Tervetuloa Ultran löytöluolaan!

 

Tältä sivulta löydät antikvariaattikirjoja, harvinaisuuksia, erikoistarjouksia, ja muuta mukavaa.
Päivitämme sivustoa säännöllisesti.

Tässä on vain pieni osa tarjonnastamme. Voit kysyä sähköpostilla tai puhelimella myös muita rajatiedon kirjoja (myös antikvariaattisia). Yhteystiedot löytyvät sivun alareunasta.

Kannattaa katsoa punaiset tarjoushinnat myös Kirjamyynti-sivuilta
Rajatiedon mahtavat kokoelmat aihepiireittäin: Ultra-lehtien TEEMAPAKETIT

Klikkaa kuvista tai otsikoista lisätietoja
CDt ja filmit sivun alaosassa

KOKEILE ONNEASI  Tilaa yllätys-CD

Ultran runsaissa levyvarastoissa on yksittäiskappaleita ja harvinaisuuksia, joita ei levymyyntisivulla erikseen mainosteta. Meditaatiomusiikkia etc.

Yllätys-CD tarjoushintaan 10 e/kpl
 

 

Tyyliä Ultrapäivät T-paita

Ultrapäivät T-Paita
17 €

Ultran logolla varustettu T-Paita. Kolme eri väriä: musta, sininen ja oliivinvihreä.
100 % puuvillaa. Eri kokoja S-XXL

Kätevää

8 €

Käsityönä poron sääriluusta valmistettu  paperi/kirjeveitsi. Kaiverrettu luukaivertimella, kaiverrus värjätty hiilellä ja käsitelty oksalakalla. Luomutuote!

(Huom! Rajoitettu määrä)

       
    Erich von Däniken -kirjallisuutta:

Uforaportti 7 (1999)
Heikki Virtanen, Marko Kananen, Marko Repo
200 s. 
4 e 

Suomen ufotutkijat ry:n seitsemäs raportti sisältää vuonna 1999 tietoon tulleet ufohavainnot ja kontaktitapaukset. Kirjassa on myös valikoituja ufotapauksia eri puolilta maailmaa, ufotutkimuksen historiaa Suomessa ja ufotutkimuksen ajankohtaisia keskustelunaiheita, kuten hypnoosin käyttö ufotutkimuksissa ja Area 51:n salaisuudet.

Takaisin tähtiin 6 €
2. painos, 197 s. (ilman kansilehteä)

Kaikuja avaruudesta 12 €
3. painos, 229 s. (kansilehdillä)

Olen oikeassa! 10 €
1. painos 165 s. (kansilehdillä)

Ilmestysten arvoitus 10 €
1. painos 355 s. (teippaus kansilehdessä)

Ilmestysten arvoitus 7 €
1. painos 355 s. (ilman kansilehteä)

Vieraita avaruudesta 7 €
1. painos 204 s. (ilman kansilehtiä)

Vieraita avaruudesta 6 €
2. painos 204 s. (ilman kansilehtiä)
 

 

Halun vallassa – Onnellisuutta etsimässä
Timo Airaksinen
276 s.
8 €

Me haluamme jatkuvasti jotakin, mutta läheskään aina emme tule ajatelleeksi miten monipolvisen ajatusketjun läpi päädymme ratkaisuihimme. Usein halumme eivät edes ole omiamme. Tietotekniikan avulla luodut maailmat voivat rajattomuudessaan toimia mitä villeimpien halujen virtuaalisena temmellyskenttänä, mutta kuka tai mikä siellä oikeastaan seikkailee?

Erich Anton Paul von Däniken
(s. 14.4.1935 Zofingen, Sveitsi) on sveitsiläinen kirjailija, jonka esittämien väitteiden mukaan ihmiskunnan kulttuuri on ollut maapallon ulkopuolisten vaikutusten alaisena jo esihistoriallisista ajoista saakka. Hän on myös esittänyt, että samat tahot ovat ohjailleet ihmisen evoluutiota geeniteknologian avulla. Dänikenin teoksilla oli merkittävä vaikutus muinaisia astronautteja koskevan teorian suosioon 1960- ja 1970-luvuilla. (Wikipedia)

       

Uusin unienselittäjä 1918
64 s.
Salakirjat, 2013
8 €

Kokoiltu vanhojen itämaalaisten y.m. unenselittäjäin muistiinpanoista.

