Tervetuloa Ultrapuotiin!

KIRJAT     CD*MUSIIKKI   DVD*FILMIT   TAROTIT   KORTIT   LÖYTÖJÄ


 

 

DVD:t * Filmit


 

UUTUUKSIAArviointi

 


Todellisuuden tuntemattomat puolet
- The Unknowable Reality of Things

Rupert Spira

Tekstitys: suomi, ruotsi, norja, tanska
kesto 90 min
25 e

Tämä elokuva sisältää niin monta syvällistä näkemystä, että katsoja haluaisi oikeastaan katsoa sen pienissä osissa, niin että syvä viisaus tulee ymmärretyksi vähitellen ja siirtyy arkeen helposti sulavina annoksina. Elokuva on kuvattu Redwoodin kansallispuistossa, Kaliforniassa. Luonnonkauniit kuvauspaikat ja meditatiiviset kamerakulmat edesauttavat ja tukevat Rupertin vastauksia elämän suuriin kysymyksiin.


Arviointi

Youtube-videoon

Jesus & Buddha

Tekstitys: suomi, ruotsi, norja, tanska
kesto 44 min
25 e

Kaunis elokuva siitä, miten kristinusko ja buddhalaisuus voivat rikastuttaa toisiaan. Elokuva antaa ohjeita siitä, miten kaksi perinnettä voivat siirtyä arkeen ja osaksi elämän iloa ja kiitollisuutta.

”Buddhalainen tyhjyys ei ole tarkoituksetonta tai nihilististä – se on todellisuudessa ”täyteyttä” ja elämän energiaa, joka yhdistää ja on kaiken alkuperä. Sinä olet avoin ja sanot itsellesi: Wau, tämä on jotain uutta ja mielenkiintoista! Tuo on tyhjyyttä” (Chung Huyn Kyung)
”Buddha on tehnyt mahdolliseksi minun nähdä asioita Jeesuksesta, joita en olisi ilman häntä kyennyt näkemään. Minä kasvan kahden erilaisen uskonnollisen tradition kautta”
(Paul Knitter)


Infinity
Jay Wender
dvd, kesto 90 min

(ovh 25 e) Tarjous 18 e

Mitä tapahtuu kun poistumme tästä maailmasta? Onko tämän jälkeen elämää? Vai katoammeko lopullisesti?
Näitä kysymyksiä esitetään tässä voimallisessa dokumenttifilmissä. Ikuisuus, rajattomuus, huikea matka. Saatat hämmästyä vastauksista!

TARJOUS

Esittely


Intialainen päähieronta
Satu Pusa 
64 s. kirja & dvd 30 min. 

Kirja + DVD Nyt vain 18 e

Kirja sisältää perustiedot päähieronnasta, hierontaliikkeiden valokuvin varustetut selostukset ja saat siitä parhaan ilon käyttämällä rinnakkain samannimisen DVD:n kanssa. Voi hyvin!


Arviointi
 

Tiede ja non-dualismi (Science and Nonduality) Osa 2

Tekstitys: suomi, ruotsi, norja, tanska
Kesto 1 h 52 min
25 e

Olemme kaikki osa yhtä ja samaa substanssia. Tätä perusteemaa tuoreella filmillä lähestyvät omista näkökulmistaan usean eri tieteenalan edustajat: lääketieteen, fysiikan, psykologian ja uskonnon. Sympaattiset ja syvälliset pohdintansa he perustavat sekä omiin kokemuksiinsa että erikoisalojensa tutkimustuloksiin.

Kekki-koodi

DVD Kesto 35 min.
15 e

Dokumenttielokuva Kekki-koodi on vahvasti omaelämäkerronnallinen dokumentti skitsofreniaan sairastuneen miehen, Jorma Kekin, elämästä ja sairautena skitsofrenian sisäistämisestä ja sen kanssa elämisestä.

