KIRJAT  CD*MUSIIKKI   DVD*FILMIT   TAROTIT   KORTIT   LÖYTÖJÄ   ULTRAN TEEMAPAKETIT
 


 

 

DVD:t * Filmit * Henkiset ja rajatiedon elokuvat


 

Yhdeksän oivalluksen tie
(The Celestine Prophecy)

20 €

Elokuva perustuu James Redfieldin menestysromaaniin 'The Celestine Prophecy', jota on myyty yli 20 miljoonaa kappaletta ympäri maailman. Tarina on jännittävä seikkailu, jossa Perun sademetsistä löytyy yhdeksän ikiaikaista pergamenttirullaa. Niissä kuvatut yhdeksän oivallusta opimme tuntemaan tietoisuutemme kehittymisen myötä. Elokuva avaa silmämme elämän salaisuuksille ja ohjaa meitä etsimään ja kehittämään sisäisiä voimavarojamme.

Mihin oikeastaan uskomme? – The Invocation

Tekstitys: suomi, ruotsi, norja, tanska
Kesto 90 min
(25 e)
Tarjous 10 e

Dokumentti kertoo Jumalasta ja siitä, miten uskonto, hengellisyys, tiede, historia, politiikka ja taide Hänet ymmärtävät. Elokuvassa ei todisteta onko olemassa Jumalaa, Voimaa, Energiaa tai miksi sitä kutsummekin, vaan sen, että meidän on opittava elämään yhdessä eroistamme huolimatta. Elokuva puhuu rauhasta, yhteiselosta ja yhteisyydestä, mutta tällä kaikella on kiire, kun mietimme miten kohtelemme planeettamme ja sen asukkaita. Emme ehkä löydä Jumalaa, mutta voimme päättää toimia viisaasti yhtenä kansana, planeettana ja universumia. Tässä elokuvassa joukko maailman johtavia taiteilijoita, tiedemiehiä ja hengellisiä sekä poliittisia johtajia kertoo ajatuksiaan siitä, miten voimme oppia elämään rauhassa rakkaalla planeetallamme.
 

 

Infinity
Jay Wender
dvd, kesto 90 min

(ovh 25 e) Tarjous 18 e

Mitä tapahtuu kun poistumme tästä maailmasta? Onko tämän jälkeen elämää? Vai katoammeko lopullisesti?
Näitä kysymyksiä esitetään tässä voimallisessa dokumenttifilmissä. Ikuisuus, rajattomuus, huikea matka. Saatat hämmästyä vastauksista!

Esittely


Intialainen päähieronta
Satu Pusa 
64 s. kirja & dvd 30 min. 

Kirja + DVD Nyt vain 18 e

Kirja sisältää perustiedot päähieronnasta, hierontaliikkeiden valokuvin varustetut selostukset ja saat siitä parhaan ilon käyttämällä rinnakkain samannimisen DVD:n kanssa. Voi hyvin!

Kekki-koodi

DVD Kesto 35 min.
(15 e)
Tarjous 5 €

Dokumenttielokuva Kekki-koodi on vahvasti omaelämäkerronnallinen dokumentti skitsofreniaan sairastuneen miehen, Jorma Kekin, elämästä ja sairautena skitsofrenian sisäistämisestä ja sen kanssa elämisestä.

 


Arviointi

Katso miten toteutat unelmasi – The Opus

Tekstitys: suomi, ruotsi, norja, tanska
Kesto 79 min
15 e 

OPUS kertoo vetovoimasta, joka voi muuttaa jokaisen ihmisen elämää myönteiseen suuntaan. Yksinkertaisen filosofian mukaan samanlaiset asiat ja teot houkuttelevat toisiaan puoleensa. Myönteiset ajatukset ja teot vetävät puoleensa samanlaisia ajatuksia ja tekoja, joista syntyy myönteisiä tuloksia. OPUS seuraa kuvitteellisen viulisti-säveltäjän Vicenzo Vivaldin elämää, joka sai aikaan enemmän kuin useimmat ihmiset huolimatta omista henkilökohtaisista ja ammatillisista haasteistaan. Vivaldin innostavan elämäntarinan lisäksi monet nykypäivän menestyjät kertovat, kuinka unelmia toteutetaan käytännössä. OPUS opettaa asettamaan tavoitteita, toteuttamaan niitä ja pysymään niissä tehden unelmista totta.

Esittely

Ultrapäivät 2011 -
Veli Martin Keitel: Puhuvan puun lapset

Luentokooste, puhuttu suomeksi
79 min
(25 e)
Tarjous 18 €

Puhuvan Puun Lapset esittelee nurinpäin kääntyneen dualistisen maailman historian, alkaen Atlantiksen tuhoutumisesta ja päättyen nykyaikaan. Tämä nurinpäin kasvava Elämänpuu on Kalevalassa kuusi. Keskeisessä roolissa on Pohjolan Neito ja häntä tavoittelevat sankarit, Väinämöisen eri olemuspuolet. Sammon taonta tarkoittaa Elämänpuun rakentamista uudestaan ihmisen kokemuksessa, ihmisen tulisessa historiassa.


Esittely
 

Opas viisauteen
– Tarot-kortit itseoivalluksen apuvälineenä

Sisältää 2 DVD:tä
130 min + 140 min
Puhuttu suomeksi
25 e

Opas viisauteen on ensimmäinen suomenkielinen opetusohjelma, jossa perehdytään tarot-korttien käyttöön itsetuntemuksen, ongelmaratkaisun ja henkisen kasvun apuvälineenä.

  Arvostelu


Kotimainen DVD-taltiointi 

Spontaani elämä

Sw Sharma Bija, eli Juhani Lehtinen ravistelee kuulijansa irti järjestyksen, polariteettien ja reaktiivisuuden harhasta. Hän puhuu kaaoksesta, järjestyksestä ja spontaanin olemisen tilasta.

35 min
(14 e) Tarjous 5 €


 


Arvostelu

Henkinen vapautuminen – Spiritual liberation

Tekstitys: Suomi, Ruotsi, Norja, Tanska
65 min
(22 e) 
Tarjous 10 e

Michael Bernard Beckwith tähdittää tätä Mikki Willisin ohjaamaa elokuvaa Henkinen vapautuminen - sielusi potentiaalin täyttäminen. Filmi saattaa herättää kaipuusi elämänmuutokseen ja auttaa sinua ymmärtämään, että kaikki on mahdollista – eikä se ole niin vaikeaa kuin luulit sen aiemmin olevan.

*VIIMEINEN KAPPALE*

Apocalypse 2012: Maailma lopun jälkeen
DVD
kesto 120 min + extrat
Tarjous 9 e

Ohjaaja Bruce Weaver tuo selvästi esille, että ainoastaan henkinen herääminen pystyy muuttamaan ihmiskunnan nykyistä kurssia.  Ihmiskunta taistelee tällä hetkellä lopun ajan kynnyksellä.


tilaukset@ultra-lehti.com
Ultra-lehti, Salojärventie 36, 17950 KYLÄMÄ 
Puh (03) 5558101  Gsm 0456796920

| Ajankohtaista | Tapahtumia | Ultrapäivät | Kolumnit | Ultra-lehdet |
| Kirjamyynti | Hakemistot | Galleria | Info | Linkit |