Vuonna 1918 julkaistu Uusi Suomalainen Unienselittäjä on varhaisia suomenkielisiä unikirjoja. Kirjan tuhannet unien aiheet on ryhmitelty helposti löydettävään aakkosjärjestykseen.
 

Anssi Alhonen, Tytti Muurinen
56 s.
10 €

Pientä ja isoa väkeä -kuvakirjaan on koottu vanhoja suomalaisia uskomuksia, tarinoita ja loitsuja. Sivuilta voit lukea muun muassa mitä vanha kansa uskoi maailman synnystä, miten saunanhaltija suututettiin sekä mitä ovat hapsinkatkiaiset ja kätkökäärmeet.
 

Kasviskeittokirja vuodelta 1910
Eduard Baltzer
200 s.
10 €

Harva valinta on niin perustavaa laatua kuin se, mitä laitamme sisäämme ja muutamme osaksi fyysistä olentoamme. Tämä oli selvää Eduard Baltzerille (1814 – 1887), Saksan ensimmäisen vegetaarisen yhdistyksen ja lehden perustajalle.
 

 

 

Runoileva Jumala
Olavi Moilanen 
160 s. 
(17 e) 
Tarjous 5 e

 

Yhteiskuntatieteiden tohtori Olavi Moilanen on ihmisen syvyyden ja unien tutkija. Väitöskirjastaan lähtien hän on ollut kiinnostunut Heideggerin inspiroimasta ihmisen olemuksen syvyyden ymmärtämisestä. Tämä kirja tuo esille hänen ajattelunsa uskonnolliset yhteydet.

Yhteys alkulähteeseen - Luomiskertomus osa I
Karmen Shi Englan
168 s.
(ovh 22 €) 6 €

Jumala on Ykseys eli Jumala on kaikki mitä on, joten Me kaikki Olemme Yhtä ja jokainen on osa Jumalaa. 
Ja se mikä erottaa meidät Jumalallisesta Rakkaudesta on ego ja egon pelkoenergioiden aiheuttama harhainen ajatusmaailma. 

Statiinin uhrit
Leino Utriainen
223 s.
Tarjous 10 e

Vuonna 2006 diplomi-insinööri Leino Utriainen oli kuolla statiinin aiheuttamaan haimatulehdukseen. Hän jätti statiinilääkityksen, parantui ja on siitä lähtien omistanut elämänsä statiinien aiheuttamien haittavaikutusten tutkimiseen.
 

Rakkauden viestit - sanomaa ja harjoituksia
Shi Assi
76 s.
5 €

Äiti Marian opetuksia osa IV
 

Rakkauden viestit sisältää Äiti Marian neuvoja ihmiskunnalle siitä, miten me ihmiset voisimme elää onnellista ja valon täyttämää elämää Maan päällä.

Tesla-lehti
Jukka Nieminen, Juhani Olutkoski
32 s.
10 €

Maanalainen esoteerinen julkaisu, 2017

Kuka oli Nikola Tesla? Mitä hän oikein keksi? Miksi hän on kulttimaineessa? Näitä asioita on kuiskuteltu ja pohdittu jo pitkän aikaa, ja ne ovatkin jääneet aina juorujen asteelle, sillä miehestä ja hänen elämäntyöstään ei löydä käytännössä mitään suomenkielellä.

 

Sinivalkoinen kirja – Menneisyyden Suomi tulevaisuudessa
Timo Airaksinen
256 s.
10 €

Timo Airaksinen kysyy millainen maa Suomi on, kenelle Suomi oikeastaan kuuluu ja onko suomalaisilla aihetta optimismiin. Sinivalkoisessa kirjassa hän esittää yhteensä kymmenen kysymystä maan tilasta tulevaisuudennäkymineen.

 

Tervetuloa – Opas Suomen historiaan, kieleen, kulttuuriin ja tapoihin
Raija Tervomaa
205 s.
6 €

Miksi talvisota teki sisusta maailmankuulun, miksi et voi tietää, onko talonmies mies vai nainen, miksi Lönnrot kokosi Kalevalan tai miksi tosimies ei itke? Jos olet muuttanut tai muuttamassa Suomeen, asut kaukana kotimaasta tai olet kiinnostunut maamme historiasta, kielestä, kulttuurista ja tavoista, saat moniin kysymyksiin vastauksen.

