raha-asiat, rakkauselämä, terveys tai ura kääntyy hyväksi Salaisuuden opetuksia noudattamalla.

Tilaus

Noudan vettä ja kerään polttopuita
– Maallikko Pangin opetukset

Yun, Pang
119 s.
24 €

Maallikko Pangin sanonnat on kiinalaisen zenbuddhalaisuuden klassikko, joka on koottu Tang-dynastian aikana, todennäköisesti 800-luvulla. Kirja sisältää Pang Yun -nimisen (740-808) maallikkomiehen lyhyitä ja ytimekkäitä keskusteluja aikansa kiinalaisten zenmestareiden ja -munkkien kanssa. Pang oli köyhä ja yksinkertaista käsityöläisen elämää viettänyt buddhalainen maallikko, joka alhaisesta asemastaan huolimatta oli saavuttanut syvällisen viisauden buddhalaisesta opetuksesta.
 

Tilaus

Rakkauden polulla -muistikirja
Sanni Nevalainen
100 s.
15 €

Tähän muistikirjaan voit kirjoittaa tai piirtää oman elämäsi askeleita. Merkitse muistiin kokemuksia ja havaintoja, joita haluat kuljettaa mukanasi ja joihin haluat palata myöhemmin. Näin luot omaa rakkauden polkuasi. Voit tallentaa enkelikokemuksiasi, pitää kiitollisuuspäiväkirjaa tai luoda tästä oman voimakirjasi.

Lopulta tärkeää on kuljettu matka, ei perille pääsy.

Tilaus

Rukouksia sydämestä – Rukouksia avuksi ja tueksi, kiitollisuudesta ja rakkaudesta
Lorna Byrne
256 s.
29 € 

Rakastetun enkelinäkijän odotettu uutuus!

Lorna Byrne on auttanut miljoonia ihmisiä ympäri maailman levittämällä sanomaa siitä, että jokaisella on suojelusenkeli ja jokainen voi pyytää apua Jumalalta ja enkeleiltä. Tässä kirjassa hän antaa yksityiskohtaisia ohjeita ja tarjoaa rukouksia eri tilanteisiin.

 

Tilaus

Herkäksi syntynyt
Prinsessa Märtha Louise, Elisabeth Nordeng
255 s.
29 €

Erityisherkän elämä on erilaista niin lapsena, nuorena kuin aikuisena ja äitinäkin – varsinkin, jos olet Norjan prinsessa. Prinsessa Märtha Louise ja Elisabeth Nordeng kertovat ensimmäistä kertaa elämästään erityisherkkinä. Henkilökohtaisista kokemuksista sekä kohtaamisista asiantuntijoiden kanssa syntyy uudenlainen kuva erityisherkkien maailmasta.

 

Tilaus

Saa Mitä haluat – Opas omannäköisen elämän toteuttamiseen
Ilkka Koppelomäki
345 s.
32 €

Saa mitä haluat on opas itsensä kehittämiseen, vastuun ottamiseen omasta elämästä sekä mittavienkin tavoitteiden toteuttamiseen. Kirja auttaa selviämään haastavista elämäntilanteista, löytämään uskoa itseen ja omiin unelmiin sekä niiden toteuttamiseen. Käytännönläheisten vinkkien avulla opit, miten voit päästä asettamiisi tavoitteisiin – niihinkin, joita et vielä tunnista.

 

Tilaus

Väärin haudattu sotamies – Kummitustarinoita Suomen taistelukentiltä
Riku Kauhanen
226 s.
29 €

Kummitustarinat kertovat sodan julmuuksista.
Vartionmäki on saanut nimensä siitä, että Suomen sodan aikana suomalaiset sotilaat vartioivat siellä venäläisiä vihollisiaan. Mäelle haudattu vartiopäällikkö kummitteli vielä pitkään sodan jälkeen. Öisin ohikulkijat saattoivat kuulla äänen: ”Vartioitse… vartioitse…”
Sota jättää aina jäljen, mutta toisinaan sodan jäljet kirjaimellisesti kummittelevat. Suomen taistelutantereilla vaeltelevat taisteluissa kaatuneet, sodissa surmatut siviilit ja teloitetut vangit.

 

Tilaus

Yrjö Kallinen – Pasifisti puolustusministerinä
Kyösti Suonoja
289 s.
29 € 

Pitkän elämänsä aikana Yrjö Kallinen nousi Suomen politiikan ikimuistoisimpien hahmojen joukkoon. Hänet tunnettiin kansanvalistajana, osuustoimintamiehenä, sosiaalidemokraattina, puhujana, mystikkona, pasifistina ja puolustusministerinä.
Tämä kirja tarkastelee Kallisen paradoksaalista elämää, ajattelua ja politiikkaa, ristiriitoja ja perintöä. Runsain lainauksin ja muisteloin varustettu teos päästää ääneen henkilöitä Kallisen elämän eri vaiheilta.

 

Tilaus

Tunnettu kasvitieteilijä Sinikka Piippo kartoittaa kirjassaan lemmenrohtoina käytetyt kasvit ja selvittää, miten ne vaikuttavat. Jokaisesta kasvista kerrotaan, miksi ja miten sitä käytetään lemmenrohtona. Kirja sisältää tutkimustuloksiin perustuvaa tietoa kasveista ja niiden vaikutuksesta terveyteen ja erityisesti seksuaaliseen hyvinvointiin.
Useimmille perinteisesti lemmenrohtoina eli afrodisiakkeina käytetyille kasveille todellakin löytyy käyttöperuste.

Kaikki Sinikka Piipon kirjat
 

Tilaus

Enkelit arjessa – Miten elää enkeleiden kanssa
Sanni Nevalainen
227 s.
28 €

Enkelit arjessa on koskettava tosielämän kuvaus elämästä enkeleiden kanssa. Miten enkeleille esitetään kysymyksiä? Miten kysymyksiin saadaan vastauksia? Teoksessa on runsaasti eri elämäntilanteisiin soveltuvia harjoituksia, jotka avaavat ja voimistavat yhteyttä näihin mahtaviin ja rakkaudellisiin valon sanansaattajiin. Enkelit arjessa avaa upean matkan itseesi.

Tilaus

Arkkienkelien opas valaistumiseen ja mestaruuteen – Elämä viidennessä ulottuvuudessa
Diana Cooper & Tim Whild
239 s.
29 €

Tässä kirjassaan Diana Cooper ja Tim Whild kertovat meille uskomattomat tietonsa Kultaisesta Atlantiksesta ja teettävät meillä harjoituksia ja mietiskelyjä, joiden avuilla voimme tulla Valaistuneiksi mestareiksi jo tässä elämässä. Harjoitukset myös yhdistävät sinut niiden monista maailmankaikkeuksista tulevien lohikäärmeiden, enkelten ja suurten Ylösnousseiden mestareiden korkeisiin taajuuksiin, jotka auttavat sinua toteuttamaan suurimmat mahdollisuutesi.

Tilaus

Tappava psykiatria ja lääkinnän harha
Peter C. Gøtzsche
376 s.
Nyt 16 €
(kustantajan suositushinta 36 €)

Ei ole epäilystäkään, että psyykenlääkkeistä on enemmän haittaa kuin hyötyä. Ne tappavat yli puoli miljoonaa yli 65-vuotiasta ihmistä vuosittain Yhdysvalloissa ja Euroopassa ja ovat kolmanneksi yleisin kuolinsyy sydänsairauksien ja syövän jälkeen. Gøtzschen mukaan voisimme vähentää nykyistä psyykenlääkkeiden käyttöä 98 %:lla ja samalla parantaa ihmisten henkistä ja fyysistä hyvinvointia. Lääkityksen lopettaminen voi kuitenkin olla vaikeaa, koska ne aiheuttavat riippuvuutta.

 

Tilaus

Tappavat lääkkeet ja järjestäytynyt rikollisuus - Näin lääketeollisuus on turmellut terveydenhoidon
Peter C. Gøtzsche
422 s.
Nyt 16 €
(kustantajan suositushinta 40 €)

Miksi reseptilääkkeet aiheuttavat länsimaissa kolmanneksi eniten kuolemia sydänsairauksien ja syövän jälkeen? Lääketeollisuuden kliiniset kokeet ovat tieteeksi naamioitua markkinointia, uusia lääkkeitä ei tutkita riittävän hyvin ja lääkevalvonta katsoo kaikkea läpi sormien. Diabeteksen lääkehoito on korruptoitunutta ja laihdutuslääkkeet puolestaan niin vaarallisia, että useimmat niistä on vedetty karmeiden haittavaikutusten takia myynnistä...

 

Tilaus

Suomalainen mytologia
Martti Haavio
564 s.
45 €

Mitä kaikkea muinaisten suomalaisten karhunpalvontaan liittyi? Millaisia syntymyyttejä kerrotaan suden, käärmeen ja tulen alkuperästä? Martti Haavion ensimmäistä kertaa vuonna 1967 ilmestynyt klassikkoteos Suomalainen mytologia kertoo elävästi pohjolan vanhoista jumalista ja muinaisten esivanhempiemme maailmankäsityksestä. Samalla avautuu myös kiinnostavia yhteyksiä suomalaisen muinaisuskon ja muiden vanhojen kulttuurien tarujen ja legendojen välillä.

 

Tilaus

Lääkkeetön elämä
Antti Heikkilä
270 s.
30 €

Loppuunmyydyn kohuteoksen uusi painos vihdoin saapunut Ultrapuotiin! Tätä et kaikkialta saa!

Hoida itseäsi ruokavaliolla ja liikunnalla. Kirja kyseenalaistaa nykymaailman medikalisaation ja ohjaa konkreettisin esimerkein kohti lääkkeetöntä elämää pureutuen sairauksien alkutekijöihin. Heikkilä kertoo kirjassaan kokemusperäisesti miten sairauksia voi hoitaa ja ehkäistä ruokavalion ja liikunnan keinoin.

Tilaus

Kirja perustuu Joe Dispenzan työpajoissa vuodesta 2012 lähtien tehtyyn tutkimukseen, jossa selvitetään miten tavalliset ihmiset onnistuvat muuttamaan itseään ja elämäänsä. Kirja tarjoaa harjoitteita, joiden avulla lukija voi vahvistaa luovia kykyjään. Teos käsittelee kehon seitsemää energiakeskusta ja sitä, miten niiden avulla voi vapauttaa itsensä menneisyydestään ja uudistaa energiansa.

 

Tilaus

Elämän laki - kirja 2
A.D.K. Luk
200 s.
24 €

Tässä toisessa osassa perehdytään aurinkokuntamme, planeettamme ja ihmiskunnan kehityshistoriaan. Lisäksi kirja esittelee lukuisan joukon Ylösnousseita Mestareita ja Suuria Kosmisia Olentoja, jotka ovat kautta ihmiskunnan historian olleet apunamme ja jotka työskentelevät yhä lakkaamatta Jumalaisen Suunnitelman toteutumiseksi. Tietoa annetaan myös heidän fyysisellä ja eteerisellä tasolla sijaitsevista Tyyssijoistaan.

 

Tilaus

Jali ja rakkaustehdas
Anna Multanen
88 s.
16,90 €

Jali oli kuriton, hammasteleva keltainen labradorinnoutajan pentu, joka aiheutti omistajalleen Annalle enemmän päänvaivaa kuin iloa. Sen hepulikohtauksia ei mikään määrä liikuntaa tai koulutusta saanut rauhoittumaan. Jalin ADHD-tyyppinen käytös sai Annan etsimään vastauksia ja ratkaisuja monelta eri taholta ja sai hänet tutustumaan lähemmin mm. raakaruokintaan ja luonnonmukaisiin hoitokeinoihin. Alkoi koko elämän mittainen opintomatka, joka ei ole vieläkään päättynyt.
 

Tilaus

Tietoisuuden evoluutio
- Unimatkalla trilogian 1. osa

Inside Flame / Timo Tahvanainen
306 s.
30 €

Eräänä iltana nuori poika nukahtaa yhdessä kaksoissiskonsa kanssa. Siitä alkaa heidän unimatkansa Maahan. He syntyvät ihmisiksi tälle planeetalle ja elävät tavallista elämää 15-vuoden ikään saakka, jolloin heidän henkinen heräämisensä alkaa. Tuolloin he alkavat saamaan välähdyksittäisiä muistitakaumia siitä, keitä he todella ovat ja miksi he ovat täällä Maan päällä. Tästä alkaa vuoropuhelu

 

Tilaus

Kaikkeuden sylissä – Neurokirurgin matka tietoisuuden ytimeen
Tri Eben Alexander & Karen Newell
287 s.
34 €

"Totuus taivaasta" -bestsellerin kirjoittajalta

Maailmankaikkeuden voima on sinussa Vuonna 2008 neurokirurgi Eben Alexander vaipui viikon kestäneeseen koomaan. Sukeltaessaan tietoisuutensa syvimpiin syövereihin hän havaitsi, että rakkaus ja sen rajoittamaton parannusvoima yhdistää meitä jokaista. Kokemus muutti kaiken sen, mitä Alexander tiesi aivoista, mielestä ja tietoisuudesta.
 

Tilaus

Terve mieli - Spiritistisen psykiatrin päivittäisiä merkintöjä
Jaider Rodrigues de Paulo
192 s.
15 €

Tässä teoksessa brasilialainen psykiatri Jaider Rodrigues de Paulo esittelee 47 potilaskertomusta kliinisen psykiatrian vastaanotoltaan sekä työvuosiltaan spiritistisessä psykiatrian sairaalassa Brasiliassa. Hän yhdistää tieteellisen ja henkisen lähestymistavan psykiatrisissa häiriötiloissa, joihin linkittyy henkisinä osatekijöinä muun muassa yksinkertaista obsessiota, hullaantumista ja henkistä tai fyysistä alistamista, häiriintynyttä meediokykyä, masennusta, psykooseja sekä henkilökohtaisia tai perhetason ongelmia.

 

Tilaus

Rokotteet ja vaiettu tieto
Elina Hytönen & Kirsi Lohtaja
360 s.
40 €

Vuoden Ruusu 2018 -palkinto!

Lähes sata vuotta sitten lasten rokotukset aloitettiin maailmanlaajuisesti suuren optimismin vallassa: niiden piti poistaa lasten tartuntataudit muutamassa vuodessa koko planeetalta. Nykyään useimmissa maissa väestöstä jopa 90–99 % on rokotettu, mutta lapset ja aikuiset eivät ole tulleet terveemmiksi. Tuhkarokko-, hinkuyskä- ja sikotautiepidemiat ovat arkipäivää rokotettujen joukossa, ja rokotukset levittävät poliotakin sinne missä sitä ei vielä ole, kuten WHO on myöntänyt.

