Ultran kirjaesittely

 

 

Syntyvä on ikilapsi – Paratiisin lähteellä 1.
Anna-Kristiina Vuorjoki

180 s.
Omakustanne, 2019

 
 

Sadun henki pujahtaa esiin pullosta ja alkaa kertoa eläväksi muuttuvaa tosisatua kaikessa, minne kertojan katse kääntyy. Yhtäkkiä puetaankin hänet paratiisin puutarhuriksi, joka kylvää paratiisin siemeniä kaikkialla, missä hän kulkee. Sadun henki herättää hänessä eloon myös Prinsessa-elokuvan prinsessan ja vastauksen saa kysymys: mikä on sairautta, mikä terveyttä?

Keskellä vaiherikkaiden tapahtumien kulkua hän solmii ystävyyttä ja rauhaa vastavoimien kanssa, joiden yhdistymisestä syntyvät rakkaus, totuus ja elämä sydämen, mielen ja ruumiin vapautuessa pelon otteesta. Prinsessan karhunkierros halki maan ja kansan kerrosten huipentuu Suomi-neidon otsalla Otsamo-tunturin laella.

Vapaussodan näyttämöllä sodan repimä kansa eheytyy kuvassa Rakkauden maasta, jossa jokainen saa kukoistaa vapaasti ainutkertaisuudessaan toisiaan täydentäen. Paratiisin siemenistä versoaa ehyt, Itsenäisten ihmisten yhdistynyt kansa, jolta ei puutu mitään.

Kirja on tarkoitettu paratiisin luojille ja niille, jotka unelmoivat rakkauden maasta, jossa kaikilla on vapaus kukoistaa.

  Anna-Kristiina Vuorjoki

 

Aloitussivulle