Nadia - onnetar
Andrei Pajanne 
235 s. 
(28 e) Tarjous 15 e

Nadia, onnetar on ihmistä luotaava romaani takertumisesta ja luopumisesta. Andrei Pajanne, jonka teos Autuaiden saari nousi sanomalehtien kriitikkojen rankkauksessa vuoden 2013 vaikuttavimpien lukuelämysten joukkoon, on kirjoittanut uuden yllätysromaanin.

Unelmien ekokylät - Kurkistuksia suomalaiseen ekoyhteisöasumiseen
Kirsi Haapamatti ja Suvi Elo
228 s.
(32 e) Tarjous 22 e

Unelmien ekokylät on ensimmäinen suomalaisista ekoyhteisöistä kirjoitettu teos. Teos on tarkoitettu kaikille yhteisöllisestä ja ekologisesta elämästä kiinnostuneille. Kirjassa annetaan vinkkejä myös oman arjen muuttamisesta ympäristöystävällisemmäksi ja yhteisöllisemmäksi. Hieno kuvitus!

Rajut Sävelet
Esko Mustonen
(toim. Lasse Ahonen)
512 s.
(35 e) Tarjous 20 e

Monipuolinen taiteilija ja lahjakkuus Esko Mustonen (1926-1999) on kirjannut muistiin elämänsä ainutlaatuisia tarinoita humoristisella ja persoonallisella tavallaan. Mustonen ehti olla monessa mukana, ja tämä kirja on arvokas palanen suomalaista historiaa.

 

100 ajatusta terveellisestä ruoasta
Thor-Fredric Karlsson
192 s.
(19 e)
Tarjous 10 e

100 ajatusta terveellisestä ruoasta tuo tervetulleita uusia tuulia keskusteluun.
Kirja on aarreaitta jokaiselle joka haluaa tietää enemmän. Vanhat totuudet eivät välttämättä pidä paikkaansa, mutta ovatko modernit ruokavaliot ja trendit yhtään parempia?
 

 

Vaiheessa
- Elämä henkisenä harjoituksena

Mili Kaikkonen
n. 200  s.
(23 e)
Tarjous 14 e

Suorituskeskeisessä maailmassa henkisestä kasvusta on tullut tavoitehakuista. Intuitiivisen konsultin Mili Kaikkosen maanläheinen kuvaus tarjoaa tuoreita, henkilökohtaisia näkökulmia moderniin henkisyyteen ja itsensä kehittämiseen. Kirjailija avaa rehellisesti oman polkunsa vaiheita ja purkaa myyttiä täydellisestä henkisestä ihmisestä. 

 

Nykyhetken Lapset
Meg Blackburn Losey, Msc. D., Ph.D.
214 s.
(26 e) Tarjous 15 e

Kristallilapset, indigolapset, tähtilapset, maan enkelit ja siirtymäkauden lapset.
Monet lääkärit toteavat virheellisesti, että näillä lapsilla on autismi, keskittymishäiriö (ADD) tai keskittymis- ja ylivilkkaushäiriö (ADHD). Yli puolessa tapauksista lääkärit ovat väärässä. Nykyhetken lapset eivät ole viallisia. He toimivat vain eri tavalla.

 

 
Tarot tarinat
Minttu Hapuli
146 s.
(ovh 27,50 e)
5 e

Tee päätös, valitse viisaasti. Sinulla on vain tämä elämä.
Tarot-kortit ovat peräisin jo keskiajalta, ja niiden mystistä voimaa on käytetty tulevaisuuden ennustamiseen ja menneisyyden salaisuuksien paljastamiseen. Minttu Hapulin kertomuksissa korttien voimat riepottelevat nykypäivän ihmisiä
.

ULTRAN erikoisuus!

Tieto todellisuudesta
Henry T. Laurency
302 s.
(19 e) Tarjous 10 e

Aikana, jolloin yhä useammat huomaavat tarvitsevansa selityksen elämän tarkoitukselle, herättää esoteerinen tietoperinne yhä suurempaa mielenkiintoa. Ruotsalainen esoteerikko Henry T. Laurency otti tehtäväkseen esittää ikivanhan tiedon järjestelmänä ja muodossa, joka sopii aikamme koulutetuille ihmisille. Esityksen perusteeksi hän otti Pytagoraan mentaalijärjestelmän - hylozoiikan.
 

