Ultran kirjaesittely

 

 

Homeopatia - Opas luonnolliseen terveyteen
Satu Järvilehto & Katja Rikala

480 s.
Readme.fi 2019

 
 

Uutuus! Vihdoin suomalainen kattava perusteos homeopatiasta.

Käytännön neuvoja akuutteihin terveyspulmiin, satoja lääkeainekuvauksia, ohjeita homeopaattisten lääkevalmisteiden käyttöön ja annosteluun...

Kustantajan esittely:

Kirja käsittelee homeopatian perusteet selkeästi ja kattavasti.

Se sisältää runsaasti käytännön neuvoja akuutteihin terveyspulmiin, satoja lääkeainekuvauksia, sekä ohjeet homeopaattisten lääkevalmisteiden käyttöön ja annosteluun. Kirja on tarkoitettu kaikenikäisille, vauvasta vaariin.

Kirjoittajat Satu Järvilehto ja Katja Rikala ovat Suomen homeopatian kärkinimiä ja heillä on vankka kokemus homeopatiasta. He pitävät aktiivisesti vastaanottoa Helsingissä. Satu Järvilehto on homeopaattina hoitanut tuhansia asiakkaita. Hän opettaa homeopatiaa kahdessa homeopatiakoulussa, sekä järjestää homeopatiakursseja. Satu on toiminut vuosia Suomen Homeopaatit Ry: n hallituksessa ja Euroopan homeopaattien kattojärjestön ECCH:n Suomen edustajana.

Katja Rikala on homeopaatti, akupunktiohoitaja ja vauvahieroja. Hänellä on vankka kokemus kokonaisvaltaisesta hoidosta ja homeopatiasta jo toisessa sukupolvessa. Katja on parhaillaan Suomen Homeopaatit Ry:n hallituksen puheenjohtaja ja opettaa homeopatiaa homeopatiakoulussa ja omilla kursseilla.

 

 

Aloitussivulle