Tilaus

Mietiskely – Tie henkisyyteen ja itsensä tuntemiseen
Heidi Kassara
215 s.
25 €

Heidi Kassaran Mietiskely - Tie henkisyyteen ja itsensä tuntemiseen avaa ymmärrystä siitä, mitä mietiskely on ja miten mietiskellä turvallisesti. Erityisesti aloittelijoita varten esitellään mietiskely vaihe vaiheelta. 
Samalla kun opettelee mietiskelyä, niin opettelee tuntemaan itsensä oman kehon, tunteiden, ajatusten ja tekojen kautta.

Tilaus

Maan Galaktinen ylösnousemus
Mira Korhonen
178 s.
30 €

Arvoisat lukijat! Tämä kirja, jonka nyt pidätte käsissänne, tulee mullistamaan käsityksenne universumista, tähteläisistä, pyramideista, energiaverkostosta joka ympäröi Maa-planeettaa sekä viljapeltokuvioista ja esoteerisista asioista, kuten symboliikasta, vihkimyskouluista, mestareista, salaliittoteorioista ja tulevaisuuden ihmiskunnasta.

Tilaus

Saamelaisten mytologia
Juha Pentikäinen, Risto Pulkkinen
557 s.
37 €

Suurteos!

Mitä tarinoita seidat, revontulet ja pyhät erämaajärvet meille kertovat? Millaiset ovat saamelaisen samaanin, noadin taidot? Mikä olento on tunturissa vaaniva staalo?Saamelaisten muinaisusko on enemmän kuin uskonto - se on maailmankuva, jonka varassa pohjoinen kansa on elänyt sopusoinnussa tämän- ja tuonpuoleisten voimien kanssa.

 

Tilaus

Pohjolan voimaeläimet -kirja
Maaretta Tukiainen, Markus Frey
215 s.
35 €

Katse on terävä ja tarkka, aivan kuin se läpäisisi metsän kaikki kerrostumat, lähes porautuisi niiden läpi. Millaista on, kun pystyy näkemään asiat oikein tarkasti?
Pohjolan voimaeläimet on tietokirjailija Maaretta Tukiaisen ja graafisen suunnittelijan Markus Freyn uudelleentulkinta muinaisten suomalaisten eläimiin liittyvistä uskomuksista.

Suurikokoinen, upeasti kuvitettu!

Kirjaan liittyy samannimiset voimakortit

Tilaus

Bosnian pyramidit ja maagiset mysteerit
Matti J. Salo
107 s.
30 €

Upea kuvateos aikamme suurimmasta mysteeristä! Matti J. Salo on vieraillut pyramideilla vuodesta 2014 alkaen.
Tri Sam Osmanagichin alkupuhe ja Lille Lindmäen Ley-linjakartat Visokosta. 120 värikuvaa. Tekstit suomeksi ja englanniksi.

"Tämä on kirja, josta voi tulla avain Euroopan ja Maa-Planeetan uuteen aikakauteen!" Tapani Koivula
 

Tilaus

Löydä korkeamman rakkauden ulottuvuudet - Henkinen opas rakkauteen, seksiin ja ihmissuhteisiin
Elizabeth Clare Prophet
228 s.
19,50 €

Sitä yhtä oikeaahan me kaikki etsimme, mutta rakkauteen ja suhteisiin liittyviä odotuksiamme sävyttävät usein elokuvien ja median luomat mielikuvat romanttisesta rakkaudesta. Alamme uskoa, että jokin on varmasti kauhean väärin, jos suhteemme tai avioliittomme ei muistuta onnen seitsemättä taivasta tai täytä täydellisesti jokaista tarvettamme. Elizabeth Clare Prophet jakaa kanssamme kipeästi tarvitsemamme henkisen näkökulman rakkauteen, seksuaalisuuteen ja suhteisiin.

Tilaus

Kaikki Prophetin kirjat

Sinä värähtelet
– Tunne oman taajuutesi voima

Penney Peirce
376 s.
29 €

Intuitio-kirjan kirjoittajalta

Intuition aikakausi on alkamassa. Pelkkä looginen järki ei ole riittävä väline elämän ja kaikkien sen ilmiöiden tuntemiseksi sellaisina kuin ne todella ovat. Meillä kaikilla on oma ainutlaatuinen energiayhdistelmämme ja myös värähtelytaajuutemme. Me olemme kaikki toinen toisemme läpäiseviä tietoisuuden kenttiä, samanaikaisesti sekä yksilöitä, että samaa energiaa.

Tilaus

   

Sydämen matkaopas
Kirsi Ranto
175 s.
30 €

Hieno värikuvateos! Matkaopas feminiinisen elämäntavan polulle, jossa opettelet antautumaan, vapautumaan ja vastaanottamaan enkelten hellässä ohjauksessa.
Kirjan avulla luot elämällesi henkisen ja tasapainoisen pohjan, joka auttaa sinua menestymään elämässä joka tasolla. Avaudut valtavalle rakkauden universumille, joka löytyy sinusta itsestäsi. 

 

Tilaus

Kohti kosmista kansalaisuutta
Kalevi Riikonen
326 s.
39 € 

Muutoksen ajan haasteissa meidän on otettava oma vastuumme kosmisina kansalaisina. Kirjan sisältöön on tarkoituksella valittu niitä tärkeitä aiheita, joista on puhuttu viimeisten vuosien aikana. Kirjailijan lisäksi kirjoittajina on lukuisa joukko eri elämän osa-alueiden asiantuntijoita elämänkokemuksineen.

Tilaus

Valo elämän yhdistäjänä
Kalevi Riikonen
286 s.
39 €

Aikakauden muutosvoimat, sekä Valon ja varjon järjestelmien keskinäinen mittely haastavat meitä massiivisessa tiedon tulvassa ottamaan yhä enemmän tietoista vastuuta itsestämme. Kirja tarjoaa lukijalle vastauksia sekä ajatuksia laajentavia näkökulmia moniin henkisiin kysymyksiin.

Tilaus

Suomessa kummittelee - Selittämättömiä ilmiöitä ja kummallisia kokemuksia
Eero Ojanen
250 s.
30 €

Kirja on jatkoa Suurelle suomalaiselle kummituskirjalle, joka nousi bestselleriksi pari vuotta sitten. Tämän kirjan pääpaino on nykyajan tarinoissa, ja se jatkaa selittämättömien ilmiöiden ja kummallisten kokemusten esittelyä sellaisena kuin suomalaiset ovat ne kokeneet. Mukana on erilaisia kummitusjuttuja, kokemuksia jonkin selittämättömän läsnäolosta, enneunia, outoja aavistuksia ja ennalta tietämisiä tai kokemuksia siitä, mitä samaan aikaan tapahtuu jossain aivan toisaalla.

Tilaus

Valonlähettiläät
Chico Xavier
365 s.
25 €

André Luizin hengen sanelema teos - Elämää henkimaailmassa.

Tässä kirjassa henki Andre Luiz paljastaa jälleensyntymän salaisuuksia ja tuo ilmi Korkeimpien Henkien vastuulla olevat tehtävät jälleensyntymäprosessissa. Näissä kirjan 20 luvussa hän kertoo mm. omista jatkuvista oppimiskokemuksistaan henkimaailmassa, jälleensyntymän yksityiskohtaisista vaiheista sekä henkien ja meedioiden välisestä työskentelystä.

 Katso kaikki Chico Xavier -teokset

Tilaus

Maitreya – 100 000 vuoden tarinan huipennus
Saku Mättö
163 s.
19 €

Ultrapäivien suosikki!  

Kansikuvan hahmo uskaltaa kurkistaa taivaankannen tuolle puolen. Uskalla sinäkin kurkistaa valtavirtaisen ajattelumme ulkopuolelle…
Tämä kirja kutsuu lukijansa tutustumaan vaihtoehtoiseen tapaan nähdä ihmiskunnan nykytila. Kirjoittaja ehdottaa, että ajattelemme ihmistä ja planeettaa henkisinä olentoina, jotka ovat olemassa kehittääkseen omaa tietoisuuttaan osana suurempaa kokonaisuutta.

Tilaus

Kuka sinua ohjaa?
Erkki Tuomala
279 s.
25 €

Miten osaan itse erottaa itsestäni ajan? Osaavimmat asettuvat vain hetkeksi olemaan hiljaa. Mutta jos tarvitset vielä muuta, sinun on silloin osattava asettua hiljaiseen tilaan hetkeksi. Se tapahtuu kaikkein parhaiten ottamalla esiin itsestäsi rakkauden ja ilon tunteet. Nämä kaksi erilaista tilaa ovat aina se tapa, jota osaat nostaa itsestäsi esiin, kun asetut hetkeksi istumaan tai lepäämään. Molemmat tunteet karkoittavat kaiken turhan mielestäsi, ja samalla sinä itse asetut jopa hieman tai hieman paremmin ajan ulkopuoliseen tilaan.

Tilaus

Sydänmagneetin 10 uutta salaisuutta
Ruediger Schache
245 s.
28 € 

Odotettua jatkoa Ruediger Schachen maailmanmenestysteokselle Sydänmagneetti.
Mikään, mitä elämässä koemme, ei ole sattumaa. Kaikella on syynsä ja merkityksensä, niin kohtaamillamme ihmisillä kuin tapahtumillakin. Sydän toimii kuin magneetti, vetäen ihmisiä ja tilanteita puoleensa – tai työntäen niitä luotaan.
 

Tilaus

Tämä kirjanen tarjoaa korvaamattoman arvokkaan lähestymismallin, jolla erotella avaruusvierailjatiedon faktat disinformaation ja spekuloinnin massasta. Kirjanen osoittaa kuina alkuperäisiltä kontaktihenkilöiltä tullut informaatio, vahvistavat kokemukset eri aloilta ja eri tahoilta sekä silkan logiikan ja maalaisjärjen käyttäminen auttavat meitä erottamaan jyvät akanoista.

Tilaus

Jeesuksen ja Buddhan yhteiset elämät – Mahtavien kumppaneiden tarina
Gary R. Renard
280 s.
32 €

Miten Buddhasta tuli Buddha ja Jeesuksesta Jeesus? Garyn mestariopettajat Arten ja Pursah kertovat meille hänen aiemmista kirjoista tutulla tyylillään näiden kahden mahtavan matkakumppanin tarinat heidän ensimmäisestä merkittävästä yhteisestä elämästään aina viimeiseen saakka.

Tilaus

JUM Johannes Setälä
151 s.
Tarjous 15 € (24 €)

Viimeisiltä suurilta runonlaulajilta kerättiin aikoinaan talteen suunnaton määrä tietoa ja kuvausta synnyistä syvistä, asioista ainoisista – "joit' ei laula kaikki lapset, ymmärrä yhet urohot." Miten muinoiset metsästäjä-kalastaja-tietäjät saattoivat laulaa sellaisesta kuin ns. alkuräjähdysteoria? Niin he tekivät. Vieläpä varsin täsmällisesti.

 

Tilaus

 

Yliluonnollinen kokemus - Tulkinta, merkitys ja vaikutus
Jeena Rancken
371 s.
29 €

* VUODEN RAJATIETOKIRJA 2017 VOITTAJA

Yhteyksiä jumaliin, henkiolentoihin, ruumiista irtautumisia, poltergeisteja, ennenäkyjä ja ihmeitä. Ihmiset ovat kaikkina aikoina kertoneet kokemuksista, jotka he ovat mieltäneet tai tulkinneet yliluonnollisiksi tai ihmeen kaltaisiksi. ”Yliluonnollisena pidetyt kokemukset eivät ole tänäkään päivänä kadonneet mihinkään, vaikka rationaalinen maailmankuva on ottanut vallan.”


Tilaus

Ukon pakka - Kalevalainen Tarot kirja
Susanna Salo
302 s.
Kirja 25 €

Kirja + kortit yht. 48 e

* VUODEN RAJATIETOKIRJA 2017 YLEISÖN SUOSIKKI

Ukon pakka – Kalevalainen tarot avaa menneiden sukupolvien viisautta ja suomalaista mytologiaa tarotkorttien avulla. Se esittelee kattavasti suuren joukon myyttisiä olentoja, luonnonhenkiä, Kalevalan tapahtumia ja hahmoja sekä vanhaa suomalaisen mytologian mukaista maailmankuvaa.

Katso lisää

Tilaus

Luonnon salainen verkosto – Kasvi- ja eläinmaailman ihmeelliset yhteydet
Peter Wohlleben
252 s.
25 €

”Wohllebenin kirjat laajentavat kuvaamme maailmasta." – Der Tagesspiegel

Puiden salattu elämä -menestysteoksen kirjoittajan vahva kokonaisnäkemys luonnon ihmeellisistä mekanismeista. Miten kurkikantojen toipuminen näkyy Espanjan kinkuntuotannossa? Mitä tarkoittaa, kun sanotaan, että lohi nousee puuhun? Miten lehtipuut vaikuttavat maapallon pyörimiseen? Miten havumetsä vaikuttaa sateen syntymiseen? Entä mitä tapahtuu, jos ihminen pääsee vaikuttamaan tähän kaikkeen?

 

Tilaus

   

Perinnehoitojen verhottu tieto
Vertanen, Hänninen, Piippo, Tuohimaa, Piilo
223 s.
28 € 

Tieteellisesti tutkittujen perinnehoitojen kunnioittaminen on terveysteko.
Perinnehoitojen verhottu tieto antaa käsityksen perinnehoidoista ja niihin liittyvien hoidollisten menetelmien vaikuttavuudesta. Kirjassa kerrotaan lisäksi kuinka perinnehoito-osaamista voidaan edelleen siirtää terveydenhoitoon.

 

Tilaus

Enkeleiden matkassa -kirja on tie enkeleiden maailmaan. Kirja kertoo keitä ja mitä enkelit ovat ja miten heidät voi tunnistaa. Lukija pääsee myös tutustumaan omaan suojelusenkeliinsä. Kirjasta löytyy monipuolinen kattaus selkeitä harjoituksia, jotka avaavat ja voimistavat yhteyttä enkeleihin sekä lisäävät iloa, tasapainoa ja rakkautta jokapäiväiseen elämään.

Tilaus

Kohti ärjännettä
Atte Särkelä
384 s.
Tarjous 35 €

Yli 300 kuvaa (värillisiä, mustavalkoisia ja piirroksia) kovakantinen

Tähän kirjaan on koottu ufohavainto-kertomuksia lähinnä Pudasjärveltä sadan vuoden ajalta ja mukana myös runsaasti valokuvia vuosilta 1969-72. Kirja on myös Atte Särkelän elämänkertakirja.