Elämänenergiaa ja vihreää voimaa
Maritta Vuorinen
89 s.
(20 e)
Tarjous 10 e

Saatko luonnosta iloa ja energiaa? Oletko henkisesti vahva ja levollinen? Maritta Vuorinen on hullaantunut luovuudesta ja luonnosta ja jakaa nyt kokemuksensa kaikille.

 

   

Maa, ilma, tuli ja vesi
- Magiaa luonnosta 2

Scott Cunningham
201 s.
8 e (ovh 25 e)

Kaikki olemassa oleva liittyy neljään elementtiin – tuleen, ilmaan, veteen tai maahan. Elementit eivät ole pelkästään fyysisiä ilmiöitä, vaan jokaisella on oma henkinen ja luova ulottuvuutensa. Luonnonmagian harjoittajat hyödyntävät elementtejä monin eri tavoin.

Länsi-Afrikan shamanismi ja henkinen perinne
Adama & Naomi Doumbia
186 s.
8 e (ovh 27 e)

"Kaikkialla on taivas, kaikkialla on Henki." Näillä sanoilla Adama ja Naomi Doumbia kutsuvat lukijan matkalle Länsi-Afrikan henkisyyden sydämeen ja sieluun. Mandelaiseen kulttuuriin syntyneen ja siinä kasvaneen Adaman sekä Länsi-Afrikan henkisiin perinteisiin tutkijana perehtyneen Naomin yhteistyönä syntynyt kirja avaa harvinaislaatuisen ja aidon näkymän Länsi- Afrikan henkisyyteen ja shamanistisiin perinteisiin.

Onnen alkulähteillä - Seitsemän elämänohjetta vanhemmille
Deepak Chopra
115 s.
12 e (ovh 19 e)

Deepak Chopra on maailmankuulu kirjailija ja henkisen kasvun opettaja. Hän korostaa, että henkisten lainalaisuuksien toteuttaminen käytännön elämässä on tie onneen ja menestykseen.

 

Huna - Havaijilaista elämänviisautta
Serge Kahili King
214 s.
8 e (ovh 27 e)

Ihmisen sisimmässä piilevä voima ja sen hyödyntäminen on yksi elämän ihmeellisimmistä ulottuvuuksista. Kun opit ymmärtämään energian syvintä olemusta, pystyt keskittymään tavoitteisiisi ja kohdistamaan huomiosi myönteisiin päämääriin. Voit luoda elämästäsi toiveidesi mukaista.

 

Maan voimaa - Magiaa luonnosta
Scott Cunningham
166 s.
8 e (ovh 25 e)

Maassa piilee uskomatonta voimaa. Tuulen, sateen ja liekkien energiaa on mahdollista hyödyntää omien tavoitteiden saavuttamiseksi. Scott Cunningham hallitsee vanhat loitsut – solmumagian, peilien ja kynttilöiden avulla harjoitettavat taiat ja elementtien salat.

 

 

Uuden henkisyyden voima – Tie myötätuntoon ja oman kutsumuksen toteuttamiseen
William Bloom
271 s.
(28 e) 
Tarjous 12 e

Uuden henkisyyden voima käsittelee arkijärkevästi ja selkein sanoin kysymyksiä, joihin yhä useammat kaipaavat vastauksia hakiessaan avarampaa elämänkatsomusta kapean tunnustuksellisen uskonnollisuuden sijaan. William Bloom jakaa kirjassaan kauan kaivattua selkeyttä ja esittää oman vallankumouksellisen näkemyksensä.
 

Maailmankatsomusten taistelu – Tiede vs. Henkisyys
Deepak Chopra & Leonard Mlodinow

406 s.
(ovh 28 e) Tarjous 15

Kahden bestseller-kirjailijan häikäisevä väittely elämän tarkoituksesta. Mitä tapahtuu, kun yhdistetään henkisyyden sanansaattajan Deepak Chopran ja huippufyysikko Leonard Mlodinowin vastakkaiset näkemykset maailmankaikkeudesta? Syntyy vähintäänkin mieltä avartava keskustelu ihmisyydestä.