 


Arviointi

Katso miten toteutat unelmasi – The Opus

Tekstitys: suomi, ruotsi, norja, tanska
Kesto 79 min
25 e 

OPUS kertoo vetovoimasta, joka voi muuttaa jokaisen ihmisen elämää myönteiseen suuntaan. Yksinkertaisen filosofian mukaan samanlaiset asiat ja teot houkuttelevat toisiaan puoleensa. Myönteiset ajatukset ja teot vetävät puoleensa samanlaisia ajatuksia ja tekoja, joista syntyy myönteisiä tuloksia. OPUS seuraa kuvitteellisen viulisti-säveltäjän Vicenzo Vivaldin elämää, joka sai aikaan enemmän kuin useimmat ihmiset huolimatta omista henkilökohtaisista ja ammatillisista haasteistaan. Vivaldin innostavan elämäntarinan lisäksi monet nykypäivän menestyjät kertovat, kuinka unelmia toteutetaan käytännössä. OPUS opettaa asettamaan tavoitteita, toteuttamaan niitä ja pysymään niissä tehden unelmista totta.

 


Arviointi

Ajatella tai olla ajattelematta
- To Think or Not to Think
Eckhart Tolle

Tekstitys: suomi, ruotsi, norja, tanska
51 min
25 e

On aika herätä pienen mielen kahleista ja avata ovi toiseen ulottuvuuteen, tasolle jossa käsitteellistä ajattelua ei tapahdu. ”Taivaanportit avautuvat lapsenmielisille.” Kiitos taas kerran, Eckhart!


 

Esittely

Ultrapäivät 2011 -
Veli Martin Keitel: Puhuvan puun lapset

Luentokooste, puhuttu suomeksi
79 min
25 e

Puhuvan Puun Lapset esittelee nurinpäin kääntyneen dualistisen maailman historian, alkaen Atlantiksen tuhoutumisesta ja päättyen nykyaikaan. Tämä nurinpäin kasvava Elämänpuu on Kalevalassa kuusi. Keskeisessä roolissa on Pohjolan Neito ja häntä tavoittelevat sankarit, Väinämöisen eri olemuspuolet. Sammon taonta tarkoittaa Elämänpuun rakentamista uudestaan ihmisen kokemuksessa, ihmisen tulisessa historiassa.


Esittely
 

Opas viisauteen
– Tarot-kortit itseoivalluksen apuvälineenä

Sisältää 2 DVD:tä
130 min + 140 min
Puhuttu suomeksi
35 e

Opas viisauteen on ensimmäinen suomenkielinen opetusohjelma, jossa perehdytään tarot-korttien käyttöön itsetuntemuksen, ongelmaratkaisun ja henkisen kasvun apuvälineenä.

*

Rakkaus - Love
The Underground river of knowing and being
Rupert Spira

Sisältää 2 DVD:tä
Tekstitys: suomi, ruotsi, norja, tanska
71 + 57 min
ovh 25 e


Aihe: Elämäntaito

Rupert Spira omaa fantastisen kyvyn selittää korkeampaa tietoisuutta, meidän todellista luonnettamme tavalla, jota emme vain YMMÄRRÄ vaan myös KOEMME tässä ja nyt.
Syvä, läsnäoleva ja transformatiivinen keskustelu nondualismista ja tietoisuuden todellisesta luonteesta. Illuusiosta erillisen minän ympärillä. Kuka minä olen? Oleellista ymmärrystä onnesta, rauhasta ja rakkaudesta. Analyysia henkisen opettajan roolista elämässämme.


Arvostelu
 

Kuoleman ystävä - Embracing Death
Exploring near-death experiences
(Kuolemanrajakokemuksia tutkimassa)

Tekstitys: suomi, englanti, ruotsi, norja, tanska
76 min
25 e 

Jos joku aiemmin on pelännyt kuolemaa niin tässä elokuvassa on riittävästi faktoja sekä kertomuksia henkilöiltä, jotka ovat käyneet rajan ”tuolla puolen”, ja siitä mikä tekee kuoleman joksikin kauniiksi eikä lainkaan pelottavaksi ja ahdistavaksi niin kuin on luultu.