 

Tilaus

Portilla
Miia Kontro
220 s.
(32 €) Tarjous 28 €

Portilla sisältää 22 kertomusta suomalaisten kuolemanrajakokemuksista. Kokemuksen läpikäyneet ihmiset kertovat matkasta tuonpuoleiseen ja pohtivat, miksi se tapahtui juuri heille, millaista se oli ja mitä siitä seurasi.

Tilaus

Salainen ovi menestykseen
Florence Scovel Shinn
171 s.
20 €

Kaikkien vetovoiman lakia käsittelevien kirjojen äiti.

”Menestys kuuluu kaikille”, kirjoitti Florence jo 1900-luvun alun New Yorkissa. Tämä henkisen elämän klassikko paljastaa, miten kuka tahansa voi löytää sisältään salaisen oven menestykseen. Kirjailija näyttää lukijalle, miten hengen lait toimivat käytännössä.

Tilaus

Santiagon Camino - Tie henkiseen kotiin
Helienda Toivio
202 s. (sis. 4 värikuvitusta)
29 €

Helienda Toivio on Santiago de Compostelan pyhiinvaeltaja, joka on seurannut johdatusta Pohjois-Espanjaan, ja saanut sieltä arvokkaan vastauksen. Tätä vastausta, rakkauden olotilaa, jumalallista rakkautta, hän on jakamassa maailmalle. Taustalla on oma valaistumiskokemus sekä ymmärrys siitä, mitä rakkauden olotila tarkoittaa maan päälle jokapäiväiseen elämään tuotuna.
 

Tilaus

Mihail Jertakin uskomaton elämä
Kalevi Karmitsa
163 s.
20 €

Mihail Jertakin uskomaton elämä kertoo hämmästyttävästä hypnoositutkimuksesta, jossa nuori, suomalainen nainen palasi ajassa 1800-luvun alkuun ja kertoi 20 tuntia vähävenäläisen kasakan elämästä.
Venäjän kieltä osaamaton nainen pystyi hypnoosissa puhumaan venäjää, myös monia harvinaisia kasakkaelämän erikoissanoja, jotka vasta viimeaikainen tutkimus on paljastanut paikkansapitäviksi.

 

Tilaus

Suomen luonnon lääkekasvit
Sinikka Piippo
207 s.
26 €

Luonnosta apu moneen vaivaan. 
Puna-apila, pihlaja, maitohorsma ja litulaukka - uppoudu kasvilääkinnän saloihin! 
Suomen luonnon lääkekasvit -kirja esittelee Suomen luonnon 50 keskeisintä ja tärkeintä lääkekasvia, kertoo kuinka ne vaikuttavat ja opastaa niiden turvalliseen käyttöön. 
Suomen luonnon lääkekasvit -kirjaan valittujen kasvien käyttö perustuu pitkään perinteeseen ja viime vuosina saatuihin tutkimustuloksiin.

Sinikka Piipon muut kasvikirjat
 

Tilaus

Enkelten valtakunnat - Tie luonnonhenkien ja enkeleiden yhteyteen
Matti Kuusela
215 s.
25 €

Enkelten valtakunnat sisältää kokonaan uudistettuna Rudolf Steinerin Suomessa 1912 pitämän ainutlaatuisen, koko aurinkokuntamme henkisistä olennoista ja enkelikunnista kertovan esitelmäsarjan. Teos kuvaa sitä suurta innostusta, jolla Steinerin henkiset opetukset otettiin vastaan myös hänen julkisissa esitelmissään, esoteerisilla tunneilla, venäläisille kuulijoille pidetyssä puheessa sekä julkisissa esitelmissä.

Tilaus

Erkki Lehtiranta
275 s.
Hinta 30 e

Löydä omat menestyskoodisi tähtien viisauden avulla. Erkki Lehtirannan astrologinen avaruusluotain tutkii ihmisen ja kosmoksen suhdetta, ajan vaihtuvia laatuja ja henkisiä kasvupisteitämme. Kirjasta löydät tunnetun ammattiastrologin vuosikymmenten työn hedelmiä – valmiiksi poimittuina.

Tilaus

Arkkienkeli Mikael – Rakastavaa ohjausta elämään ja henkiseen kasvuun
Merja Sankelo
192 s.
30 €

Arkkienkeli Mikael auttaa, ohjaa ja suojelee jokaista ihmistä, jos sitä häneltä ensin pyydetään. Hän on erityisen läheinen maanpäällä oleville valon lähettiläille, jotka toteuttavat elämäntehtäväänsä. Tämä kirja kertoo arkkienkeli Mikaelista ja vuorovaikutuksesta hänen kanssaan.

Tilaus

Hyvä tietää
Geshe Rabten
90 s.
12 €

Kun eheyttäviä henkisiä tekijöitä ilmaantuu, on tiedostettava ja vahvistettava niiden edut.
Tiibetiläinen opettaja ja meditaatiomestari Geshe Rabten oli syntynyt vuonna 1921 Itä-Tiibetissä. Kahdenkymmenen vuoden ajan hän opiskeli keskittyneesti ja meditoi Seran luostariyliopistossa ja valmistuessaan sai korkeimman arvon Lharampa Geshe. Pian H.P. Dalai Lama kutsui hänet filosofiseksi avustajakseen.
 

Tilaus

Tarinoita rakkaudesta
Katrina Berg
139 s.
Tarjous 15 €

Millaista olisi saada rakastaa, millaista olisi antaa ja täyttyä rakkaudesta kokonaan?
Yllätykselliset ja lämminhenkiset tarinat punovat yhteen hauskan ja koskettavan kokonaisuuden. Tapahtumat ja käänteet ovat elämänmakuisia, arkisiakin, mutta samalla täynnä satumaista taikaa.

Tilaus

Peli nimeltä elämä
Marjut Moisala
139 s.
22 € 

Ajattelen siis olen? Mikä älytön lausahdus filosofin suusta. Ajatteleminen on kaukana olemisesta. Itse asiassa se on olemisen vastakohta. Jos olet, olet sitä suoraan. Elät suoraan ilman turhia mutkia, joita ajatus luo. Ajatus on aikaa. Ajattelu vaatii aikaa. Mitä sinä vaadit? Sinä olet Henki. Olet ajan ja paikan ja ajattelun tuolla puolen.

Marjut Moisalan muut kirjat

Tilaus

Kaiken teoria – Valaistunut näkökulma
Jed McKenna
176 s.
30 €

Oletko koskaan tullut kysyneeksi itseltäsi, mitä voit todella tietää, mistä voit todella olla varma? Se saattaa olla elämäsi tärkein kysymys ja sysätä sinut matkalle kohti kaikkien olettamusten ja uskomusten näkemistä. Kun kaikki valheellinen katoaa, mitä jää jäljelle?

 

Tilaus

Sielunkumppani – pokkari
Ruediger Schache
304 s.
12 € 

Suhteessa mikään ei tapahdu sattumalta. Valitsemasi elämänkumppani on osa elämänsuunnitelmaasi. Mitä hän sanoo tai ei sano, mitä hän ajattelee tai tuntee, miten hän käyttäytyy – tämä kaikki heijastaa peilin tavoin niitä kätkettyjä voimia, jotka johdattavat teidän kumppanuuttanne ja elämäänne.
Bestsellerkirjailija Ruediger Schache paljastaa kirjassaan sielunkumppaneiden seitsemän peilisalaisuutta. Ne eivät johda pelkästään onnelliseen parisuhteeseen, vaan myös henkilökohtaiseen vapautumiseen ja sisäiseen kasvuun.

Tilaus

Kalevala ja Egypti
Sigurd Wettenhovi-Aspa
155 s.
(ovh 30 €) Tarjous 15 €

Korupainos, kirjanmerkkinauhalla

Kun nyt kaikilla Egyptin suurilla jumalilla, ja juuri kaikkein vanhimmilla, on suomalaiset nimet tai ainakin sellaiset nimitykset, jotka voidaan selittää yksinomaan valtasuomen avulla, olisi toki perin merkillistä, elleivät egyptiläiset luonnonvertauskuvat ilmenisi myös Kalevalan suomalaisissa taruissa.

 

Tilaus

Uskalla parantua
Karita Aaltonen
178 s.
29 €

- Uskomaton tositarina toivosta ja mielen voimasta. Tamperelainen joogaopettaja, hyvinvointivalmentaja ja juontaja Karita Aaltonen voitti erittäin vakavan 4. asteen aivosyövän, jonka paranemisennuste on nolla. Nyt hän on täysin terve ja auttaa muita syöpäpotilaita. Kirjassaan Karita kertoo oman tarinansa ja avaa työkaluja, joiden hän koki auttavan paranemisessa, ja mitä sairaus hänelle lopulta opetti.

Tilaus

Lempeän elämän käsikirja säätäjille
- Anna rakkauden ohjata

Leena Siitonen
214 s.
(26 €) Tarjous 15 €

Suositun bloggaajan ja henkisen valmentajan Leena Siitosen lämmin ja huumorintajuinen Lempeän elämän käsikirja säätäjille on tarkoitettu kaikille meille suorittajille, säätäjille, stressaantuneille, täydellisyydentavoittelijoille, itsensä vähättelijöille, muiden miellyttäjille ja aidon itsensä hukanneille, jotka vaativat itseltään vähän liikaakin ja kokevat riittämättömyyttä.

Tilaus

Kuoleman salaisuudet
- Seitsemän opetusta henkimaailmasta

Dannion Brinkey & Kathryn Brinkley
174 s.
26 €

Vuonna 1975 Dannion Brinkley kuoli salamaniskuun. Kun hän 28 tuntia myöhemmin heräsi ruumishuoneelta, kaikki oli muuttunut. Kuolemanrajakokemuksensa aikana Brinkley kulki valotunnelin läpi. Toisella puolen hän sai arvokkaita opetuksia henkisyydestä, ja kun hän palasi takaisin, hän oli kokenut hengellisen jälleensyntymän.

Tilaus

Käytännön meditointi
- Arjen harjoittaminen

Geshe Rabten
73 s.
12 e

Meditoinnin tarvetta painotetaan hyvin paljon buddhalaisissa opinnoissa ja harjoitamisessa. Suosittu mindfulness-meditointi juontaakin juurensa buddhalaiseen harjoittamiseen. Usein meditaation harjoittamisella ei näytä olevan yhteyttä jokapäiväisen elämän huoliin. Näin ei tarvitse olla.

Tilaus

Tiibetiläisen munkin elämä
Geshe Rabten
239 s. 
20 e

Aikamme merkittävän tiibetiläisen mestarin ainutlaatuinen elämänkerta. Se ei ainoastaan anna harvinaisen näkemyksen tiibetiläisten munkkien opiskeluun ja luostarielämään. ”Sen inspiraation lisäksi, jonka Geshe Rabtenin elämä on luova, se näyttää myös monelle länsimaalaiselle lukijalle, että dharman opiskelu ja harjoittaminen on hidas prosessi, vaatien paljon kärsivällisyyttä.

Tilaus

Ison järkytyksen jälkeen
J.G. Braco
130 s.
18 €

Erikoisuus!

Bracon suomenvierailulle painettu teos.

Tilaus

Reiki - Eheäksi ihmiseksi
Marko Karilahti
176 s.
28 €

Reiki – Eheäksi ihmiseksi on täysin uudenlainen reikiä käsittelevä kirja. Reikijärjestelmä on paljon enemmän kuin pelkkä energiahoitomuoto. Se on itsensä kohtaamisen menetelmä ja eheytymisen väline. Kirjassa palataan reikin alkujuurille.

Tilaus

Viidennen asteen yhteyksiä - Suomalaisia kertomuksia humanoidikohtaamisista
Pauli Liikala
210 s.
25 €

Olen haastatellut lähes 40 suomalaista henkilöä, joilla on kokemuksia ufojen ja humanoidien kohtaamisista. Voit lukea kirjastani todella mielenkiintoisia kertomuksia tapaamisista humanoidien kanssa.

Tilaus

Todellinen rikkaus - Opas kaiken saamiseen
Yehuda Berg
166 s.
21 €

Tämän kirjan sisältämät strategiat on tarkoitettu henkisen rikkauden saavuttamiseen elämässä. Kaikkein sisimmässään, syvällä kromosomiensa kaukaisimmissa kolkissa, ihmiset eivät oikeasti hae menestystä. He hakevat täyttymystä. Tarkoitan tällä syvää, todellista täyttymystä: ylitsevuotavaa iloa, tyytyväisyyttä, hyvinvointia ja tunnetta siitä, että on ansainnut kaiken saamansa.

Tilaus

Asioita jotka huomaa vasta kun hidastaa
Haemin Sunim
197 s.
26 €

Miten tavoittaa mielenrauha kiireen keskellä?
Maailma on nopea liikkeissään, mutta se ei tarkoita että meidänkin pitäisi olla. Mindfulness-bestsellerissään Haemin Sunim tarjoaa tienviittoja kohti rauhallista mieltä ja tasapainoa maailmassa, joka päivittäin asettaa meille kohtuuttomia vaatimuksia.
 

Tilaus

Eestiläinen parantaja ja näkijä Lille Lindmäe
kertoo, kuinka valaisemme itse tiemme
kultaiselle aikakaudelle. Kirja sisältää kanavointiryhmän kautta saatuja konkreettisia opetuksia ja ohjausta, jotka liittyvät nykyisen siirtymäkauden tapahtumiin.

Tilaus

Enkelten kosketus
Lorna Byrne
302 s
32 €

Jokaisella on suojelusenkeli

Uusi kirja on jatko-osa suuren menestyksen saaneelle omaelämäkerralliselle Enkeleitä hiuksissani -teokselle. Lorna palaa nuoruuteensa Irlantiin ja kertoo, kuinka enkelit ovat auttaneet ja johdattaneet häntä. Lorna paljastaa ensi kertaa, miten kuolleiden rakkaittemme sielut voivat palata taivaasta avuksemme ja oppaaksemme.

Tilaus

Suuri suomalainen kummituskirja
Ojanen Eero
240 s. - pokkari
11 €

Ihmisiä ovat aina kiinnostaneet tarinat toisesta todellisuudesta, näkymättömästä maailmasta, jonka asukkaat joskus vierailevat keskuudessamme. Yliluonnolliset ilmiöt ja kummitukset elävät edelleen vahvasti suomalaisessa kertomusperinteessä. Kirjailija Eero Ojanen on koonnut hyytävimmistä suomalaisista kummitustarinoista kiehtovan kirjan.

