Ultran kirja-esittely

 

Uudistuminen – Löydä elämän syvempi merkitys
Anthony De Mello

Kustantaja Basam Books Oy, 2013
125 s.

(24 e)  Tarjous 10 e
 

 

 

Uudistuminen on tiedostava matka vapauteen ja elämästä nauttimiseen.

Uudistuminen auttaa tiedostamaan, että ajatuksemme ovat rajallisia, kiertävät kehää ja nojaavat tottumukseen.  Tämän ymmärrettyäsi voit aloittaa matkan uuteen suuntaan: kohti toivoa, joka vapauttaa yksinäisyydestä, vihasta, surusta ja masennuksesta.

Tämä kirja kokoaa rakastetun henkisen opettajan, Anthony de Mellon, mahdollisesti viimeiset opetukset. Se perustuu esitelmään, jonka de Mello piti vain muutamia kuukausia ennen menehtymistään vuonna 1987, ja se uhkuu tekijänsä persoonallisuutta kuvastaen oivallusta, intoa ja huumoria.

Teos kutsuu lukijan avaamaan portin, joka johdattaa elämän syvempään merkitykseen. Lyhyesti sanottuna: de Mello esittelee uuden tavan katsoa maailmaa ja Jumalaa.

Anthony de Mello (1931 ̶ 1987) oli intialaissyntyinen jesuiittapappi, joka tunnetaan kaikkialla maailmassa hengellisistä kirjoituksistaan ja opetuksistaan. Hänen kirjojaan on käännetty yli kolmellekymmenelleviidelle kielelle. De Mellon muita kirjoja ovat muun muassa Kuuletko linnun laulun, Sadhana ja kansainvälinen myyntimenestys Havahtuminen.

 

 

Aloitussivulle