Esittely
 

Varjovaikutus - The Shadow Effect

Sisältää 2 DVD:tä 
Tekstitys: suomi, ruotsi, norja, tanska
70 + 110 min
25 e

Kuka Sinä oikeastaan olet? Sisimmältäsi...
Löydä inspiraatio ja rohkeuden voima, joka on piilossa sisälläsi. 'The Shadow Effect' koostuu kahdesta elokuvasta. Toinen on sama kuin ensimmäinen sillä erotuksella, että Debbie Ford pysäyttää elokuvan välillä ja johdattaa Sinut kahdeksan harjoituksen avulla ratkaisemaan sekä löytämään sen mikä on ollut piilossa ja pidätellyt Sinua kurottamasta kohti unelmaasi.


 


Arvostelu

Healing – John of God

68 min.
Tekstitys: suomi, ruotsi, norja, tanska
25 e 

Palkittu dokumentti vie katsojansa matkalle Brasilian legendaarisimman ja merkittävimmän parantajan, John of Godin (Joao de Deus) luo. Näe ja koe, mitä tapahtuu, kun John of God tekee ihmeitä.


Arvostelu

The Shift – Löydä muutos elämääsi

Wayne W. Dyer
Ohjaus Michael Goorjian
120 min + 3 tuntia extramateriaalia
Tekstitys: suomi, ruotsi, norja, tanska
25 e

Elokuva suomenkielisillä teksteillä, extramateriaaleissa ei tekstitystä

Upea 2 DVD:n paketti. Tohtori Wayne W. Dyer on kansainvälisesti tunnustettu kirjailija ja henkilökohtaisen kehittymisen luennoitsija. Hän opastaa käytännön esimerkkien kautta meitä löytämään oman lahjakkuutemme ja tarkoituksemme elämällemme – muuttamaan elämäämme onnellisempaan suuntaan.


Arvostelu

Peter Russell
Ihmiskunnan mieli
85 min
(25 e) Tarjous 22 e

3 elokuvaa: Global Brain, White hole in Time, From Science to God.
Tekstitys: suomi, ruotsi, norja, tanska

Tutkija, filosofi Peter Russell vie meidät mukaansa matkalle, jolla näemme, että ihmiskunnan kehityksen myönteinen käännekohta on edessämme. Käsitämme olevamme osa jotain suurempaa. Miksi etsimme onnea itsemme ulkopuolelta, kun kuitenkin tiedämme, että se on löydettävissä meistä itsestämme.

  Arvostelu


Kotimainen DVD-taltiointi 

Spontaani elämä

Sw Sharma Bija, eli Juhani Lehtinen ravistelee kuulijansa irti järjestyksen, polariteettien ja reaktiivisuuden harhasta. Hän puhuu kaaoksesta, järjestyksestä ja spontaanin olemisen tilasta.

35 min
14 e

 


Arvostelu

Mooseksen Koodi - Moses Code
58 min
Tekstitys: suomi, ruotsi, norja, tanska
25 e 

Uusi elokuva Secretin ohjaajalta Drew Heriotilta!
Suomenkieliset tekstit (lisämateriaalit englanniksi)
Pääosissa: Neale Donald Walsch, Debbie Ford, Iyanla Vanzant, Cheryl Richardson, ym. 

Mooseksen koodin avulla voit toteuttaa toiveesi onnellisesta ja terveestä elämästä. Koodi noudattaa vetovoiman lakia – mihin kohdistat ajatuksesi, sitä vedät puoleesi. Voit asettaa itsellesi uusia tavoitteita, ja Mooseksen koodi auttaa Sinua saavuttamaan ne. Mukana mm. Neale Donald Walsch!


 


Arvostelu

Salaisuus – The Secret

Kesto 91 min
Tekstitys: suomi, ruotsi, norja, tanska
25 eur

Maailmanmenestyselokuva nyt Ultrasta suomeksi tekstitettynä!
Universumin suurin salaisuus… Se voi olla avain kaikkeen, mitä olet toivonut. Tiedemiehet, kirjailijat ja filosofit ovat tienneet sen. Nyt se on sinun ulottuvillasi.

 


tilaukset@ultra-lehti.com
Ultra-lehti, Salojärventie 36, 17950 KYLÄMÄ 
Puh (03) 5558101  Gsm 0456796920

| Ajankohtaista | Tapahtumia | Ultrapäivät | Kolumnit | Ultra-lehdet |
| Kirjamyynti | Hakemistot | Galleria | Info | Linkit |