 

Tilaus

Puutarhaponi Rimmruu - Luomakunnan vaalit
Petra Hintikainen, Piia Hintikainen
149 s.
25 €

Mikä on luomakunta? Millainen maailma olisi, jos eläimet saisivat päättää asioista? Onko kasveilla kerrottavaa? Juuristossa pääsiäislomaa viettävä Viola löytää isopappansa vanhasta kirjasta sanan luomakunta. Kun Violalle selviää mitä luomakunta tarkoittaa, hän haluaa antaa eläimille äänen. Pian Juuristossa järjestetäänkin vaalit, joissa ehdokkaina ovat puutarhan ja ikimetsän asukkaat.

Tilaus

   

2000 vuotta sitten
Francisco Cândido Xavierin välittämänä (Henki)
444 s.
25 €

Kristikunnan toisen vuosisadan historiallisia tapahtumia. Tässä Francisco Xavierin meediokyvyn välityksellä kirjoitetussa teoksessa Emmanuel (Henki) kuvaa yhtä aikaisempaa ruumiillista elämäänsä. Kirjan mielenkiintoiset tapahtumat sijoittuvat ensimmäisen vuosisadan alkukristittyjen aikaan, jolloin Jeesus toi ihmiskunnalle Evankeliuminsa opetukset.

 

Tilaus

50 vuotta myöhemmin
Francisco Cândido Xavierin välitt. (Henki)
329 s.
25 €

Kristikunnan toisen vuosisadan historiallisia tapahtumia. Eräänä aamuna vuonna 131 jKr. joukko jänteviä orjia tunkeutuu Smyrnan torilla parveilevien ihmisjoukkojen läpi kantaen aikakauden maun mukaisesti koristeltua kantotuolia. Sitä seuraa jalkaisin noin 45 vuoden ikäinen mies...

Katso kaikki Chico Xavier -teokset

Tilaus

Luontaisesti gluteenittomat reseptit
Kirsi Lohtaja
82 s.
27 e

Jokainen resepti on maidoton, soijaton, maissiton ja luontaisesti gluteeniton, eli yhtä aikaa vehnätön, ohraton ja rukiiton, samoin kuin kauraton, tattariton, amarantiton, seesamiton, keltuaiseton ja leivinaineeton. Huolimatta käytettävien raaka-aineiden rajallisuudesta on lopputulos silti maukasta.
 

Tilaus

Keitä Me olemme?
toim. Tapani Koivula, Juha Pennala, Riitta Wahlström
304 s.
25 e 
*PAINOS LOPUSSA*

Teoksen 13 tarinaa piirtää kukin omalla persoonallisella tavallaan kuvaa siitä, keitä me todella ihmisinä ja henkinä olemme. Saamme huomata olevamme jotain paljon enemmän - ja pystyvämme paljon enempään. Kirjoittajat kuvaavat matkaa sielunsa syvyyksiin kanavoitujen tekstien innoittamina. 

Katso kaikki Koivulan kirjat
 

Tilaus

Mysteereistä sydämen viisauteen rohkaisee ajattelun vapauteen ja auttaa henkisen kehityksen haasteissa ja karikoissa. Kirjassa käsitellään tietoisuutta, egon ja sielun suhdetta, erottelukykyä ja auktoriteettien asemaa. Siinä tarkastellaan meditaatiota nykyaikaisesta, vapaasta näkökulmasta ja ohjataan käyttämään sitä henkisenä työkaluna.

 


Tilaus

Megaliittikivien arvoitus
Jukka Nieminen
125 s.
22 e

Vuoden rajatietokirja yleisöäänestyksen voittaja!

Niemisen uusimmassa kirjassa perehdytään metsän megaliitteihin, tiettyihin eläin- tai ihmishahmoja muistuttaviin kiviin, jotka sijaitsevat korkealla maastossa tai muinaisten rantaviivojen kohdilla. Nieminen väittää vahvasti, että kyseiset kivet olisivat muinaiskulttuurin jäänteitä.

Katso kaikki Niemisen kirjat

Tilaus

Kvanttifysiikasta energiahoitoihin - Fyysikon matka mieleen ja paranemiseen
Johanna Blomqvist
250 s.
28 €

Mitä energiahoidoissa välitettävä energia oikein on? Tehoavatko energiahoidot, ja jos tehoavat, niin mihin? Mitä tiede sanoo energiahoidoista? Minkälaisia tutkimuksia energiahoidoista on tehty? Näihin kysymyksiin fysiikasta väitellyt tohtori Johanna Blomqvist halusi löytää vastaukset tutustuttuaan energiahoitamiseen.

Tilaus

Pyhä Ihminen
- ANKH avain ylösnousemukseen

Marjut Moisala
121 s.
20 €

Tämä teos on tullut jatkamaan Amenhotep - Valkoisen Lootuksen Laulu - kirjassa kuvattua vihkimysten tietä ja on kirjoituettu yhdessä inspiroituneessa tilassa Armon Mestarin Aketatonin kanssa. Opit mitä Siriuksen aurinkovihkimyksissä tapahtuu sekä saat tietoa Merkaba - valokehosta sekä sen korkeimmista muodoista ja moniulotteisesta DNA:stasi.

Katso kaikki Moisalan kirjat
 

Tilaus

Arkkienkelien opas ylösnousemukseen
Diana Cooper ja Tim Whild
279 s.
29 e 

Rakastettu enkeliopettaja, Diana Cooper, on kirjoittanut yhdessä ylösnousemusasiantuntija Tim Whildin kanssa arkkienkeli Metatronin opastuksella selkeän oppaan jokaiselle, joka haluaa kohottaa maapallon uusien ja entistä korkeampien energiavärähtelyjen myötä oman värähtelytasonsa viidenteen ulottuvuuteen.
 

Tilaus

Genesis - Ihmeet ja ennustukset spiritismin mukaan
Allan Kardec
430 s.
25 € 

Tämä kirja on yksi viidestä spiritistisen oppijärjestelmän perusteoksesta. Se käsittelee teemoja, joita uskonto on pitänyt kiistattomina sielun kuolemattomuuden valossa, yhdistäen kristillisen ajattelun ja tieteelliset havainnot.

 

Tilaus

Uforaportti 22-23
toim. Anna K. Greus & Jaakko Närvä
237 s.
32 €

Kirjoittajina mm. Anna K. Greus, Jaakko Närvä, Sanna Saarinen, Heikki Kulju, Olli Pajula, Hannamari Mäkelä, Anni Salminen, Kirsi Hänninen, Tapani Koivula.
Teemoina mm. Ufot, tieteen rajaseudun kesyttämättömät taivaanhaltijat;
Ufohavainnot; Kontakteja ja parailmiöitä; Ufologian ulottuvuuksia; Ufoja kukkeammin ja historiallisemmin; Tiennäyttäjä.

Katso lisää UFO-kirjallisuutta

Tilaus

Anasta
Vladimir Megre
280 s.
25 e

Anasta, ”Venäjän soivat seetripuut”
-kirjasarjan 10. kirja on huikaisevan upea päätös kirjoille, jotka ovat elähdyttäneet ja innostaneet tuhansia ihmisiä eri puolilla maailmaa. Se on ylistyslaulu ihmisen ajatuksen ja sydämen voimalle, joka kykenee siirtämään vuoria.

Muita Megren kirjoja

Tilaus

Karamellikuninkaat ja unien valtakunta
Tuula Pelttari
270 s.
29 e

Pirkkalaiskirjailija Tuula Pelttarin neljäs romaani Karamellikuninkaat ja unien valtakunnat on juuri ilmestynyt. 15-vuotiaana aloitettu käsikirjoitus jatkaa kirjailijan esikoisteoksen, Anuba, jumalten tytär (1981), teemaa. Pelttarin elämän johtotähtenä on ollut lapsuudesta lähtien muinainen Egypti ja myöhemmin myös Maya-kulttuuri.

Tilaus

Sielun taival – Opastavat kortit
James Van Praagh
Kirja + 44 korttia
38 e

Sielun taival –pakan mukana tulevan opaskirjan avulla opit, kuinka tehdä ”sielujako” ja kuinka jokaisen kortin nostamisen kautta korkein minäsi tuo sinulle sielunviisautta ja opastusta. James Van Praagh ammentaa 30-vuotista kokemustaan hengen kanssa kommunikoinnista ja konsultoinnista.

Tilaus

Anna - Magdalenejen Ääni
Claire Heartsong ja Catherine Ann Clemett
398 s.
32 e

Erikoislaatuinen nainen, joka synnytti henkisen linjan, joka jatkuvasti auttaa ihmiskuntaa tänä päivänä. Anna – Marian äiti ja Jeesuksen isoäiti – kertoo vuosistaan eteläisessä Ranskassa ja Britanniassa.

 

Tilaus

Anna – Jeesuksen Isoäiti
Claire Heartsong (suom. Marketta Mylläri)
365 s.
33 e  
*UUSI PAINOS*

Anna – erikoislaatuinen nainen, joka synnytti henkisen linjan, joka muutti maailman!
Annan vakuuttava sanoma siitä, että feminiinisen prinsiipin tuominen jokapäiväiseen henkiseen elämääsi toteuttaa ”vihkimyspolkusi” tämän päivän opetuslapsena.
 

Tilaus

Yhteydessä Jumalan henkimaailman kanssa
- sen lait ja tarkoitus

Johannes Greber
490 s.
20 e

Tämä teos antaa siitä uskonnosta, joka käy spiritualismin nimellä, selvemmän selostuksen kuin mikään muu kirja. Se on, niinkuin tekijä itsekin sanoo, korkean hengen sanelema ihmisille opetukseksi ja opastukseksi Jumalan luo.
 

Tilaus

Käytännön henkisyyden taito
Elizabeth Clare Prophet ja Patricia R. Spadaro
111 s.
15 e

Tämän käytännöllisen ja oivaltavan oppaan tarjoamien ohjeiden avulla voit pysyä virittäytyneenä henkeen arkisen touhun ja kiireen keskellä. Opit miten kuunnella omantunnon ääntä sisimmässäsi ja kuinka elää nykyhetkessä.

Lisää Prophetin kirjoja

Tilaus

Astrological Oracle Cards
Taiteilija Antonella Castelli
22 korttia (88x125mm) + engl.kirja 192 s.
(ovh 22 e) Tarjous 18 e

Astrological Oracle on enemmän kuin ennustuskortit ja enemmän kuin inspiroivat kortit. Ne piirtävät yllemme tähdet auttamaan jokapäiväisessä elämässä. Art Nouveau -tyyliset kortit opastavat sinut tunteen ja intuition avulla oikealle polulle.

Katso lisää ennustuskortteja
 

Tilaus

 

Terveysmeedio auttaa
Anthony William
336 s.
29 € 

 

Kansainvälisesti tunnettu terveysmeedio Anthony William kertoo, kuinka jokainen voi parantaa omaa terveyttään! Anthony William kykenee diagnosoimaan ällistyttävän yksityiskohtaisesti ihmisten sairauksia. Nyt hän antaa selkeitä neuvoja, joilla meistä jokainen voi elää terveemmin.

Tilaus

       
JUHANI SENNEN KIRJOJA
 

Tarja Senne – toinen jalka taivaassa
Juhani Senne
168 s.
27 € 

Juhani Senne on kirjassaan Tarja Senne – toinen jalka taivaassa ikuistanut kahden ainutlaatuisen ihmisen rakkaustarinan, lahjakkaan taiteilijan elämänkerran ja ylistyslaulun universumin mystiselle kauneudelle. Lukijansa monella tasolla haastava kirja on myös upea kuvataideteos ja esittelee laajasti Tarja Sennen taiteellista tuotantoa.

 

Runolintu
Juhani Senne
Kovakantinen, A4 koko.
25 €

Juhani Sennen runokokoelma Runolintu kertoo miehen matkan syntymän hetkestä universumin äärettömyyksiin ja rakkauden kosketuksen äidin rinnoilta parisielun kanssa jaettuun ikuisuuden syleilyyn.
Elämä kulkee runolinnun siivin aamusta iltaan, keväästä talveen ja lapsuudesta kuoleman porteille - ajasta ikuisuuteen.

Vesilinnun arvoitus ja kosminen rakkaus
Juhani Senne
272 s.
nid.15 € / sid.25 €

Kirja käsittelee kolmea aihealuetta: Ensimmäisenä tulee rikostarina, jonka juoni kulkee läpi koko kirjan. Tähän nivoutuu alusta alkaen kahden nuoren kiihkeä rakkaus. Kolmas alue on henkisyyteen liittyvä. Kaikki nämä aiheet lomittuvat toisiinsa monenlaisine sivuhaaroineen.

Vesilintu ja ikuinen rakkaus
Juhani Senne
181 s.
25 €

Juhani Sennen rakkausdekkarin kaivattu jatko-osa vie lukijansa
yhä syvemmälle universumin salaisuuksiin samalla, kun jännittävä salapoliisityö selvänäköisin apukeinoin luo rungon uudelle, mukaansa tempaavalle seikkailutarinalle.

       
 

ERKKI LEHTIRANNAN KIRJOJA
 

Todellisuuden lukutaito - Vinkkejä valaistumisen varalta
Erkki Lehtiranta
286 s.
30 e

Kirja perehtyy olemassaolon ydinkysymyksiin ja on tutkimusmatka todellisuuden lukutaitoon universalismin näkökulmasta. Turbulentti aikamme haastaa meidät pohtimaan uusilla, raikkailla ja dogmittomilla tavoilla maailmankuvaamme ja suhdettamme todellisuuteen.
 
Astrologia ja Henkinen Tie - Pyhiinvaellus tähtien valossa
Erkki Lehtiranta
295 s. 
30 e

"Suhteemme Jumalaan näkyy suhteessamme lähimmäisiimme! Muiden auttaminen ja palveleminen siirtää huomion keskipisteen pois omasta navastamme." "On tärkeää palvella ilolla, saada käyttöön ilon energia! Ilon avulla on mahdollista voittaa vanhan kaavan mukainen kärsimyksen kautta kasvaminen, joka kuuluu menneisyyden energioihin." "...Voimme tehdä elämästämme ikään kuin kauniin pitkän laulun, jonka kantavana energiana on rakastava palveleminen ja kertosäkeenä jumalallinen ilo. Henkinen Tie voi näin ollen olla myös ilon tie."

Aurinkokunnan historia ja salatut mysteerit - Mestari Hilarionin viisautta 5
Fred Rubenfeld 
Suom. Erkki Lehtiranta & Leena Niemelä
249 s.
23 e

Fred Rubenfeld on amerikkalainen värähtelylääkinnän asiantuntija, jonka Pegasus Products on värähtelyuutteiden keskeisiä valmistajia maailmassa. Hän toimii myös kouluttajana.