”Ultran erikoisuus”
Vain rajoitettu erä

 
Pöljän shamaanin runotukset - Vilikasuvihko

Hannu Huuskonen
35 e

Monen kurun kulkijakin
kiivennyt harjulle hyvästi
laski sieltä liukumäen
vielläi on perse kipiä.
Nyt mä laskea livotan
elon virtaa pikku hiljaa
soljuu vesi verkkaisasti
kohti kuohuja kovia.
Venootin jo vetäiseepi
kiskaiseepi kivakasti
kohta suvantoon suhahan
loppui kiire kokonansa.
Pöljällä NYT

Kuolema on ikuinen elämä
Anu Markoff
121 s. 
22,90 e  Tarjous 9 e

'Kuolema on Ikuinen elämä' on sydäntä avaava teos, joka enemmän kuin kuolemasta kertoo Elämästä itsestään hyvin perustavanlaatuisella tasolla.

 

Minä olen maailman valo
Inkeri Korpela
175 s.
20 e  Tarjous 5 e

Ikiaikojen Jumala on luvannut siunata ihmistä. Mutta millaisesta siunauksesta on kysymys, kun sen toteuttamiseen kuluu tuhansia vuosia...

Ikuinen ihminen
Mirjan Aho
172 s.
10 e (ovh 18,50 e)

"Mielenkiintoinen romaani, asiatieto selkeää, täynnä viisautta; antaa hyvän mielen."
"Joukko erilaisia ihmisiä ja kuitenkin niin samanlaisia pohtimassa kurssilla ikuisen ihmisen mysteeriä."

Päällään seisova Jeesus
– Uskonnollisen tilanteen tarkastelua nykymaailmassa

148 s.
5 e

"Aloita päivä rakkaudella, täytä päivä rakkaudella, lopeta päivä rakkaudella."

 

Älä ole huolissasi
Heikki Tajakka
71 s.
4 e

Tämä kirjailijan 19. teos on uudenlaista tekstiä. Lyhyitä, usein nasevastikin ilmaistuja kommentteja elämänilmiöistä ja siinä on myös ilmaistu perussanoma: kristityn orpous maallistuneen elämän keskellä, Jumalan armon ja rakkauden vaikutus vahvistavana voimana, sekä henkilökohtaisen kilvoittelun mukanaan tuomat siunaukset.
 

Viljami Kemppaisen tarina
Mikko Nenonen
179 s.
5 e

Tämä teosofinen romaani on syntynyt vuosina 1985-1988. Sen kirjoittaja tutustui ihmisyyden tunnustajien työhön vuonna 1979 ja eli ryhmän yhteisössä vuosina 1980-1985, ensin Varkaudessa ja sitten Käpykolossa. Kokemukset noilta vuosilta ovat antaneet aiheen ja ennen kaikkea henkisen sisällön tälle tarinalle.

Eetterimaailman rajamailla - eli kuolemanjälkeinen elämä tieteen valossa selitettynä

J. Arthur Findlay
163 s.
8 e

Englantilainen tutkija Arthur J. Findlay lähestyy kirjassa spiritualistisia ilmiöitä oman aikansa tieteen näkökulmasta ja pohtii mm. eetterin koostumusta sekä sielun ja aineen käsitteitä. Hän selostaa myös meedioistuntoja, joihin hän osallistui tutkijana.

Kypsyys elämän ihmisyydessä
Marjo Sulin
120 s.
8 e

Marjo Sulin kirjoittaa omasta elämästään ja kokemuksistaan. Elämän tiellä tapahtuneet kokemukset koskettavat lukijaa ja herättävät pohtimaan elämän merkitystä.

Sinetit ja ajan meri
Markku Castrén
261 s.
12 e

Kirjan päähenkilö, Topi, jatkaa aloittamaansa matkaa. Matka on henkinen kasvu uuteen tietoisuuteen. Arkisen elämänsä ohessa Topi etsii syvempää elämänviisautta. Hän joutuu uusiin tilanteisiin ja tapaa uusia henkilöitä, jotka johdattavat laajempaan ymmärrykseen.
 

 
Kaamoksen hehku ja Sinetit
Markku Castrén
255 s.
12 e

Toivo Linna, eli tuttavallisemmin Topi, kutsuu sinut mukaansa matkalle. Matkaevääksi tarvitset vain avoimen ja tutkivan mielen.
 

 

 
Tiibet tänään
Tiibet-ryhmä
39 s.
4 e

Ajankohtaisraportti Tiibetin tilanteesta
 

Enokin tiedonkirja 1
Kanavoinut Leena Laaksonen
110 s.
6 e

Elämme suuren muutoksen aikaa. Niin yhteiskunta ympärillämme kuin oma tietoisuutemmekin on avautumassa täysin uusille urille. Mitä oikeastaan on tapahtumassa? Enokin Tiedonkirja auttaa meitä ymmärtämään.

