Ultran kirjaesittely

 

 

Tähdistä tippuneet – Suomalaisten kosmisia kokemuksia

Asta Swan

200 s.
Kustantaja Basam Books, 2019

 

”Seison kirkkaan tähtitaivaan alla. Minut ympäröi vain pimeys ja talven kylmyydessä huuruava hengitykseni. Ainoa valo on taivaalla kirkkaana loistava kuu ja lukuisat tähdet, jotka tuikkivat kutsuvasti. Nostan katseeni kohti taivasta ja tunnen samalla, miten kyyneleeni valuvat kuumina pitkin poskiani. ”Tulkaa hakemaan minut kotiin,” kuiskaan, kuten niin monet kerrat aikaisemminkin.”

Näiden kansien sisään on koottu suomalaisten kosmisia kokemuksia. Millaisia yhtäläisyyksiä näillä kokemuksilla on ja miten ne ovat vaikuttaneet ihmisten elämään?

Kirja ei yritä todistella mitään, vaan tuo lukijan ulottuville toisenlaisen kosmisen maailman. Se tempaa mukaansa myös sellaisen lukijan, jolla ei ole omakohtaisia kokemuksia aiheesta.

Teoksessa on vahvasti läsnä henkinen kasvu, oman voiman löytyminen ja ymmärrys siitä, ettemme ole täällä yksin.


Asta Swan

Menestys & Henkinen valmentaja / Kouluttaja & luennoitsija & kirjailija

Kulttuurituottajan amk-tutkinnon lisäksi Astalla on myös elämäntaidonvalmentajan, NLP-masterin ja enneagrammivalmentajan tutkinnot sekä lisäksi opintoja myös viestinnästä, fengshuista, mindfulnessista sekä erilaisista rentoutustekniikoista. Ennen valmentajan työtään Asta on toiminut viestinnän ja tiedottamisen ammattilaisena kehittämisprojekteissa.

Asta kuvailee itseään myös pienoiseksi mystikoksi, sillä hän käyttänyt yli puolet elämästään maailman mysteerien tutkimiseen ja ymmärtämiseen. Myös matkustelu, valokuvaus, luovuus, meditaatio, jooga, kravmaga, kirjoittaminen ja ikuinen itsensä kehittäminen ovat lähellä hänen sydäntään.

Astan omat sivut: www.ihmeellinenelama.fi

 

 

Aloitussivulle