Kirja on viides osa kirjasarjassa, joka sisältää Mestari Hilarionin viisautta. Mestari Hilarion on viidennen säteen suuri Mestari eli Chohan, joka kanavoi tämän jumalallisen säteen energioita planeetallemme. Viides, smaragdinvihreä, säde on konkreettisen tiedon, tieteen ja henkisen tutkimuksen säde.

 

Musiikin korkeammat oktaavit
Erkki Lehtiranta
215 s.
19 e

Musiikki merkitsee eri asioita eri ihmisille. Joillekin se on vain "soivaa seinätapettia", kiireisen elämän levotonta taustakohinaa. Joillekin musiikki
on elämän suola ja sokeri, toisille taas äänten leikkiä aineen maailman ja henkisen todellisuuden kosketuspinnalla. Joka tapauksessa musiikki kantaa edelleen mukanaan monia mysteereitä. Miksi aineettomin taidemuoto voi
koskettaa meitä niin syvästi, ehkä syvemmin kuin mikään muu taiteenala. Missä ja miten ääni muuttuu musiikiksi? Mikä on musiikin ydin, sen todellinen olemassaolomuoto nuottien takana?

Musiikki, henkisyys ja hyvinvointi – Kuinka musiikki voi muuttaa elämääsi
Erkki Lehtiranta
324 s.
26 e

Musiikki on aineettomin taidemuoto, mutta niin paljon muutakin. Tutkimus on osoittanut sen moninaiset vaikutukset hyvinvointiimme. Hengen kohottajana ja tietoisuutemme avartajana musiikki on suoraviivainen ja tehokas. Se voi muutamassa minuutissa saada aikaan saman kuin pitkäkestoinen mietiskelypraktiikka.
 

Suomen luonnon valkoista magiaa
Erkki Lehtiranta & Leena Niemelä
243 s. 
25 e

Kirjan sisältö on jaettu Kiitoksiin, Hilarionin esipuheeseen, Kirjan lähtökohtiin, Värähtelylääkintään. Kolmannessa osassa on luetteloitu 50 suomalaista kukkauutetta vaikutuksineen – monia kukista pidetään jopa haitallisina rikkaruohoina, jotka pyritään kitkemään pois.

Universaalit lainalaisuudet ja henkinen kehitys
Erkki Lehtiranta
256 s.
25 e

Tämä on kirja kaikille niille, jotka ovat ikinä halunneet syvemmin ymmärtää tätä suurta kaikkeutta henkisin silmin ja myös opetella rakentavasti käyttämään kaikkia näitä lainalaisuuksia, lisätäkseen yleistä hyvinvointia ja rakkautta niin omassa elämässään kuin koko maailmankaikkeudessa. Yhtälailla kuin tämä teos kertoo universaaleista laeista, se kertoo myös voimasta, jota on meissä kaikissa, ja kuinka tuota voimaa me elämässämme toteutamme aivan jokaisena hetkenä.

Astrologiset syklit ja elämänhallinta - Elämän tähtihetket syklien valossa Erkki Lehtiranta & Sven Stenberg
237 s.
27 e

Kahden ammattiastrologin ja elämän oppineen kirjauutuus on odotettu ja toivottu kutsuvieras astrologian harrastajien keskuudessa. Mutta kuten kirjassa sanotaankin, kirja ei ole tarkoitettu ainoastaan astrologian harrastajille vaan kaikille, jotka ovat kiinnostuneita planetaaristen syklien luonteesta ja niiden merkityksestä ihmiselämässä. Kirjan sanoma on erittäin selkeästi kerrottu ja hyvin perusteltu ja se antaa kipinän oman elämän tutkimiseen planetaaristen aikasyklien valossa.

     

Tien päällä ja taivaan alla – kirjoituksia etsijän polulta
Erkki Lehtiranta 
n. 450 s. 
30 e 

*LOPUSSA*

Erkki Lehtirannan teos on kokoelma kirjoituksia henkijän etsijän taipaleelta. Useimmat kirjoitukset on julkaistu lehdissä ja yhdessä ne muodostavat kiinnostavan matkan henkiseen tarkoitukseen sekä myös maailman eri kolkkiin.

     
 

 

     

MARJUT MOISALAN KIRJOJA
 

Tämä teos on tullut jatkamaan Amenhotep - Valkoisen Lootuksen Laulu - kirjassa kuvattua vihkimysten tietä ja on kirjoituettu yhdessä inspiroituneessa tilassa Armon Mestarin Aketatonin kanssa. Opit mitä Siriuksen aurinkovihkimyksissä tapahtuu sekä saat tietoa Merkaba - valokehosta sekä sen korkeimmista muodoista ja moniulotteisesta DNA:stasi.

Samsara on Nirvana
Marjut Moisala
204 s.
(22 e)
Nyt 10 e

Samsara on Nirvana -kirja kuljettaa Sinut Himalajan huipuilta Pariisin sykkivään sydämeen valastaan luopuneen munkin ja kabareetytön rakkaustarinan myötä. Samsaran pyörä pyörii kuin tuulimyllyn siivet Mouling Rougen katolla heittäen sieluja kokemaan maailmailmiön makeita, mutta ohimeneviä nautintoja punaisten lyhtyjen kaduilla.

 

Isäni Taivas, Äitini Maa
Marjut Moisala
267 s.
21 e

Katsoo Kauas on intiaaninainen, jonka elämä särkyy hetkessä nuoruuden traagisten tapahtumien myötä. Elämän uni kutoo raskaita kuvioitaan, mutta jokainen askel on tärkeä nuoren naisen kulkiessa kohden omaa todellista voimaansa ja rooliaan kansansa tietäjänä, naisena, joka nimensä mukaan omaa kyvyn katsoa kauas.

 

Pelosta rakkauteen
Marjut Moisala
152 s.
21 e

On aika astua pelosta rakkauteen. Ajasta ikuiseen nykyhetkeen. Egosta sydämen ohjaukseen. On vain kaksi ääntä joita voit seurata. Toinen puhuu pelon äänellä, toinen on Pyhän Henkesi ääni, Rakkaus. Lähde Sinäkin Marjutin ja Adamonin opastamana löytöretkelle omaan Pyhään Sydämeesi.

Muinaiset
Marjut Moisala
21 e

Muinaisten myötä hyppäät aikakoneeseen kulkemaan Mayapoluille Tikatalin pyramidien varjoihin ja kirkkaaseen Isä Auringon loisteeseen.

Adamonin aika – kaikkien unien loppu
Marjut Moisala 
131 s. 
23 e 

Atlantiksen perintö -kirjan tekijän uutuuskirjassa Henkiopas Adamon puhuu egoa armahtamatta suoraan meissä olevalle hengelle. Adamonin aiheina ovat rakkaus, vapaus ja todellisen itsen löytäminen.

 

Amenhotep – Valkoisen lootuksen laulu
Marjut Moisala 
149 s. 
20 e

Moisalan kautta tapasin minullekin ja monelle muulle lukijalle tutun hahmon historiasta: farao Ekhnatonin ja hänen opetuksensa. Millaista on elää ykseydessä ja yksilönä yhtä aikaa, olemista ja ei-olemista. Ajaton aika,
paikaton paikka, sydämen pyhyys.

Jumalattaren paluu
Marjut Moisala
156 s. pehmeäkantinen
21 e 

Uinuttuaan vuosisatoja Pyhä Äiti eli Jumalatar on palaamassa, oletko valmis? Pelko ohjaa vielä askeltemme kulkua menemisen ja tulemisen valtateillä, mutta nyt Jumalattaren palatessa huomaat kuinka Jumalatar ja Jumala sinussa yhtyvät kadoten toisiinsa ja samalla yhtyvät kaikki vastakohtaparit, joita mielesi on koskaan keksinyt muodostaa.

     

Näkijän silmin
Marjut Moisala
186 s.
26 € 

Miltä tuntuisi katsella elämää näkijän silmin? Tämän kirjan myötä se on mahdollista. Marjut vie sinut seikkailuun nimeltä elämä ja pian voit todeta, että todellisuus on kuin onkin tarua ihmeellisempää! Teos tutustuttaa sinut Marjutin avaruusyhteyksiin ja henkioppaisiin lapsuudesta lähtien.

 

     
 

 

     

JUKKA NIEMISEN KIRJOJA
 


Vuoden rajatietokirja yleisöäänestyksen voittaja!

 

Megaliittikivien arvoitus
Jukka Nieminen
125 s.
22 e

Niemisen uusimmassa kirjassa perehdytään metsän megaliitteihin, tiettyihin eläin- tai ihmishahmoja muistuttaviin kiviin, jotka sijaitsevat korkealla maastossa tai muinaisten rantaviivojen kohdilla. Nieminen väittää vahvasti, että kyseiset kivet olisivat muinaiskulttuurin jäänteitä.
 

Vaiettu muinaisuus
Jukka Nieminen 
206 s. 
30 e

Läpikattava teos maamme muinaishistoriasta, joka ei jätä lukijaansa kylmäksi. Kirja kritisoi monia vallitsevia näkemyksiä. Se kyseenalaistaa niin jääkauden kuin Suomeen tehdyt ristiretketkin, mutta esittelee myös entuudestaan tuntemattomia kokonaisia muinaismuistotyyppejä.

Cibolan seitsemän kaupunkia
Jukka Nieminen
108 s. 
14 e

Teoria Amerikan eristyneisyydestä on hylätty Atlantin toisella puolen aikaa sitten, ja nyt on tullut aika korjata tässä asiassa myös suomalaisten yleissivistystä.

Geomantia
Jukka Nieminen 
89 s. 
20 e

Miksi muinaismuistot tuntuvat asettuvan samalle suoralle, mitä ovat muinaiskansojen luotisuorat tieverkostot, ja miksi jopa meidänkin kirkkojamme on vielä keskiajalla rakennettu viivasuoraan linjaan toisiinsa nähden?

Tavastia - Muinais-Hämeen kuningaskunta
Jukka Nieminen
104 s. 
20 e

Myyttisen Kainuun kuningaskunnan romahdettua tanskalaishyökkäykseen 700-luvun alussa Suomeen nousi tilalle Tavastia – Muinais-Hämeen kuningaskunta.

Zombievyöhyke
– Suomalaista horroria

Jukka Nieminen
113 s.
5 e

Nooa, Jukkis, Marina ym. kokevat zombiet omassa elämässään, ne verenhimoiset zombiet jotka himoitsevat raakaa ihmislihaa ja saavat muutkin muuttumaan samanlaisiksi puremalla heitä.

 

Alefin salaisuus
Jukka Nieminen
165 s.
15 e

Juutalainen lukumystiikka, Rabbiinien perimätieto kertoo alkukielisessä Vanhassa testamentissa olevia salattuja tietoja. Nämä tiedot vihjaavat konkreettiseen salakirjoitukseen, jonka ovat tunteneet myös Uuden testamentin kirjoittajat.

Salaseurojen aika 1775–1839
Jukka Nieminen
194 s.
22 e

Tekemättä hajanaista vaikutelmaa kirja ulottuu käsittelemään tuoreesti yllättävän monia salatieteiden, historian ja teologiankin erityisalueita. Eräs kirjan kohokohdista on, kun Tampereen 1839 valmistuneen vaakunan esoteeriset salaisuudet avataan.

 

Suomalaisten tuho 10 000 eKr
Jukka Nieminen
144 s.
15 e
*LOPUSSA*

Jokainen meistä näkee ympärilleen vilkaisemalla, jälkiä muinaisesta katastrofista, joka on pilkkonut kallioita, lennättänyt talon kokoisia kiviä ja repinyt maaston riekaleiksi muodostaen harjuja, hiidenkirnuja, pirunpeltoja yms. Tähän saakka nämä on selitetty jääkaudella, mutta nykytiedon valossa jääkausiteoria on ollut lähinnä harhapoluille johtanut tulkintavirhe.

 

Muinaissuomalaisten kadonnut kuningaskunta
Jukka Nieminen
126 s.
25 e
*PAINOS LOPPU*

Vuoden rajatietokirja 2010  yleisöäänestyksen voittaja

Tämä kirja todistaa ympärillämme olevan geometrisen verkoston, jossa kaikki vaikuttaa kaikkeen. Se näyttää meille viivasuoraan asetellut keskiajan kivikirkot, joiden välillä voi maantieteellistä etäisyyttä olla satojakin kilometrejä. Eikä siinä kaikki...

Luomiskoodi
Jukka Nieminen
131 s.

20 e

Varsin tiiviissä muinaiseen kabbalaan perustuvassa paketissa tekijä sukeltaa syvälle antiikin mysteeriokieliin ja niiden avaimiin. Etenkin Raamatun luomiskertomuksen salaisuuksiin. Näitä salaisuuksia avaavat erilaiset koodit, kuten mm. numero-kirjaimiin perustuva gematria, kirjainten paikanvaihtoja käyttävä athbas ja tasavälein koodaava ELS.

Suomen mysteerit
Jukka Nieminen
177 s.
30 e

*PAINOS LOPPU*

Kirja on todellinen syväluotaus pinnanalaiseen Suomeen. Sen kaikkiin kummallisiin arvoituksiin ja outoihin tapahtumiin, joita ei ole kaikkia aiemmin edes tiedostettu. Teos on kymmenvuotisen tutkimustyön tulos. Siinä ei kaihdeta aiheita nykypäivänkään osalta.
 

   

TAPANI KOIVULAN KIRJOJA
 

Keitä Me olemme?
toim. Tapani Koivula, Juha Pennala, Riitta Wahlström
304 s.
25 e

*PAINOS LOPUSSA*

Teoksen 13 tarinaa piirtää kukin omalla persoonallisella tavallaan kuvaa siitä, keitä me todella ihmisinä ja henkinä olemme. Saamme huomata olevamme jotain paljon enemmän - ja pystyvämme paljon enempään. Kirjoittajat kuvaavat matkaa sielunsa syvyyksiin kanavoitujen tekstien innoittamina. 

 

Kilimanjaron lumo - Suomalaisten seikkailuja Itä-Afrikassa, osa 1
Tapani Koivula
268 s.
25 €

"Kilimanjaron lumo" on kirja, joka pohjautuu Tapani Koivulan omakohtaisiin Afrikan kokemuksiin. Mukana on vuosikymmenien aikana koottuja tositapauksia Suomen ja YK:n kehitysyhteistyöstä — suomalaista lähetystyötäkin sivuten. Kehitysprojektien perusongelmana on aina ollut erilaisten kulttuurien ja tavoitteiden yhteentörmäyksessä. Suomi on kuitenkin usein nauttinut hyväntekijän mainetta köyhien kehitysmaiden silmissä.