 

Avaimet Elämään
– Kirja, joka ei vanhene

Toim. S.Nikula, J.Pursiainen, V.Kinnunen, E.Tuovila
259 s.
(ovh 40 e)
Tarjous 10

Monipuolinen, asiantunteva, innostava, hauskakin... Tämä liikunta- ja terveysalan ammattilaisten kokoama ja kirjoittama tietoteos tarjoaa todella täyden avainnipun niin fyysiseen kuin psyykkiseenkin hyvinvointiin, sekä nuorille että vanhemmille. Vihdoinkin on saatu aikaan tietopaketti, joka avaa rehellisen ja kokonaisvaltaisen näkemyksen tavalliseen ihmiseen eikä kumartele markkinoiden suuntaan.

Suomi Äiti Amman sylissä
Timo Elo
128 s.
5 e

"Rakkaus on uskonto, jota maailmamme tarvitsee nyt kaikkein kipeimmin.”
Äiti Amma on intialainen pyhimys, joka levittää sanomaansa halaamalla ihmisiä.

 

Kukoistavan johtamisen käsikirja
Keijo Halinen & JP Jakonen
184 s.
(ovh 28 e)
Tarjous 10 e

Kukoistavan johtamisen käsikirja auttaa ymmärtämään oman elämän ja organisaation johtamiseen vaadittavia mielen malleja 2000-luvun maailmassa.

Tahdonvoima – Ihmisen suurin vahvuus
Roy F. Baumeister & John Tierney
343 s.
(ovh 27 e)
Tarjous 15 e

Tässä teoksessa arvostettu tutkimuspsykologi Roy F. Baumeister ja New York Times -lehden tiedetoimittaja John Tierney mullistavat käsityksiä kaivatuimmasta inhimillisestä hyveestä: itsehillinnästä.

 

Sovittelun taito
Liv Larsson
307 s.
Tarjous 20 e (ovh 30 e)

Sovittelun taito perustuu Nonviolent Communication -prosessiin (väkivallaton vuorovaikutus, NVC). Menetelmän kehitti 1960-luvulla psykologian tohtori Marshall B. Rosenberg. Menetelmän avulla pyritään luomaan yhteys konfliktin osapuolten välille ja ylläpitämään sitä haastavissakin tilanteissa, kunnes ongelmaan löytyy kaikkia osapuolia tyydyttävä ratkaisu.
 


 


Kaikki Niemisen kirjat tässä

Zombievyöhyke
– Suomalaista horroria

Jukka Nieminen
113 s.
5 e

Jukka Nieminen on kirjoittanut useita rajatiedon kiistellyimpiä kirjoja kuten Muinaissuomalaisten kadonnut kuningaskunta, Luomiskoodi, Suomen mysteerit... 
Tarinassa Nooa, Jukkis, Marina ym. kokevat zombiet omassa elämässään, ne verenhimoiset zombiet jotka himoitsevat raakaa ihmislihaa ja saavat muutkin muuttumaan samanlaisiksi puremalla heitä.

Teosofian juuret
Mikael Niinimäki
Kustantaja Kustannus Oy Rajatieto, 1979
182 s.
10 e 

Mikael Niinimäen Teosofian juuret perustuu professori Lauri Hongon ja professori Reijo Wileniuksen tarkastamaan uskontotieteelliseen tutkielmaan ”Historiallis-fenomenologinen tutkimus teosofisen liikkeen syntyvaiheista”, jota on kansantajuistettu ja lyhennetty, myös eräitä lisäyksiä on tehty.

 

Mitä on? Entiset elämät
Florence Wagner McClain
80 s.
6 e

Jos olet joskus taistellut sellaisten pelkojen kanssa, joilla ei tunnu olevan mitään tekemistä nykyisen elämäntilanteesi kanssa... Jos olet joskus tavannut ihmisen, jonka kanssa tunnet välitöntä yhteenkuuluvuutta... Tai jos olet matkustanut sinulle ennestään tuntemattomaan paikkaan vain huomataksesi, että se tuntuukin tutulta...
 

