Ultran kirjaesittely

 

 

 

Elämänenergiaa ja vihreää voimaa
Maritta Vuorinen

Vihertähti 2015
89 s.

20 e  Tarjous 10 e

 

 

Saatko luonnosta iloa ja energiaa? Oletko henkisesti vahva ja levollinen?
Maritta Vuorinen on hullaantunut luovuudesta ja luonnosta ja jakaa nyt kokemuksensa kaikille.


KUSTANTAJAN ESITTELY:

Henkistä hyvinvointia luonnosta

Pitkän virkauran tehtyäni olen uuden pihasuunnittelijan ammattini myötä hullaantunut luovuudesta. Innostuin kirjoittamaan kirjaa henkisestä hyvinvoinnista ja henkisellä tiellä kulkemisesta sekä puutarhan hoitamisesta, luonnosta nauttimisesta ja luonnonläheisestä elämästä. Halusin yhdistää nämä minulle rakkaat ja tärkeät asiat kirjan muotoon.

Kirjoittaminen on ollut myös terapeuttista omien haasteiden kanssa painiskeltuani. Toisaalta olen muutaman vuoden aikana edennyt kovastikin omalla henkisellä tielläni ja saanut levollisen olon. Haluan jakaa omia upeita kokemuksiani kaikille.

Kirjani nimi on Elämänenergiaa ja vihreää voimaa. Kirja on hyvän olon ja positiivisen elämän käsikirja. Kirja on suunnattu lukijalle, joka kaipaa henkistä hyvinvointia, etsii omaa henkistä polkua tai jo kulkee henkisellä tiellä sekä viihtyy luonnossa ja nauttii kauniista ympäristöstä. Kannustan lukijaa panostamaan positiiviseen elämään ja ottamaan luonnon osaksi elämäänsä ja ammentamaan sieltä hyvää oloa ja elämänenergiaa. Tällaista luonnonmukaisen elämän ja henkisen hyvinvoinnin yhdistävää kirjaa ei aiemmin ole kirjoitettu.

 

 

Aloitussivulle