 

Aamutähti – Unikuvia nykyhetkestä, arjesta ja universumista
Tapani Koivula
189 s.
25 e

Sairastuttuaan Tapani Koivula päätti kirjoittaa romaanin, joka sisältäisi kaiken tärkeän elämästä - ja kuolemasta. Unimatkoillaan hän kohtaa nuotiotulen äärellä vanhan intiaani Morningstarin, joka paljastaa elämän ja universumin salaisuudet. Mukaan nuotiolle ilmestyy myös sielunkumppani, intiaanityttö Ada. 

Kampin enkeli ja salaiset tehtävät
Tapani Koivula
304 s.
29 e

Uusi esoteerinen romaani Tapani Koivulalta! Ilmestyy Hengen ja Tiedon messuilla

Kampin kahvilapöytään istuutuu punatukkainen nainen, joka väittää olevansa enkeli. Hän antaa tehtäviä, joiden tarkoitus on edistää henkistä kehitystä - ja pelastaa planeetta. Koivulan henkinen romaani johdattaa elämän perusasioihin, universumin salaisiin mysteerioihin ja onnellisen elämän avaimiin mukaansa tempaavan juonen siivittämänä.

 

   

Elannon portilla - Kertomus virkamiehen valaistumisesta
Tapani Koivula 
208 s. 
29 e

Rajatiedon piirissä Tapani Koivula on tunnettu ja työstään arvostettu ”ikiliikkuja”, joka osaa suoltaa erehtymättömästi tietoa rajatiedon kysymyksistä ja saanut itsekin kokemuksia niin monesta mielenkiintoisesta asiasta, että harva pystyy siihen. Lukijakunta myös tietää ne muutamat muut osaajat ja tietäjät, joita uudessa kirjassa mainitaan ja hyvässä lykyssä on heihin tutustunutkin.

Kosminen kosketus
Tapani Koivula 
336 s. 
39 e

Tapani Koivulan Kosmisen kosketuksen nimi tulee elämänfilosofisesta näkökulmasta. Koivula tarkoittaa kosmisella kosketuksella henkistä tietoa, joka ilmenee esimerkiksi parapsyykkisinä ja ykseyden kokemuksina, lähimmäisenrakkautena, johdatuksena ja niin sanotusti merkityksellisinä sattumina.
 

   

  

Elizabeth Clare Prophetin kirjoja
 

Löydä korkeamman rakkauden ulottuvuudet - Henkinen opas rakkauteen, seksiin ja ihmissuhteisiin
Elizabeth Clare Prophet
228 s.
19,50 e

Sitä yhtä oikeaahan me kaikki etsimme, mutta rakkauteen ja suhteisiin liittyviä odotuksiamme sävyttävät usein elokuvien ja median luomat mielikuvat romanttisesta rakkaudesta. Alamme uskoa, että jokin on varmasti kauhean väärin, jos suhteemme tai avioliittomme ei muistuta onnen seitsemättä taivasta tai täytä täydellisesti jokaista tarvettamme. Elizabeth Clare Prophet jakaa kanssamme kipeästi tarvitsemamme henkisen näkökulman rakkauteen, seksuaalisuuteen ja suhteisiin.

 

Violetti liekki
Elisabeth Clare Prophet
83 s. 
11 e

"Violettiliekki etsiytyy hoitamaan eripuraa aiheuttavia ongelmia, jotka juontuvat varhaislapsuudesta ja aikaisemmista inkarnaatioista ja ovat iskostaneet tietoisuutemme niin syvään juurtuneita tapoja, että niitä on ollut vaikea horjuttaa elämä toisensa jälkeen." Saint Germain

Kuinka työskennellä Enkeleiden kanssa
Elizabeth Clare Prophet
47 s.  
10 e

Kuinka työskennellä enkeleiden kanssa kertoo, miten voit ystävystyä enkeleiden kanssa ja saada heiltä käytännöllistä ja henkilökohtaista apua. Enkelit voivat suojella, lohduttaa ja innoittaa sinua. He voivat myös parantaa sinut.Mitä taitavammaksi tulet työssäsi enkeleiden kanssa, sitä enemmän he voivat auttaa sinua.

Käytännön henkisyyden taito
Elizabeth Clare Prophet ja Patricia R. Spadaro
111 s.
15 e

Tämän käytännöllisen ja oivaltavan oppaan tarjoamien ohjeiden avulla voit pysyä virittäytyneenä henkeen arkisen touhun ja kiireen keskellä. Opit miten kuunnella omantunnon ääntä sisimmässäsi ja kuinka elää nykyhetkessä.

Miten voit pyytää enkeleitä suojelemaan itseäsi ja rakkaitasi
Elizabeth Clare Prophet 
84 s. 
11 e

Mikaelia kunnioitetaan juutalaisissa, kristillisissä ja islamilaisissa pyhissä kirjoituksissa ja perinteessä suurimmaksi ja kunnioitetuimmaksi enkeliksi. Elisabeth Clare Prophet on tehnyt kirjan, jossa hän kertoo miksi.

Seitsemän energiakeskustasi
Elizabeth Clare Prophet & Patricia R. Spadaro
192 s.
15 e

Seitsemän energiakeskustasi sisältää kehon hienovaraisen energiajärjestelmän tieteeseen perustuvia vaikuttavia näkemyksiä ja työkaluja eheyteen. Kirja ammentaa maailman henkisten perinteiden viisaudesta.

   

Sinun sielusi tarina – Todellisen olemuksesi helmen löytäminen
Elizabeth Clare Prophet 
90 s.
14 e

Sinä olet sielu ja tulinen henki…

Sielua on verrattu helmeen, joka on heitetty aineellisen maailmankaikkeuden mereen. Meidän elämämme päämäärä on etsiä tätä helmeä ja löytää oma todellinen identiteettimme.
 

   

  

SVEN-OLOF JAKOBSSONIN SALAINEN ASIAKIRJA -SARJA
 


> Lue esittely


> Lue arvostelu


> Lue arvostelu


> Lue esittely

Salainen asiakirja No 2
- Terveyden vaarat

Sven-Olof Jakobsson
207 s.
29 e

*PAINOS LOPUSSA*

Tietoa lääkinnästä ja terveydestä, josta vaietaan.

Salainen asiakirja No 3
- Viimeinen tippa

Sven-Olof Jakobsson
175 s.
(27 e) Tarjous 20 e

Maailman käyttövoima ei ole raha vaan energia. Ihmiskunta on valtavan muutoksen kynnyksellä.

 

Salainen asiakirja No 4
Kunnon salat

Sven-Olof Jakobsson
175 s.
27 e

Salattua tietoa sairauksien syntyyn ja niiden käsittelyyn liittyvistä asioista.
Vuoden 2009 Rajatietokirja

 

Mielen vaarat
-Salainen asiakirja nro 5
Sven-Olof Jakobsson
176 s.
28 e

Biopsykiatria on syvässä kriisissä. Miksi ihmiset eivät parane vaikka lääkkeitä syötetään enemmän kuin koskaan?
Tästä kirjasta tullaan puhumaan!
 

 

AGEAC-KIRJAT VAIN ULTRASTA
 


> Lue arvostelu


> Lue arvostelu

Unitulkinta ja symbolismi, avain tietoisuuteen
Samael Aun Weor
125 s.
10 e

Gnostiselta seuralta ilmestynyt Unitulkinta ja symbolismi – avain tietoisuuteen on kokoelma tekstejä unitulkinnasta ja valveunista sekä niiden symboliikasta. Kirjassa on heti alussa käytännön ohjeita miten käytännön tasolla unissaan pystyy heräämään, ja mitä unimatkaajan tulisi tietää unityöstä ja sen merkityksestä korkeamman tajunnan kehittymiselle.

Vallankumouksellinen psykologia
Samael Aun Weor
75 s.
10 e

Samael Aun Weorin 1975 kirjoitettu ja vasta nyt suomeksi ilmestynyt kirja Vallankumouksellinen psykologia tarkastelee ihmisen psykologiaa esoteerisesta ja henkisestä näkökulmasta katsottuna. Kirjassa korostetaan itseanalyysiä ja kehitystä egokuoleman avulla, mikä käytännössä tarkoittaa psyyken puhdistamista kaikista niistä ei-toivotuista elementeistä, jotka estävät tietoisuuden kasvamista.


> Lue esittely

> Lue esittely

Carmenin neitsyen kirja
Samael Aun Weor
61 s.
5 e

Tämä pieni kirja oli aikanaan ja on edelleen yksi niistä monista paljastuksista, joita Vesimiehen Avatar meille antoi koskien Jumala-Äidin mysteerejä.

Seitsemän sanaa
Samael Aun Weor
71 s.
5 e

Tässä teoksessa Vesimiehen Avatara selittää meille hyvin selkeästi astraalikulkuvälineen kristifikaation, joka tapahtuu niissä vihityissä, joiden henkisessä maaperässä Pyhä Tuli eli helluntaituli on tehnyt ihmeitänsä.

 
 

 

 

CHICO XAVIERIN TEOKSIA
 

2000 vuotta sitten
Francisco Cândido Xavierin välittämänä (Henki)
444 s.
25 €

Kristikunnan toisen vuosisadan historiallisia tapahtumia. Tässä Francisco Xavierin meediokyvyn välityksellä kirjoitetussa teoksessa Emmanuel (Henki) kuvaa yhtä aikaisempaa ruumiillista elämäänsä. Kirjan mielenkiintoiset tapahtumat sijoittuvat ensimmäisen vuosisadan alkukristittyjen aikaan, jolloin Jeesus toi ihmiskunnalle Evankeliuminsa opetukset.

 

Tilaus

50 vuotta myöhemmin
Francisco Cândido Xavierin välitt. (Henki)
329 s.
25 €

Kristikunnan toisen vuosisadan historiallisia tapahtumia. Eräänä aamuna vuonna 131 jKr. joukko jänteviä orjia tunkeutuu Smyrnan torilla parveilevien ihmisjoukkojen läpi kantaen aikakauden maun mukaisesti koristeltua kantotuolia. Sitä seuraa jalkaisin noin 45 vuoden ikäinen mies...

Tilaus

Ja elämä jatkuu…
- Elämää henkimaailmassa

Chico Xavier
261 s.
25 e

Tässä kirjassa kuvataan eräs mahdollisuus, kuinka me voimme kohdata rakkaimpamme myös henkimaailmassa. Ernesto ja Evelina löysivät toisensa työskennellessään maan päällä henkinä niiden ruumiillistuneiden parissa, jotka ovat suorittamassa täällä omaa osaansa.

 

Toiminta ja seuraamukset
– Elämää henkimaailmassa

Chico Xavier
295 s.
25 e

Andrén ja Hilarion opiskelut jatkuvat Druson ja Silasin ohjauksessa Mansao Pazan instituutissa, joka sijaitsee välitason pimeillä alueilla.

 

Meediotyöskentelyn ulottuvuuksia
– Elämää henkimaailmassa

Francisco Candido Xavier
280 s.
25 e

Tämä on ainoita mediumismia käsittelevistä kirjoista, joka kertoo meediotyöskentelystä henkimaailman näkökannasta, sen mukanaolosta ja myös hyvin korkean henkitason ohjaajien avunannosta meediotyöskentelyssä.
 

Nosso Lar – Elämää henkimaailmassa
Francisco Candido Xavier (Chico Xavier) 
320 s.
25 e

Nosso Lar on henkisiirtokunnan nimi. Siellä asuva henki nimeltä Andre Luiz esittelee sitä meille tässä suuren suosion saaneen kirjasarjan ensimmäisessä osassa. Tässä mukaansatempaavassa kertomuksessa kirjailija kuvailee vaikutelmiaan ja huomioitaan henkimaailman elämästä kuoleman jälkeen.

 

Sanantuojat – Elämää henkimaailmassa 
Francisco Candido Xavier  

318 s. 
25 e

Tämä kirja kertoo siitä, että fyysisen kehon kuolema paljasta jatkuvasti kehittyvän henkielämän. Kirja sisältää viisikymmentä kappaletta kuvauksia ja kertomuksia siitä, kuinka henget jälleensyntymistään varten suunnittelevat tapahtumat etukäteen, jotta heidän oma henkisyytensä kehittyisi.

 

Seksi ja kohtalo - Valintojen vaikutuksia ja seurauksia
Chico Xavier
407 s.
25 e

Kirjan aiheita ovat seksi ja kohtalo, rakkaus ja omatunto, vapaus ja sitoutuminen, syyllisyys ja takaisinmaksu, koti ja jälleensyntymä, jotka ovat syntyneet jokapäiväisen elämän todellisuuden takomossa. Loistelias kertomus avaa meille rakkauden, maailmankaikkeuden perusolemuksen merkityksen, ja kuvaa loisteliaasti henkimaailman vaikutusta jokapäiväiseen elämäämme.

 

Ilosanoma
Chico Xavier
207 s.
25 e

Tämä Francisco Candido Xavierein meediokyvyn välityksellä kirjoitettu teos sisältää syvällisiä kuvauksia Jeesuksen elämästä Hänen ensimmäisten seuraajiensa kanssa. Mitä ihmeellistä sielun voimavaroja Ilosanoma saakaan kukoistamaan ihmisten sydämiin Jeesuksen kaikkiin yltävän rakkauden vaikutuksessa.

Valonlähettiläät
Chico Xavier
365 s.
25 €

André Luizin hengen sanelema teos - Elämää henkimaailmassa.

Tässä kirjassa henki Andre Luiz paljastaa jälleensyntymän salaisuuksia ja tuo ilmi Korkeimpien Henkien vastuulla olevat tehtävät jälleensyntymäprosessissa. Näissä kirjan 20 luvussa hän kertoo mm. omista jatkuvista oppimiskokemuksistaan henkimaailmassa, jälleensyntymän yksityiskohtaisista vaiheista sekä henkien ja meedioiden välisestä työskentelystä.

 
UUTUUS

       
DOREEN VIRTUEN KIRJAT      

Oletko maaenkeli
Doreen Virtue
208 s.
28 e

Oletko sinä Maaenkeli, muita auttamaan lähetetty valotyöntekijä? Doreen Virtue kutsuu ”Maaenkeleiksi” ihmisiä, jotka elivät aikaisemmin enkeleinä taivaassa tai jossain muussa todellisuudessa.