Ufojen jäljillä – Uusimmat ufo-havainnot Suomesta ja muualta
Tapani Kuningas 

263 s.
10 e

Uutta ufoista, hämmästyttäviä ilmiöitä ja tapauksia. (1971)

 

Aura-Soma – Parantavaa energiaa väreistä, kasveista ja kivistä
Mike Booth, Irene Dalichow
241 s.
15 e (ovh. 32 e)

Aura-Soma väriterapian perusteos.

       

 
Erikoiserä japanilaista, intialaista ja kiinalaista elämänviisautta!
    (rajoitetut määrät)

 

Kiinalaista elämänviisautta
Pertti Seppälä
254 s.
17 e

Kirjan kuvitus on peräisin Qing-dynastian aikaisesta maalaustaiteen oppikirjasta: Me Tai huabao.
Kiinalaista elämänviisautta on elämänmakuinen suomennosvalikoima kiinalaisia tekstejä 2400 vuoden ajalta. Kaikki kirjan suomennokset on tehty suoraan alkukielestä. Antologian ytimenä ovat klassiset kiinalaiset aforismit ja kansanviisaudet.

 

Hedelmätarha
Rabindranath Tagore
151 s.
12 e

Hedelmätarha on intialaisen Rabindranath Tagoren (1861–1941) uskonnollisten runojen kokoelma vuodelta 1916. Hän on itse kääntänyt alkuaan bengalinkieliset runonsa englanninkieliseksi kokoelmaksi Fruit-Gathering.
 

Rakkauden lahja
Rabindranath Tagore
101 s.
12 e

Runoja kauneudesta ja rakkaudesta kyynisen aikamme vastapainoksi. Runoistaan Tagore sai Nobelin kirjallisuuspalkinnon vuonna 1913.
Rakkauden lahja on Tagoren rakkausrunojen valikoima vuosilta 1886–1916.

   
       

   kir-teosjuur.JPG (17485 bytes) 

 

 

Ultran kirjapaketti

 

Ultran julkaisemat ja vielä saatavana olevat kolme klassikkoa:

Eva Bell Werber: Mestarin hiljainen ääni
Irma Weisen & Georg Lindström: Yhteyksiä ajattomuudesta
Mikael Niinimäki: Teosofian juuret
Heikki Heimola: Elämää unessa ja ajassa

 

Yhteishintaan 30 e

 

 

 

 

  CD-LEVYT, DVD-FILMIT, YM. YM...

 

Harvinaisuus!

 1 2 3

Ida Di Donato –CD

Kesto 47 min. 9 kappaltta
4 €

Ultrapäivien 2008 esiintyjän Ida Di Donaton CD saatavana Ultrasta!

Italialainen Ida Di Donato on näkyvien ja näkymättömien maailmoiden kanava, joka jo monien elämiensä aikana on palvellut atlantis-egyptiläistä vihkimysperinnettä. CD:llä hän kanavoi mantrojen avulla. Viimeiset kappaleet myös musiikkia.

 

   
DVD

Mihin oikeastaan uskomme? – The Invocation

Tekstitys: suomi, ruotsi, norja, tanska
Kesto 90 min
(25 e)
Tarjous 10 e

Dokumentti kertoo Jumalasta ja siitä, miten uskonto, hengellisyys, tiede, historia, politiikka ja taide Hänet ymmärtävät. Elokuvassa ei todisteta onko olemassa Jumalaa, Voimaa, Energiaa tai miksi sitä kutsummekin, vaan sen, että meidän on opittava elämään yhdessä eroistamme huolimatta. Elokuva puhuu rauhasta, yhteiselosta ja yhteisyydestä, mutta tällä kaikella on kiire, kun mietimme miten kohtelemme planeettamme ja sen asukkaita. Emme ehkä löydä Jumalaa, mutta voimme päättää toimia viisaasti yhtenä kansana, planeettana ja universumia. Tässä elokuvassa joukko maailman johtavia taiteilijoita, tiedemiehiä ja hengellisiä sekä poliittisia johtajia kertoo ajatuksiaan siitä, miten voimme oppia elämään rauhassa rakkaalla planeetallamme.

 

DVD

Arvostelu

Henkinen vapautuminen – Spiritual liberation

Tekstitys: Suomi, Ruotsi, Norja, Tanska
65 min
(22 e) 
Tarjous 14 e

Michael Bernard Beckwith tähdittää tätä Mikki Willisin ohjaamaa elokuvaa Henkinen vapautuminen - sielusi potentiaalin täyttäminen. Filmi saattaa herättää kaipuusi elämänmuutokseen ja auttaa sinua ymmärtämään, että kaikki on mahdollista – eikä se ole niin vaikeaa kuin luulit sen aiemmin olevan.