Ohjausta enkeleiltä KORTIT+KIRJA
Doreen Virtue
44 korttia, 114-sivuinen kirja
39 e

Nämä kauniit ja käytännönläheiset enkelikortit auttavat pitämään yhteyttä enkeleihin päivittäin. Enkeleiden kannustavat viestit puhuttelevat syvällisesti ja lempeästi ja ohjaavat kuuntelemaan omaa sisäistä viisauttamme.

 

Kristallilapset – Uuden sukupolven selvänäköiset ja herkät lapset
Doreen Virtue
112 s. (uusi painos)
20 e

Filosofian tohtori Doreen Virtue toimi edelläkävijänä myös indigoilmiölle: hän on julkaissut useita teoksia indigolapsista ja siitä kuinka heitä tulisi hoitaa ja ruokkia, jotta heidän erikoislaatuiset lahjansa pääsisivät kukoistamaan. Tutkiessaan indigoilmiötä ympäri maailmaa, hän alkoi yhä useammin kohdata tapauksia, jotka poikkesivat huomattavasti aiemmasta indigo sukupolvesta. Näitä ovat uudet kristallilapset.

 

Parantavat enkelit - kirja + kortit
Doreen Virtue
44 korttia, 106 s. suomenkielinen kirja 

39 e

Uusi painos ilmestynyt!

Korttien 44 suojelusenkeliä auttavat sinua olemaan yhteydessä kiehtovaan ja kauniiseen valon maailmaan. Kirja kannustaa käyttämään enkelikortteja apuna elämän eri tilanteissa ja opastaa tekemään "enkelitulkintoja” sekä itsellesi että muille. Pidä mielesi avoimena kortteja tulkitessasi, sillä enkeleiden viestit voivat saapua myös tunteiden ja fyysisten aistimusten muodossa, tai oivallusten, ideoiden, näkyjen tai unikuvien kautta.
Parantavat enkelit voivat tuoda valoa ja iloa elämääsi, kun vain pyydät heitä tekemään niin. Enkelit ohjaavat sinua oikeaan suuntaan ja kannustavat löytämään omat vahvuutesi ja kuuntelemaan intuitiosi ääntä.

Viestejä enkeleiltä (kirja + kortit)
Doreen Virtue
Kirja 111 s. + 44 korttia
37 e

 

Pyydä korteilta neuvoja, opastusta ja opi kuuntelemaan intuitiotasi. Enkelien mukaan nimetyt hienot kortit. Tee tulkintoja itsellesi ja muillekin.

 

   
 

VLADIMIR MEGREN ANASTASIA-SARJA  - Nyt uusi hinta! á 15 €

     

Anastasia - 1. kirja
Vladimir Megre
229 s.
15 e

Tämä on kertomus ihmeellisestä ja ainutlaatuisesta naisesta, joka kykenee rakkaudellaan parantamaan ihmisen sielun ja ruumiin. Vladimir tapasi hänet 1995 kauppamatkallaan siperialaista Ob-jokea myöten.

Venäjän soivat seetripuut - 2. kirja
Vladimir Megre
237 s.
15 e

Vakuutan teille, hyvät lukijani, että vaikka kuvaan kirjassani hyvin eriskummallisia ja ihmeellisiä tapahtumia, niin olen aivan tavallinen ihminen. Yritän itse teidän laillanne ymmärtää noita tapahtumia ja saada niistä selkoa.

Rakkauden tila – 3. kirja
Vladimir Megre
263 s.
15 e

Kolmas kirja «Venäjän Soivat Seetripuut» -kirjasarjan 10 kirjasta, jatkaa kertomusta Anastasiasta, ihmeellisestä ja uskomattomasta naisesta, jonka venäläinen liikemies Vladimir Megre tapasi vuonna 1995 kauppamatkallaan siperialaista Ob-jokea myöten.

 

 

 

Kanssaluominen - 4. kirja
Vladimir Megre
277 s.
15 e

Kanssaluominen - 4. kirja «Venäjän Soivat Seetripuut» -kirjasarjan 10 kirjasta, jatkaa kertomusta Anastasiasta. Kanssaluominen on kirjasarjan keskeisin teos, ja se kutoo eteemme uskomattoman sykähdyttäviä eläviä kuvia maailmankaikkeuden luomisesta ja ihmisen paikasta tässä suurenmoisessa luomistyössä.

Keitä me olemme? - 5. kirja
Vladimir Megre
285 s.
15 e *TOISTAISEKSI LOPPUUNMYYTY*

Keitä me olemme? kuvaa kirjailijan yrityksiä löytää todellisia ja vakuuttavia todisteita Anastasian suuren vision ja unelman tueksi. Vihdoin pitkällisen ja turhauttavan etsinnän jälkeen hän löytää upeita ja eläviä todistuksia, ja mistäpä muualta kuin Venäjältä.

Suvun Kirja - 6. kirja
Vladimir Megre
296 s.
15 e

Suvun kirja on kuudes kirja Venäjän soivat seetripuut -kirjasarjan 10 kirjasta. Se jatkaa kertomusta Anastasiasta, ihmeellisestä ja uskomattomasta naisesta, jonka venäläinen liikemies Vladimir Megre tapasi vuonna 1995 kauppamatkallaan siperialaista Ob-jokea myöten.

Vladimir Megre

15 e

Elämän energia - 7. kirja «Venäjän Soivat Seetripuut» kirjasarjan 10 kirjasta, jatkaa kertomusta Anastasiasta. Elämän energia -kirjassa kirjailija nostaa esille ihmisen ajatuksen voiman ja sen suuren vaikutuksen meidän omaan elämäämme ja koko planeettamme ja Maailmankaikkeuden kohtaloon.

 

 

Uusi sivilisaatio
(8. kirjan 1. osa)

Vladimir Megre
15 e

Uusi sivilisaatio – “Venäjän soivat seetripuut” -kirjasarjan kahdeksas osa. Jatkaa kertomusta Siperian syvissä metsissä asuvasta Anastasiasta, jolla on sanoma koko ihmiskunnalle.

 

Uusi sivilisaatio 2, Rakkauden riitit
(8. kirjan 2. osa)

Vladimir Megre
264 s.
15 e

Rakkauden riitit - 8. kirja, osa 2 «Venäjän Soivat Seetripuut» kirjasarjan 10 kirjasta, jatkaa kertomusta Anastasiasta, ihmeellisestä ja uskomattomasta naisesta, jonka venäläinen liikemies Vladimir Megre tapasi vuonna 1995 kauppamatkallaan siperialaista Ob-jokea myöten.
 

 

Anasta
(10. kirja)

Vladimir Megre
280 s.
15 e

Anasta, ”Venäjän soivat seetripuut”
-kirjasarjan 10. kirja on huikaisevan upea päätös kirjoille, jotka ovat elähdyttäneet ja innostaneet tuhansia ihmisiä eri puolilla maailmaa. Se on ylistyslaulu ihmisen ajatuksen ja sydämen voimalle, joka kykenee siirtämään vuoria.
 

   

SINIKKA PIIPON MAINIOT TIETOTEOKSET

* UUTUUS *
 

Suomen sammalet
Sinikka Piippo, Timo Koponen
424 s.
28 €

Laajin saatavilla oleva lajiopas Suomessa kasvavista sammalista. Kirja esittelee 400 maassamme kasvavaa sammallajia. Jokaisesta lajista annetaan tarkat tuntomerkit ja kasvupaikkatiedot. Tunnistusta helpottavat Sinikka Piipon erinomaisen yksityiskohtaiset valokuvat. Tästä kirjasta on helppo löytää etsimänsä, sillä teos ryhmittelee sammallajit kasvupaikkojen ja kasvualustan mukaan.

 

 

* UUTUUS *
 

* UUTUUS *
 

Kasvien maaginen maailma
Sinikka Piippo
463 s.
29 € 

*Uusittu painos loppuunmyydystä Kasvien salaiset voimat -kirjasta

Tutustu kasvien taikavoimiin! Paranna muistiasi rosmariinilla, taistele pahoja voimia vastaan nokkosella. Kasvien maaginen maailma on kiehtova tietopaketti kasvien salaisista voimista. Kasvit ovat terveellistä ravintoa, mutta ne vaikuttavat myös mieleen ja kehoon. Kasvien maaginen maailma esittelee 110 kasvilajia tai sukua, jotka edustavat monipuolisesti maagisia suuntauksia ja käyttötapoja.

 

Tunnettu kasvitieteilijä Sinikka Piippo kartoittaa kirjassaan lemmenrohtoina käytetyt kasvit ja selvittää, miten ne vaikuttavat. Jokaisesta kasvista kerrotaan, miksi ja miten sitä käytetään lemmenrohtona. Kirja sisältää tutkimustuloksiin perustuvaa tietoa kasveista ja niiden vaikutuksesta terveyteen ja erityisesti seksuaaliseen hyvinvointiin.
Useimmille perinteisesti lemmenrohtoina eli afrodisiakkeina käytetyille kasveille todellakin löytyy käyttöperuste.

 

 

Luonnon näkymätön kauneus
Sinikka Piippo
189 s.
28 €

*VUODEN RAJATIETOKIRJA 2018 YLEISÖÄÄNESTYKSEN VOITTAJA*

Henkistynyttä luonnon aistimista.

Istu hiljaa. Ole tuuli. Unohda huolet ja unohda tuo joku jonka kuvittelet olevan sinä. Anna ajattomuuden viedä ja koe, koe ilman ennakkoluuloja. Astu toiseen maailmaan ja kuule mitä se kertoo sinulle. Astu maahisten, keijujen ja lohikäärmeiden maailmaan.
Sinikka Piippo on opettanut ja kirjoittanut lääkekasveista, yrteistä, villivihanneksista, mieltä ja kehoa kuntouttavista kasveista jo pitkään.  Tässä kirjassa tutustut uuteen Sinikkaan. Häneen, joka aidoimmillaan istuu puun alla ja kuuntelee.

 

Suomen luonnon lääkekasvit
Sinikka Piippo
207 s.
26 €

Luonnosta apu moneen vaivaan. 

Puna-apila, pihlaja, maitohorsma ja litulaukka - uppoudu kasvilääkinnän saloihin! Suomen luonnon lääkekasvit -kirja esittelee Suomen luonnon 50 keskeisintä ja tärkeintä lääkekasvia, kertoo kuinka ne vaikuttavat ja opastaa niiden turvalliseen käyttöön. Suomen luonnon lääkekasvit -kirjaan valittujen kasvien käyttö perustuu pitkään perinteeseen ja viime vuosina saatuihin tutkimustuloksiin.

 

 

 

Elinvoimaa mausteista - Terveelliset maustekasvit ja niiden käyttö
Sinikka Piippo
336 s.
30 e

Mausteet tutuiksi tavallista syvemmällä tasolla. Kirjassa kerrotaan mausteiden alkuperästä, viljelystä ja käyttötavoista niin ruokana kuin lääkkeenä, niiden sisältämistä vaikuttavista aineista ja siitä miten ne vaikuttavat niin kehomme kuin mielemme terveyteen.

Villivihannekset - Terveyttä pihoilta, niityiltä ja metsistä
Sinikka Piippo
256 s. 
(32 e ) Tarjous 22 €

Syötäväksi, mausteeksi tai rohdoksi kelpaavia kasveja tunnetaan Suomesta jopa satoja lajeja. Tässä kirjassa esitellään niistä tärkeimmät.
Villivihannekset ovat oiva ravinnonlisä. Villivihannesten terveellisyys johtuu niiden sisältämistä monista aineosista, joita ne sisältävät viljeltyjä kasveja enemmän.
 


  

Elinvoimaa puista
Sinikka Piippo
286 s.
32 e

Ainutlaatuinen tietokirja siitä, miten ja miksi puut parantavat fyysistä ja psyykkistä terveyttämme. Teoksessa päivitetään viimeinen tutkimustieto puiden terveyshyödyistä ruokana, rohtona ja lääkkeenä.

Mielen ruokaa
Sinikka Piippo
286 s.
29 e

Mielen ruokaa kertoo, miten ruoka ja sen eri ainesosat vaikuttavat mieleemme. Se selvittää, miten aivot, hermosto ja muisti toimivat ja millaisia ruoka-aineita ja lisäravinteita tarvitsemme ylläpitääksemme ja parantaaksemme muistiamme ja kognitiivisia kykyjämme. Kasvit ja ravinto vaikuttavat terveyteemme kokonaisvaltaisesti. Teos esittelee suuren määrän mieleen positiivisesti vaikuttavia marjoja, yrttejä, mausteita ja monia muita ruoka-aineita.

Suomalaiset marjat
– Kaikki metsän ja puutarhan lajit 

Sinikka Piippo
212 s.
22 e

Kirjassa esitellään 33 Suomessa kasvavaa marjasukua, sekä viljeltyjä että luonnonvaraisia lajeja. Teoksesta löytyy mm. marjojen viljelyn ja käytön historia Suomessa, käyttöohjeet sekä ainutkertaisen tarkat tiedot marjojen sisältämistä ainesosista ja niiden terveysvaikutuksista.
Erinomainen tieto- ja hakuteos jokaiselle terveydestään kiinnostuneelle sekä luontaisterveyden ja terveydenhoidon piirissä työskentelevälle.

 

Puhdasta ravintoa
Sinikka Piippo
280 s.
22 e

Ruokakeskustelu käy Suomessa kuumana ja kiinnostus ruoan valmistusmenetelmiin, raaka-aineisiin, terveysvaikutuksiin ja eettisyyteen kasvaa jatkuvasti. On syntynyt suuntaus, foodismi, joka korostaa erityisesti ruoan laatua ja raaka-aineita. Tämä kirja kertoo, mitä ovat ns. superruoat, mitä ne sisältävät ja miten niitä voi käyttää. Kirja selvittää, mihin superruokina pidettävien kasvien teho perustuu ja onko terveysväittämille todellista näyttöä.

 
   
JAMES JA DESIREE HURTAK  

Ultrasta saatavana James ja Desiree Hurtakin suomennettua tuotantoa.
Kysy tilaukset@ultra-lehti.com tai 03-555 8101

Tulevaisuuden Tieteen Akatemian cd:itä Ultrasta!

 

 

 

UFO-ALAN KIRJALLISUUTTA
 

 

Alienyhteys
Lou Baldin
205 s. 
30 € 

On kiistaton tosiasia, että vuoden 1947 heinäkuussa Roswellissa, New Mexicossa tapahtui jotain erikoista. Taivaalta putosi tuntematon esine. Siitä mikä tuo esine oli, ei ole tähän päivään mennessä päästy yksimielisyyteen. Kirjailija Lou Baldin kertoo tässä kirjassa oman näkemyksensä asiasta.
 

Tämä kirjanen tarjoaa korvaamattoman arvokkaan lähestymismallin, jolla erotella avaruusvierailjatiedon faktat disinformaation ja spekuloinnin massasta. Kirjanen osoittaa kuina alkuperäisiltä kontaktihenkilöiltä tullut informaatio, vahvistavat kokemukset eri aloilta ja eri tahoilta sekä silkan logiikan ja maalaisjärjen käyttäminen auttavat meitä erottamaan jyvät akanoista.
 

 

 

 

 

Uforaportti 19
Toimittanut Björn Borg
256 s.
29 e

Lyhyen ajan sisällä Suomen Ufotutkijoilta ilmestyy jo kolmas uforaportti. Joka sisältää uusimmat tiedot Suomen ufohavainnoista ja lisäksi mielenkiintoisia tekstejä ufologiasta.

Uforaportti 20
272 s.
31 e 

Suomen ufotutkijoiden uforaportti nro 20. Runsas sisältö. Katso lisää >

Uforaportti 21
toim. Björn Borg
288 s.
31 e

Kirja sisältää mm. artikkelit: Piiloluonnollinen tietokanta ja huippukokous Pariisissa, Made in Sirius, Viestejä avaruusolennoilta Helsingin yliopistossa, Länsi-Suomen Juhannussikariufo 2005 ja kuvien kera paljon muuta...

 

 

Uforaportti 22-23
toim. Anna K. Greus & Jaakko Närvä
237 s.
32 €

Kirjoittajina mm. Anna K. Greus, Jaakko Närvä, Sanna Saarinen, Heikki Kulju, Olli Pajula, Hannamari Mäkelä, Anni Salminen, Kirsi Hänninen, Tapani Koivula.
Teemoina mm. Ufot, tieteen rajaseudun kesyttämättömät taivaanhaltijat;
Ufohavainnot; Kontakteja ja parailmiöitä; Ufologian ulottuvuuksia; Ufoja kukkeammin ja historiallisemmin; Tiennäyttäjä.

Todellinen mysteeri MIB
Nick Redfern
240 s.
30 e

Brittiläissyntyinen Nick Redfern on tämän hetken tunnetuin selittämättömiin asioihin perehtynyt kirjailija. Mustapukuisista miehistä kehittyi supertähtiä vuonna 1997 ilmestyneen The Men in Black -elokuvan myötä. Tosielämän mustapukuiset miehet ovat jo 1950-luvulta lähtien pyrkineet vankkumattomasti hiljentämään henkilöitä, joiden tielle on sattunut ufoja ja paranormaaleja ilmiöitä.

Kummituslennot - Vakoilijoita vai ufoja?
Atso Haapanen
160 s.
27 e

Suomen ilmatilassa, etenkin Pohjois- ja Itä-Suomessa, tehtiin 1930-luvulla suuri määrä selittämättömiä ääni- ja näköhavaintoja. Ilmiöt olivat laajalti esillä sanomalehdissä ja kansalaisten puheissa, ja niitä kutsuttiin kummituslennoiksi. Tapauksia on luultavasti ollut useita satoja, joista vain pieni osa tuli aikanaan viranomaisten tietoon. 

 

 

Tieteellisiä ufotutkimuksia
toim. Lasse Ahonen
n. 300 s. + mustavalkokuvitusta
30 e

UFO Finlandin uutuuskirja, joka perehtyy ufotutkimukseen tieteelliseltä pohjalta.

Kosminen kosketus
Tapani Koivula 
336 s. 
39 e

Kosminen kosketus jatkaa siitä, mihin Ufojen kosminen viesti jäi. Koivulan Ufojen kosminen viesti vuodelta 1988 on suomalaisen ufokirjallisuuden klassikoita ja vihdoin se saa odotettua jatkoa.

Outojen ilmiöiden maa
Piotr Cielebias
252 s.
30 €

Ufot ja paranormaalit ilmiöt ovat todellisuutta kaikkialla maailmassa. Siitä hyvänä osoituksen on tämä kirja, joka on ainutlaatuinen syväluotaus Puolan ufotapauksiin ja niihin liittyviin paranormaaleihin ilmiöihin. Kirjassa tarkastellaan ufojen laskeutumisia, outoja olentoja, kolmioufoja, sieppaustapauksia, sota-ajan ufoja, vedenalaisia ufoja ym.

 

 

Ufohauta
Juhani Olutkoski
315 s.
29 e

Romaani. Vuosina 1969–72 Pudasjärvellä mellasti massiivinen ufoaalto. Nyt ilmiöt alkavat yllättäen uudelleen. Paikallislehden toimittajat kuin myös muutama koulupoikakin kiinnostuvat asiasta. Ilmaantuu myös monia tahoja, jotka tuntuvat tietävän ilmiöstä jotakin – aina kunnan tulisieluisesta pastorista omituiseen ufokerhoon. Hämäräperäistä kuoppaakin aletaan kaivaa erään kylähullun pihaan.

Tähti-ihmiset ja Enkeli-ihmiset
Asger Lorentsen 
208 s. 
33 e

Yhä useammat ihmiset saavat nykyään sisäisiä kokemuksia, jotka paljastavat heidän tulleen maaplaneetalle muualta maailmankaikkeudesta. Jotkut saavat muistoja elämistä planeetoilla, jotka ovat kaukana etäisissä aurinkokunnissa, toiset saattavat kokea olleensa Venuksella tai muussa valon sivilisaatiossa ennen Maahan tuloaan. Näiden lisäksi on monia, jotka kokevat tulleensa valoa väreilevistä maailmoista, joissa elämä ei ilmene fyysisenä ulottuvuutena.

Kohti ärjännettä
Atte Särkelä
384 s.
Tarjous 35 €

Yli 300 kuvaa (värillisiä, mustavalkoisia ja piirroksia) kovakantinen

Tähän kirjaan on koottu ufohavainto-kertomuksia lähinnä Pudasjärveltä sadan vuoden ajalta ja mukana myös runsaasti valokuvia vuosilta 1969-72. Kirja on myös Atte Särkelän elämänkertakirja.

kir-uforap8.JPG (29075 bytes)  

 

 

 

HUOM! Vanhempia Uforaportteja myös  saatavana alkaen numerosta 5

Katso tästä lisää
 

   

 

KRYON-SARJA

 

*PAINOS LOPUSSA*

Kultaisen ajan odotus - Metafyysistä tietoa kosmoksesta
Hannu Tuulasvaara
233 s.
24 e

Kirjassa kerrotaan mukaansatempaavalla ja kansanomaisella tavalla mm. keskusteluista Jumalan kanssa, kuolemanrajakokemuksista, enkeliolento Kryonista, jälleensyntymästä, energiaparantamisesta, meedioista ja paljon muusta rajatietoon liittyvästä.


kir-kryon.jpg (22148 bytes)    

Kryon kirjat ovat kanavoitua sanomaa, rakkauden ja tiedon viestiä ihmiskunnalle.
(Kryonit 2 ja 5 loppuunmyyty)

Kryon 1 - Lopun ajat, Lee Carrol, 171 s.  15 e
Kryon 3 - Ihmishengen alkemia, Lee Carrol, 376 s.  15 e
Kryon 4 - Kryonin tarinoita, Lee Carroll. 176 s.  15 e

Kryon 6 - Kumppanuus Jumalan kanssa, Lee Carrol, 435 s. 15 e

Kryon 7 - Kirjeitä kotoa, Lee Carrol, 439 s.  15 e
Kryon 8 - Merkkipaalun ohitus, Lee Carroll 368 s. 15 e
Kryon 9 - Uusi alku, Lee Carrol, 352 s.  20 e

Kryonit 1-8 hinta à 15 e
Kryon 9 hinta à 20 e

Koko Kryon-sarjan esittely

 

 

ALLAN KARDECIN KLASSIKKOSARJA
 
     

Taivas ja helvetti
Allan Kardec
526 s.
25 e

Tässä teoksessa Allan Kardec käsittelee jumalallista oikeudenmukaisuutta spiritistisen opin näkökulmasta. Ensimmäinen osa sisältää eri uskonkäsityksiä vertailevan analyysin koskien taivasta ja helvettiä, enkeleitä ja paholaisia, rangaistuksia ja palkitsemisia. Kirja perehdyttää lukijaa myös ikuisten rangaistusten oppiin ja osoittaa sen mahdottomuuden luonnon lainalaisuuksiin perustuen.

Henkien kirja
Allan Kardec
23,50 e

Allan Kardecin Henkien Kirja on virstanpylväs spiritualistiselle filosofialle, joka vielä Suomessa on lähes tuntematon, mutta ulkomailla jo miljoonien omaksuma. 1800-luvun puolessavälissä kirjoitettu klassikko vihdoin suomenkielellä. Kirja sisältää spiritistisen opin eli spiritismin kokonaisuudessaan.

Spiritismi lyhyesti
Allan Kardec
74 s.
5 e

Hyvin harvoilla suomessa on tietoa siitä, mitä spiritismi tai ts. spiritistinen oppi itse asiassa tarkoittaa ja miten se vaikuttaa ihmisten ajatteluun.

 

 

 

Evankeliumi Spiritismin mukaan
Allan Kardec
454 s.
23,50 e

Evankeliumi Spiritismin Mukaan syventyy opin moraaliseen näkökulmaan. Se tulkitsee Jeesuksen elämänohjeita ja antaa niihin loogisen selityksen ja liittää niihin kunkin aihepiirin mukaisia kommunikointeja.

 

Meedioiden kirja
Allan Kardec

27,50 e

Sen jälkeen kun Allan Kardecin julkaisema Henkien Kirja oli tullut tunnetuksi, lukijat lähettivät Kardecille kirjeitse lukemattomista kohteista kysymyksiä havaintoihinsa ja ongelmiinsa liittyen. Pystyäkseen vastaamaan niin usealta taholta esitettyihin kysymyksiin, Allan Kardec julkaisi teoksen – Meedioiden Kirja, joka oli edeltäjänsä tavoin laajuudessaan ja järjestelmällisyydessään ennennäkemätön merkkiteos.

 

UUTUUS

Genesis - Ihmeet ja ennustukset spiritismin mukaan
Allan Kardec
430 s.
25 € 

Tämä kirja on yksi viidestä spiritistisen oppijärjestelmän perusteoksesta. Se käsittelee teemoja, joita uskonto on pitänyt kiistattomina sielun kuolemattomuuden valossa, yhdistäen kristillisen ajattelun ja tieteelliset havainnot.

 

 

ECKHART TOLLEN KLASSIKOITA
 

Miltonin salaisuus
Eckhart Tolle – Robert S. Friedman
40 s.
17 e 

Maailman suosituin henkinen opettaja Eckhart Tolle tuo vihdoin opetuksensa lapsille!
Miltonin salaisuus esittelee Tollen ydinajatuksen kiehtovasti kuvitetussa muodossa, ja se sopii paitsi Tollen aikaisempien kirjojen ystäville myös vanhemmille, jotka haluavat tutustuttaa lapsensa läsnäolon voimaan. Läsnäolo on nopein tie peloista ja kärsimyksestä vapautumiseen.

 

Läsnäolon voima
Eckhart Tolle
250 s.
29 e

Kovakantinen 20-vuotisjuhlapainos!
Täysin uusi suomennos.

Ajattelun ulottumattomissa on valtava määrä älykkyyttä. Ajatus on vain sen pienen pieni osanen. Oivallat, että kaikki todella merkitsevä - kauneus, rakkaus, luovuus, ilo, sisäinen rauha - nousee mielen tuolta puolen. Alat herätä.

HUOM!

Ultrasta löytyy myös yksittäiskappaleita Tollen muista kirjoista, kannattaa kysyä!
 

     
 
 
     

LUULE VIILMAN KIRJAT

Edesmenneen virolaislääkärin, parantajan ja näkijän koskettavan suorasanaiset teokset ovat ajatonta tietoa terveydestä, ihmissuhteista ja elämäntilanteiden kiemuroista. Ohjeet pätevät edelleen.

Klikkaa kirjan nimestä tai kuvasta lisätietoja ja arvosteluja.
 

kir-etoleyksin2.JPG (26189 bytes)  Et ole yksin I, Luule Viilma, 322 s.  25 e 
Et ole yksin II, Luule Viilma, 321 s.  25 e  
Et ole yksin III, Luule Viilma, 330 s.  25 e  
Et ole yksin IV, Luule Viilma, 259 s.  25 e
Et ole yksin V, Luule Viilma, 289 s.  25 e
Et ole yksin VI, Luule Viilma, 224 s.  25 e
Et ole yksin VII, Luule Viilma, 264 s.  25 e
Et ole yksin VIII, Luule Viilma, 120 s.  20 e
 

Paras lääkäri I, Luule Viilma, 245 s.  20 e
Paras lääkäri II, Luule Viilma, 278 s.  20 e
Paras lääkäri III, Luule Viilma, 223 s.  20 e

 

 

kir-etoleyksin.JPG (25535 bytes)kir-etoleyksin2.JPG (26189 bytes)
Taas ajankohtainen!


Luule Viilman lääkärintieto, selvänäköisyys ja henkinen ymmärrys loivat upeat kirjasarjat. Syvää, ravistelevaa viisautta terveydestä, ihmissuhteista ja muista elämänalueista.

Katso lisää
 


Ylilääkintä ja lääkkeiden koukutus puhuttaa ja järkyttää!


Mielen vaarat
-Salainen asiakirja nro 5

 
Sven-Olof Jakobsson
176 s.
28 e

Miksi ihmiset eivät parane vaikka lääkkeitä syötetään enemmän kuin koskaan? Jos historiamme lahjakkaimmat nerot, kuten Einstein, Beethoven, Churchill, DaVinci, Disney... olisi testattu, olisivat he saaneet diagnoosin ADHD ja lääkkeeksi amfetamiinia! Onko tänä päivänä lahjakkaimmat ja luovimmat lapsemme huumattu? Biopsykiatria on syvässä kriisissä.

Salainen asiakirja -sarja ja tekijä
 

 
Myyntiluettelossa satoja kirjoja!


  Sivu 1:  A...N -alkuiset kirjannimet
  Sivu 2:  O...Ö -alkuiset kirjannimet

  Musiikki, CD:t
  Elokuvat, DVD:t
  Tarotit ja muut kortit

 

tilaukset@ultra-lehti.com
Ultra-lehti, Salojärventie 36, 17950 KYLÄMÄ 
Puh.  (03) 5558101  Gsm 0456796920

| Ajankohtaista | Tapahtumia | Ultrapäivät | Kolumnit | Ultra-lehdet |
| Kirjamyynti | Hakemistot | Galleria | Info | Linkit |

ALOITUSSIVULLE