CD

1 2

Kuuntele

 

Tarja Salomaa
The Golden Mother

Kesto n. 65 min
(22 e) Tarjous 10 e

Levyllä on johdanto ja 2 ohjattua rauhoittavaa meditaatiota, jotka Tarja opastaa selkeällä englannin kielellä.
”Nämä meditaatiot, Kultaisen Äidin kauniissa ja kohottavassa värähtelyssä, auttavat avautumaan rakkaudelle ja sisäiselle hiljaisuudelle. Samalla hänen lempeä läsnäolonsa auttaa kokemaan syvää rauhaa ja iloa omassa sydämessä ja antaa kokonaisvaltaisen hyvän olon tunteen.”


CD

Egon hautajaiset
Matti Ihatsu
(20 e) Tarjous 4 e

Kesto 37 min
10 kappaletta 

Maaninkalaisen laulaja-lauluntekijä Matti Ihatsun debyyttialbumi Egon hautajaiset on valmistunut. Kappaleiden sovituksessa ja tuottamisessa on ollut mukana kuopiolainen Heikki Hintikka.
"Levy on mielenkiintoinen yhdistelmä maanläheistä bluesia, laulelmia ja taivaan taaksekin kurkottavia sanoituksia. Andromeda, Linnunrata ja koko kosmos on tässä lähiympäristöä. … Ja kitarat soivat todella komeasti myös Ihatsun ja Hintikan käsissä."
Seppo Timonen Uutis-Jousi 13.11.11.
 

DVD

Your Face Tells All – Kasvosi kertovat DVD

kesto 102 min
15 e

Erik Kanto’s lecture about face reading.

Beautiful flute music guides you to the very start of the lecture. Erik Kanto has been hosting the Ultrapäivät in Kuortane for many years.
 

DVD

Apocalypse 2012:
Maailma lopun jälkeen

DVD
kesto 120 min + extrat
Tarjous 18 e

Ohjaaja Bruce Weaver tuo selvästi esille, että ainoastaan henkinen herääminen pystyy muuttamaan ihmiskunnan nykyistä kurssia.  Ihmiskunta taistelee tällä hetkellä lopun ajan kynnyksellä.

MASKOTTI
-RIIPUS

Käsintehty maahinen -maskotti
8 e

Maahinen on metsän asukas, joka on maanpäällisessä maailmassa usein näkymätön. Se vahtii ja pitää huolta kantajastaan.
Luonnonhenkiriipukset ovat Etelä-Amerikan intiaanien käsityötä.

Kiva pikkulahja!

 

   
KARTTA

Suomen kartta A.D. 814 -juliste

koko: leveys 59 cm korkeus 42 cm
(10 e) Tarjous 5 e

Komea suurikokoinen kartta esittää Skandinavian kulttuurivyöhykettä ennen viikinkikauden syntyä. Kuva pohjaa vanhoihin historiallisiin karttoihin.

 

KARTTA

Kirkkomitat-karttajuliste

Koko: leveys 50 cm, korkeus 70 cm
6 e

Komea juliste seinää koristamaan ja herättämään keskustelua!
Jukka Niemisen kertomaa kirkkomitoista: ”On todella hämmästyttävää, mutta vanhat kirkot tuntuvat olevan 33,3 km välein toinen toisistaan.”

   
 

 

  LATAA ILMAISEKSI ILOKSESI UFOAIKA 1/1972 NÄKÖISPAINOSTästä lähti liikkeelle Ultran huikea historia suomalaisen rajatiedon ikoniksi!

Klikkaa auki 32-sivuinen pdf-tiedosto ja tutki.
(Tiedoston koko 15 Mb, latautuminen kestää tovin.)

 

 

 


toimitus@ultra-lehti.com
Ultra-lehti, Salojärventie 36, 17950 KYLÄMÄ 
Puh (03) 5558101  Gsm 0456796920

| Ajankohtaista | Tapahtumia | Ultrapäivät | Kolumnit | Ultra-lehdet |
| Kirjamyynti | Hakemistot | Galleria | Info | Linkit |

ALOITUSSIVULLE